Силиконът май губи сила?

• 23 757
  • 552
  •   1
Отговори
# 30
Ама как ще губи сила силикона? Така хубаво си уплътних прозорците, че и мухъл излезе  Mr. Green
Иначе по темата, мене ми не треба силикон. Но който има желание и финанси нека си слага. Не ми пречат. Иначе, че силикона може да прави щастлив човек...Не ми се вярва, всичко е на психологическа основа.

# 31
  • В една Дупка.
Кой каза, че губи сила силиконът? Глупости, я за майтап просто се обадете в някоя клиника за пластична хирургия и си запишете час....има за след два месеца.  И не ме бърка по никакъв начин, ако някой се чувства щастлив, пък било то и със силикон. Защо не? Който има нужда да си слага, който няма да си ги намалява и поправя. Който не иска, той пък нищо да не си ги прави. И хайде, моля ви се, да се видим голи след 10 години, да видим Гравитацията какви чудеса ги върши... не сега, когато сме повечето на възраст от 20 - 35 години. Със сигурност   ще си пожелая такъв подарък.  

# 32
Мъжете около мен са на същото мнение.Интересно тогава защо толкоз много силикон се излива в женските гърди?Имам познати със силикон,до сега само една е останала с мъжа си,другите си хванаха гаджета и в последствие се разведоха.Интересно би звучала темата "Останахте ли с мъжа си,след като си сложихте силикон?" Laughing

# 33
И хайде, моля ви се, да се видим голи след 10 години, да видим Гравитацията какви чудеса ги върши... не сега, когато сме повечето на възраст от 20 - 35 години. Със сигурност   ще си пожелая такъв подарък. 
Няма нужда да се събличаш.
Ще си недоклатена, с непроменени и непипнати от мъж цици, опазени, да не ги спука. Ще си още по-раздразнителна.

# 34
  • София
Аз не бих си сложила.
Ако някой мисли, че това ще го направи щастлив, моля...
Но нека не забравя, че това е хирургическа интервенция и чуждо тяло.
Да си носи рисковете.Пък и съм с впечатлението, че повечето мъже, имам предвид, интелигентните, защото с такива общувам, не си падат по силиконови цици.
Но това е обект на анкета в някой мъжки форум.

# 35
  • София
И аз съм ЗА, ако жената изпитва нужда да го направи и ще се чувства по-добре от това защо не.

# 36
Мерите, мерите ли си ги?  Laughing Mr. Green

# 37
Не виждам нищо лошо, ако всичко е естетично и добре направено.
Живот и здраве след второто дете ще помисля пак над този въпрос.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 16:50 от Лили - Лу

# 38
През уикенда имах честта да съм в един и същи спакомплекс със Златка Райкова.Уникални цици има тази жена,направо като истински са.

# 39
То пък тия хирурзи са едни естети, аз бих ги моделирал много по-разнообразни и красиви.
До толкова ли им стига мъжката фантазия - до полусфери. Или полусфери е желанието на всички имплантирани?

# 40
  • България Сливен
Аз не бих си сложила, но  доста жени ми харесват как им стоят гърдите.

# 41
То пък тия хирурзи са едни естети, аз бих ги моделирал много по-разнообразни и красиви.
До толкова ли им стига мъжката фантазия - до полусфери. Или полусфери е желанието на всички имплантирани?

Спомних си за една култова реплика за полупроводници и целите проводници.  Joy
Та... скоро и цели сфери!  Laughing

# 42
                                  Аз честно казано предпочитам хиляди пъти гърдите ми да са чувствителни (много ми е важно  Blush), пред това да са естетични. Поне към момента...

# 43
Моя позната си сложи (по здравословни и естетични причини). Казва, че не са загубили чувствителност... Не знам от какво зависи- 75В носи, а са правени в Словакия преди две-три години.

# 44
губи-гравитацията си казва думата

Общи условия

Активация на акаунт