Силиконът май губи сила?

• 23 576
  • 552
  •   1
Отговори
# 15
  • out of space
Не съм против. Който иска да си слага. аз нямам нужда или желание.

# 16
На 26 години, със свежо и изваяно тяло - за сега не ща силикон. Нямам представа как ще изглеждат нещата след още 20 години - ако не се харесвам, що пък да не си сложа?  Simple Smile
Не смятам за добра идея да развалям нещо природно хубаво, за да се вместя в нечий чужд естетичен идеал. Което за съжаление е мотива на повечето млади "силиконки". Не винаги максимата на Мечо Пух е най-добрата възможна идея.
И да, когато видя млада жена, напомпана като пренадута гума, определено имам известно ... хм, предубеждение, айде не към ценностите и, но към основните и цели и стремежи.
Но напълно подкрепям корекцията като средство за възстановяване - не само след операции от рак, например, но и след кърмене, когато жената не може да намери гърдите си на естественото им място, или след определена възраст, когато самата гравитация ги е преместила.
Така като гледам, май имам двойни стандарти  Wink, но това е положението - признавам!  Laughing

# 17
Според мен най-важното  е една жена да се чувства добре в кожата си. Ако иска да си ги уголемява, ако иска да си ги намалява.
Козметична намеса в женските форми е имало и ще има. Силикон, хелоронова киселина, витализатори, ботокс...
Вече дори не се налага да се подлагаш на операция. Няколко боцвания и си като Пепеляшка.  Laughing
Просто днес се говори повече за това, а и си пъхаме повече носа в живота на другите.

# 18
  • Талант на 2012,2013 г.
Не ми пречи силикона. Ама аз не искам. Ми те си ми тежат достатъчно и сега. И да питам аз: За какво пък на някои нищо не дал всевишния, а някои едвам си ги мъкнат...??? hahaha Joy Joy

# 19
Даже имаше игра по Нова ТВ с награда силикон, значи е станало желан подарък, хммм. Искате ли да ви подарят силикон в гърдите? http://www.versus.bg/?ff=11 аз дадох своя глас ....

да, желан подарък е! особено от абитуриентките от около две години - силикон + бели зъбки + буйна коса...  #Crazy
говоря абсолютно сериозно, но това  е тема на друг разговор

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 13:51 от indica

# 20
Силикон...  Sick

# 21
Силиконът е толкова предпоставка за щастие, колкото наличието на клюн е необходимо за карането на колело.

# 22
Искате ли да ви подарят силикон в гърдите?

Силикон в гърдите не искам да ми подарят защото ще ми дойде в повече.

# 23
  • Ямбол
Чуждо тяло трайно в моето не пускам, може само за известно време, но не и силикон - никъде Crossing Arms
А ако губи сила, значи все по-умни стават жените.

# 24
Ако някой е комплексиран от бюста си и това е смазало самочуствието му... какво пък - сам преценява рисковете. Аз лично не бих сложила, защото не стига другото, ами наскоро научих, че въпросните импланти все пак не са вечни и си имат срок годност. Така че след 10 години отново на въртележката с 5000 - не, благодаря

Не искам да ми подаряват силиконов бюст. Но виж малко корекцийка в устните няма да откажа  Blush. Не със силикон де. Има си други начини.

# 25
Всеки има право на избор.
Това, че моят е да не искам силикон, не означава нищо.
Но хората се променят, аз - също.
За сега не изпитвам никакви нужди от силикон, но знае ли човек какво ще стане след няколко години...
Може и да поискам, може и да не поискам.

# 26
Ами то силиконките не давали да им целуват силиконите, нито да ги пипат, мачкат, така че, кел файда.
Ако бях всемогъш, бип направил така, че за всяка жена да имам мъж, който да се радва на циците й.
Аз лично се радвам на всякакви, стига да са отзивчиви.
Колкото повече са жените с туниг, толкова повече това не е интересно.
Мерцедес у нас е символ на престиж, в Абу Даби е просто една от всички коли по улиците.
Няма да впечатлиш никого.
Близко е до ума, че ако 80% от жените са силиконки, мъжете ще се обръщат след останалите 20.

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 14:43 от Вълкът с дълъг ник

# 27
  • София
Не бих употребила силикон - пречи на правилното протичане на енергийните потоци в тялото. Ако разчитам на външни фактори и трети лица да ме направят щастлива, то и силикона не би помогнал, а и надали ще има кой да ме ощастливи с такова хронично нещастие и приказни (казах ви аз за Снежанка...) очаквания...

# 28
Ще си позволя още един пост.

Как можело един силикон да направи щастлива жената?Ами нали трябва малките неща да ни правят щастливи.Защо човек да не е щастлив от една разходка,птича песен,блокче шоколад...или едни импланти. Laughing
Ако се замислим какво сме постигнали,колко извисени сме,начетени,благородни...и т.н ще сме много нещастни....Умните хора били нещастни, а по-глупавите щастливи.Така ли беше приказката? Grinning

# 29
...Ако бях всемогъш, бип направил така, че за всяка жена да имам мъж, който да се радва на циците й...
                              Господ вече е свършил това. Проблемът на някои жени е, че искат не един, а всички да и се радват... на бюста...

Общи условия

Активация на акаунт