Силиконът май губи сила?

• 23 593
  • 552
  •   1
Отговори
# 45
  • В една Дупка.
  Вълк,
глупости на търкалета, това си е твое мнение. Моето е различно. И моля те по - леко с определенията кой е раздразнителен. Май точно ти си такъв. Непипал и непукал силикон.

# 46
  Вълк,
глупости на търкалета, това си е твое мнение. Моето е различно. И моля те по - леко с определенията кой е раздразнителен. Май точно ти си такъв. Непипал и непукал силикон.
Да не искаш да кажеш, че са ти пукали силикон.  Shocked

# 47
твърдо ЗА съм всякакви корекции, стига да са в границите на разумното.
Всички се стремят към съвършенство и хармония със самият себе си и ТЯЛОТО си и това е един от начините, защо да го отричаме толкова категорично?
За тези за които е важна вътрешната красота и се стремят към висши идеали бих искала да попитам например защо се обезкосмяват?Нали ни е дадено от природата?правят си прически и тн?
Ако някой има комплекс и има възможност да го отстрани защо да не го направи?
Сигурна съм, че много от хората тук не харесват някоя част от тялото си,и докато вместо да предприемат нещо в повечето случаи предпочитат да обсъдят колко са зле "силиконките" и мъжете им, в това време "силиконките" се радват на самочуствие. Както и да е...
За Вълка с дълъг ник, кой ти каза, че не се мачка или пипа силикона?

# 48
  • В една Дупка.
Не, естествено. Но имам доста приятелки със силикон, които казват, че е пълна глупост мнението, че не се стиска, не се пипа, няма чувствителност и т.н..само гледаш. Grinning Аз ще си умра недоклатена, а ти непипнал - това по скоро беше шега, но явно не се разбра. Wink
pamu, а представяш ли си колко мустакати жени ще има-- Sunglasses и с вежди , като на горила.

# 49
През уикенда имах честта да съм в един и същи спакомплекс със Златка Райкова.Уникални цици има тази жена,направо като истински са.

О, знам къде си била. Mr. Green Едно от любимите ми местенца. Heart Eyes

Вълкът, изказванията ти че силикона не дават да се пипа, целува,пука се, и всички други неща, които  си написал, не са правилни. Peace

И по темата- не губи сила.

# 50
Така ви се иска да е, защото ще останете без цел в жевота.
Представете си, че в София се разхождат 1 млн Брад Пит-овци. Ама какво искам от вас, бедна ви е фантазията. Същото ще е, когато половината жени станат с еднакви цици. Големи, но еднакви. Унифицирани. Като барбита на рафт в детмаг.

# 51
Ти за нашите цели в жЕвота, не мисли.
Никой не е казал - "айде всички да си слагаме", нали?
Но явно не си запознат със силиконовите гърди, затова ти казах, че нещата които пишеш не са правилни. Това е. От там нататък кой е "ЗА" , кой е "ПРОТИВ", кой ще си слага и кой не, не е моя работа. Всеки сам да си преценява.

# 52
Темата е Силиконат май губи сила. Ти да си чула някоя силиконка да е умряла? Аз не съм.
Всеки ден определен брой жени си слагат силикон, и броят им нараства. Стадото от абсолютно еднакви. Правени на матрица. Естествено, че цената на една бройка пада, това го знае всеки китаец.
Мечтата на всяка лековерна жена е да си сложи силикон и да отслабне. И ако някой мъж, или голяма част от мъжете й кажат, че въобще не ти ебе десет кила отгоре, или че циците не били половини кълбета, тя ги мрази. Нарича ги комплексари, непинвали силикон. Защо? Защото участвалите в анкетата обезсмислят дългогодишните й усилия и жертви.

# 53
Чудя се понякога защо някои имат такава фобия от си.икона ooooh!

# 54
  • Бургас
Силиконът не губи сила,просто естествените форми са за  предпочитане пред прекалено големите бомби. Grinning

# 55
Аз досега у тоя форум не съм видял мъж да мечтае за силиконка, или да събира пари за силикон на любимата си, или нещо, каквото и да е в тоя дух.
Това са мераци на някакви елементарни мъже, нестигнали още до нета - кроманьонци и парапитеци.

# 56
  • Кацнала на едно дърво.
Все ми е едно дали "губи сила" или не. Който каквото иска да си слага в тялото - едни ядат карфици, други си пъхат протези всякакви.  Laughing
Лично аз намирам изкуствените гърди и устни за грозни. Хубави и естествено изглеждащи протези досега не съм виждала.

Заставам зад мнението на Вълка.  Grinning
П.П. Мъжете, които познавам, споделят мнението му.

# 57
Кой каквото ще да прави, стига да е с вкус и с хармония с тялото му/й, и да е въпрос на личен избор. Стандартната представа за силиконовите гърди е като на снимката в първия пост, но не винаги това е случаят.
Единствената жена със силиконови гърди, която познавам, ме шокира, когато ми го каза. Изобщо не допусках, толкова естествено й стоеше. Говоря за жена с много фина физика и с малки гърди, абсолютно подхождащи на физиката й - нищо натрапчиво, нищо предизвикателно напомпано. Попитах я как е била преди, при положение, че на човек не може и да му мине през ума такова нещо, като я види. Ами - нищо е нямала, каза. Просто плоска. Не можех да си го представя. Ако не познавах въпросната дама, сигурно и аз щях да съм сред категоричните врагове на силикона, но човек гледа и се учи, докато е жив.

# 58
Кога ли силиконът е имал особена сила, че да я изгуби сега?
Интересен ми е бил колкото слона в зоопарка- само дето за разлика от него е статичен.
Твърдо зад Вълка и Василиса.
А че всеки има право на щастие, има...както и да се прави на маймуна. Права да искаш.
На позната и се спука силикона в устните- приличаше на мравояд с вроден уклон наляво. Три дни ходи нещастна- по- нещастна, отколкото някога е била щастлива.

# 59
  • В една Дупка.
Лековерие и силикон. Нищо общо.
Жените никога, няма да станат еднакви дори и със силикон да са всичките. Това пък как ти го роди главата. Grinning
И какво значи мъжете  - ТУК във форума, те колко са.....? Кои го отричат, тези , които не смеят да го кажат пред жените си... Laughing А пък жените им се надпреварват тук да пишат, колко не им харесвало, колко красиви били естествените "кесета за баня". Извинете за грубия израз.

Общи условия

Активация на акаунт