Силиконът май губи сила?

• 23 520
  • 552
  •   1
Отговори
# 540
Точно затова не мога да разбера кайно негативните мнения и помолих тези, които са ги писали да се обосновят, но не с глупости от сорта "щото само простакеси слагат силикон" или "щот изглеждат бомби"

# 541
Точно затова не мога да разбера кайно негативните мнения и помолих тези, които са ги писали да се обосновят, но не с глупости от сорта "щото само простакеси слагат силикон" или "щот изглеждат бомби"
Аз всъщност не съм крайно негативна. Нямам нищо против слагането на силикон. Но определено много от хората, ако се съди по написаното от тях, не са наясно, че гърдите са една част от тялото на човека. Над тях има лице, под тях корем и т.н. Рано или късно ще остареем, ще поувиснем и т.н. И се получава феноменът 'тяло на 50, цици на 20'.

# 542
Simple Smile а сега какво се получава? тяло -20, цици 0?
или тяло 20, а цици 60?
в кайна сметка живеем сега, имам предвид сега сме красиви, а не след 50 години

# 543
Имах предвид тяло на 40 години, цици на двайсет годишна:)
Греша ли като мисля, че силиконът трябва да се подменя на десетина години, не заради самите импланти, а заради размествания и нужда от корекции?

# 544
По принцип е хубаво да се подменя на 10-15 години, защото може да има увисване, ако не си доволен от формата, чуждо тяло и тн.Но!! ако всичко е наред не е задължително да има такава.
Примерно имплантите с малък кубик увисват по-малко щото не тежат чак толкова...

# 545
Гледах класацията на Maxim за десетте най-секси имплантирани.

# 546
Дай линк!

# 547
# 548
На първо място Теди Велинова?!?  Shocked Нейните гърди са типичния пример за "два портокала под кожата", раздалечени и ужасни...

http://sofiabynight.info/images/stories/LatestNews/AticaMedia/Ma … Maxim180908_2.jpg

# 549
# 550
С цици или без, все ми прилича на младеж. В древния Рим би пожънала успех. На устните са попрекалили.

# 551
ооо ужасна е, нито лицето, нито бюстът са за първо място в класацията Simple Smile
по-скоро бих я класирала на 11 място Simple Smile

# 552
Каквото и да си говорим силиконът стои много красиво и секси.
Аз засега не мисля да слагам но в бъдеще бих се замислила сериозно.
Много добре стоят едни средно големи добри имплантанти.

Общи условия

Активация на акаунт