Силиконът май губи сила?

• 23 546
  • 552
  •   1
Отговори
Какво мислите за силикона? Лично на мен не ми харесва жените да си слагат изкусвени неща (освен, ако не се налага по здравословни причини) в гърдите. Даже имаше игра по Нова ТВ с награда силикон, значи е станало желан подарък, хммм. Искате ли да ви подарят силикон в гърдите? http://www.versus.bg/?ff=11 аз дадох своя глас ....

# 1
За и против силикона?!
Поредната тема, в която ще спорим?
Не, благодаря!
На мнение съм, че всеки има право на избор.
Това е личен избор, важното е човек да се чувства добре.
Темата ти, според мен, е по-скоро за тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?board=15.0

# 2
Аз искам всички жени да са щастливи.RumianaIlieva ,защо не се съсредоточиш върху собствените си гърди?

# 3
Аз искам всички жени да са щастливи.

Винаги съм се чудил колко елементарни и прости жени има на тоя свят така, че две торбички със силикон да ги направят щастливи...
Хората се борят за висши идеали - свобода, равенство, братство, развиват интелектуалните си качества, а жените - колко са елементарни - един силикон и са щастливи...

# 4
А, мъжете пък щото като чуят за световния мир заспиват с усмивка на лице  Laughing

# 5
А, мъжете пък щото като чуят за световния мир заспиват с усмивка на лице  Laughing

Ами не ама все си мисля че човек трябва да има по-висши идеали и цели в живота от това да си сложи силикон и това да го направи щастлив...
2Х300 кубика = на щастлива жена.... колко елементарна трябва да е тази жена щастието на която зависи от силикона...

# 6
Е, гледането на финала на шампионската лига не минава за по възвишено. Нали, нали, нали?

# 7

Винаги съм се чудил колко елементарни и прости жени има на тоя свят така, че две торбички със силикон да ги направят щастливи...
Хората се борят за висши идеали - свобода, равенство, братство, развиват интелектуалните си качества, а жените - колко са елементарни - един силикон и са щастливи...
Щом две торбички силикон ги прави щастливи, значи двата увиснали чорапа  или гладката кожа със зърна ги е правила много нещастни ...? Wink
Аз съм "ЗА" ,когато една жена наистина има нужда.Но всичко трябва да бъде с мярка  и да не се прекалява.
И никога не съм разбирала тези ,които са твърде "против" силикона.Все пак това не е тяхното тяло.Не разбирам защо съдят жените ,прибегнали до операция.
По-добре да има повече щастливи и чувстващи се добре в кожата си хора, отколкото озлобени комплексари.Щом някой е щастлив със силикон нека има...Мен това не ме бърка. Peace

# 8
Ми то и за мъжете важи, дай му някаква гъзарийка за колата - например лети незнам си колко цолови джанти и ей го на колко елементарен може да е един мъж  Whistling
На тебе кви са ти висшите идеали, я да чуем  newsm78

# 9
Е, гледането на финала на шампионската лига не минава за по възвишено. Нали, нали, нали?

Е тук вече ги настъпа по болният мазол.
Предчувствам война Whistling

# 10

Чакай, че кат се зачетох и друго видях, ти жените не ни ли броиш за хора, бе ?

# 11
  • Страната на чудесата
Мога да отговоря само за себе си-без силикон, освен по здравословни причини. Бих прибегнала обаче до пластичната хирургия, ама в посока намаляване Blush(75 D при ръст 160 си е много)

# 12

Хората се борят за висши идеали - свобода, равенство, братство, развиват интелектуалните си качества
Именно.Толкова по-лесно е,да се впуснеш в борбата,с едни гърди напред.

# 13
  • Страната на чудесата
По-лесно с едни гърди напред, ама тя днешната мода с няколко гърди напред ги "вае"

# 14
Днешната мода...Как само се изразяваш,като бабичка.Това не е мода,а потребност.Аз затова казах,ами нека всеки да си гледа в сутиена

Общи условия

Активация на акаунт