Силиконът май губи сила?

• 23 598
  • 552
  •   1
Отговори
# 390
Инера, за разлика от Марая, Тайра и т.н., Преслава си има големи гърди от първият момент в който се появи. Laughing А не й станаха огромни мистериозно.

# 391
Тайра и Марая имат големи гърди от напълняване , а не мистериозно.  Същата промяна се случи и с мен.

# 392
Брей, пък после ние сме били наивни.... ooooh!
Ако с напълняване се ставаше от чашка А до чашка Д, ако не и двойна Д, сигурно жени с малки гърди по улиците нямаше да има.  Mr. Green
Чудя се аз като напълнявам, що не вдигам и чашката на сутиена. Whistling

# 393
Преди няколко години Тайра беше извикала хирург в шоуто си, който да каже истински или не са й гърдите - каза, че са истински. И така изглеждат, ако е било измама - евала, като истински са. Всъщност, може би не съм виждала хубави изкуствени гърди, защото на хубавите не им личи, че са силиконови. Laughing Но в тялото има много снимки на момичета - е, ужасно изкуствени са всичките...

Ето тези са супер, например, не бих казала, че са силиконови. Може само в Бг да ги правят ужасни. newsm78

# 394
И в България има направени хубави гърди. Важно е какви са имплантите, как са поставени и т.н.
Не всички изглеждат като сложени два портокала под кожата. Sick

# 395
Инера, знаеш ли, аз съм много толерантен човек, но в твоя случай ще кажа само, че не ми се обяснява на човек, който  обича да спори тъпо и упорито.
И не те знам колко си надебеляла-сигурно доста, но тук Тайра не е дебела, а гърдите и са УАУ
http://www.kodice.com/pekatus/tias/monograficos/Tyra%20Banks/Tyr … %20Banks%2006.jpg
с ГОЛЕМИ ГЪРДИ, мацката си ходеше по подиума и приличаше на газела-без излишен грам по себе си. Ако искаш покажи ни твоите, все ги даваш за пример. Дай да видим преди и сега-имай своята минутка слава Laughing
За последно ти обяснявам, дано си разбрала. Ако не си-отваряй нета и чети, преди да заклеймяваш нещо, трябва да го познаваш.

Juiciness , права си на хубавите не им личи Peace На хубавите по моя вкус казвам, защото за другите красиво може да е друго Peace

Някой да даде снимка на Юлияна Кънчева от втората и сесия в Плейбой, да видим хубави бг силиконови цици. Макар че има многоооо, но как да признаят жените, като току изкочил някой хейтър Mr. Green

# 396
[кое и дали е модно и си слагаш силикон   Laughing

a дали е модерно?

Все ми е тая. Не е модата, това,което определя самочувствието ми и това дали ще си харесвам нещо или не.
Нито ми пречат жените със силикон, само да не се смята, че който не харесва нещо, което харесва на друг, значи или се самоуспокоява или не може да си позволи разни корекции, ама всъщност иска. И най добре направените силиконови гърди няма да станат истински, така, че не бих си го причинила на себе си, нито ме привлича идеята. ( Изключвам случаите на оперирани жени, загубили гърдите си от болест ).

# 397

А, това си е до фигура... Напълнях с 10 кг. и обиколката ми стана от 90 на 99 см  Peace Сантиметрите на талията обаче няма да ги споменавам  ooooh!  Mr. Green

# 398

А, това си е до фигура... Напълнях с 10 кг. и обиколката ми стана от 90 на 99 см  Peace Сантиметрите на талията обаче няма да ги споменавам  ooooh!  Mr. Green

Е, то и аз със сигурност вдигам 2-3 сантиметра, обаче при тях разликата е огромна.

# 399
Огромна разлика и то без да се отразява на талията.
А тези, които толкова лесно пълните пазвата, внимавайте, че от качване и сваляне на 10см, бюстът доста увисва. Така че хранете се здравословно Naughty Всъщност обаче едва ли става въпрос за увеличаване на гърдите, а за пълнеене в областта на гърба-оттам и повечето сантиметри. Измамна радост Rolling Eyes Просто някои качват килограми на корем и гръб, другите на дупе. Първият тип напълняване е мъжки тип, вторият е типичен за голямата част от жените.

# 400
Някой искаше Юлияна?

ето http://www.ndt1.com/images/articles1/20040624172259855_2.jpg

А това е цитат от форума на списанието
Цитат
Във форумите на списанието обаче, хората са почти единодушни, че първата фотосесия на съпругата на Жоро Пентаграма е по-естетична и красива. В по-голямата си част мъжете изразяват откровеното си предпочитание към по-малък и "прибран", но естествен бюст.

# 401
Юлияна е типичен пример за глупостта да искаш да се превърнеш в продукт. Страхотно красиви естествени и не малки гърди и се подложи на скалпела.Още повече, че до колкото си спомням преди да си сложи силикона беше казвала, как си криела по рано големия бюст, как се набивал на очи на крехката и фигура, как не искала да е толкова голям и после хоп увеличаване. Е на това какво да му кажа.  Crazy

# 402
Аз не съм забелязала да си е крила предишния бюст. Показа го на всички в Ла дона е мобиле. Да не бъркаш нещо?
На мен много повече ми харесва втората и фотосесия и изкуствения и бюст. Без импланти гърдите и бяха малки, не бяха стегнати и огромните ареоли не подхождаха на миниразмера им. Мое мнение, не обвързвам никой с него. Peace Новите и гърди не знам дали я правят продукт или не според теб, но жена с такава ярка индивидуалност не може да бъде продукт никога. И освен всичко я правят много по-красива.

Последна редакция: ср, 10 мар 2010, 15:28 от galana_s

# 403
На Николета Лозанова след първата корекция също са много хубави, според мен:

http://podtepeto.com/uploaded/images/lozanova.jpg

На Юлияна пък как ще е бил голям преди операцията. Изобщо не е в час да приказва така. Crazy Съвсем нормален като размер за мен, в никакъв случай голям, че чак за криене  Stop :

http://213.91.177.8/photos/01-05-2009/playboy/3/pic3.jpg

# 404
Да на Николета първите бяха много хубави. Също и на Камелия:
http://podtepeto.com/uploaded/images-09-2009/kamelia.jpg

Въобще не говорим дали са продукт или не. Те са модели и разбира се телата им са продуктът, който продават, ако бяха зарзаватчийки, щяха да имат за продукт краставици и домати Laughing Говорим за красиво и грозно. Аз не виждам, поне от моята си камбанария, грозота в тези силиконови бюстове от последните постове.
А това, че няма как да показваме снимки на обикновени жени, които едва ли гледат на гърдите си като продукт, но въпреки това са си направили корекция, е разбираемо. Те не се снимат за мъжки списания.  Те са просто жени отгледали и откърмили децата си, суетни и неможещи да се примирят, че 4хубавите преди гърди станаха два виснали чорапа" Толкова ли отказвате да го проумеете? И  ако за вас не е красиво и сте против, защо не оставите другата част от хората да са на друго мнение Shocked

Общи условия

Активация на акаунт