Силиконът май губи сила?

• 23 588
  • 552
  •   1
Отговори
# 435

п.п. Мен ми е чудно, тези мъже, които искат това от жените си..дали и те биха направили нещо за тях, ако жена им каже:

-"Скъпи, нещо ми се струваш леко мъничък..що не си увеличиш и ти размера, че ще почне да се губи между новите ми гърди" Whistling

rotfImbo  Това ме остави без въздух   bouquet

# 436
За тези, които се страхуват от увисването на гърдите си има нова възможност.

вграден сутиен 

# 437
Не мисля, че губи сила. Онзи ден, една от мамите ни разказваше как си е сложила силикон преди половин година, при д-р Георгиев. За деня, когато и слагали силикона, още 5-6 жени се сдобили с нови, по-големи гърди, винаги била пълна клиниката, т.е. желаещи много.
Било по-болезно от секциото, но суетата иска жертви Mr. Green

# 438
Много хубави снимки сте сложили на силиконови мацки  ,но май забравяте ,че и Фотошопа е играл здравата там  ooooh!. Ето малко видео за тези които са пропуснал  http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=btv+%D0%A0%D0%B5 … D0%BA%D0%BE%D0%BD+  .

# 439
Много хубави снимки сте сложили на силиконови мацки  ,но май забравяте ,че и Фотошопа е играл здравата там  ooooh!. Ето малко видео за тези които са пропуснал  http://vbox7.com/search/?completed=0&vbox_q=btv+%D0%A0%D0%B5 … D0%BA%D0%BE%D0%BD+  .

Това исках да го гледам, но го изпуснах.

Много ми стана интересно първото момиче от клипчето, на 18 - на въпроса кой ще й плати силикона 'все ще се намери кой', но 'мама и тати нямат думата', интересно кой ще се намери. Laughing А не изглежда като типичната кифла.

И Азис тръгнал да обяснява какво харесвали истинските мъже. hahaha

# 440
                                За мен е интересно как протича някакъв проблем с гърдите (пу-пу) когато имаш силикон. По принцип в зависимост как е сложен може да затрудни мамографските прегледи, или да прикрие евентуален проблем. Да не говорим, че да се очаква от тийнове да ходят структно на прегледи всеки 6 месеца... Абе само проблеми... Според мен трябва да се ползва само ако е добре преценено, че положителните страни са повече от отрицателните.

# 441
Ох,да.Това една категория-мнлади,не орентирани девойчета,които си мислят,че с 350 мл си оправят живота .Тук и аз съм категорически против.
1.Защотото те наистина не си дават сметка за негативите от операцията.
2.Защото след това те по-скоро парадират с него и така си навличат много проблеми от мъже които се възползват от тях.
3.И най-важно:още не са раждали ,а след това почти задължително ще имат нужда от ремонт,който не се знае дали ще има кой да спонсорира.
п.п Одил-под проблем с гърдите имаш предвид ракови образувания ли?Принципно силикона не пречи да се видят такива на ехография.

# 442

вграден сутиен 

Това не ми се струва много удачна алтернатива - пак е чуждо тяло, пак е инвазивна процедура с много разрези...  Peace Чакам да измислят нещо по-щадящо, за щастие имам годинки пред себе си, докато гравитацията победи  Mr. Green

# 443
Има и друг вариянт.Макролейн се казва препарата.
http://www.arenabeauty.com/естетична-хирургия/клиники/1/563/Д-р-Николай-Георгиев:-“Пациентът-е-над-всичко/
само,че е цената е малко...хм.......1мл =20ев,а за едната гърда са нужни поне 200мл.
Но пък е вариянт,за тези които се притесняват от импл.А и след време се разорбира ,без негативи в организма.

# 444

вграден сутиен 

Това не ми се струва много удачна алтернатива - пак е чуждо тяло, пак е инвазивна процедура с много разрези...  Peace Чакам да измислят нещо по-щадящо, за щастие имам годинки пред себе си, докато гравитацията победи  Mr. Green
Аз не го предложих като по щадящо. Просто не бях виждала, че съществува като не се интересувам от подобни интервенции по принцип.

# 445
Да, и аз не бях чувала, че има вече и такова изобретение  Peace

# 446

вграден сутиен 

Ау, такова ли чудо измислиха! Това ми изглежда, че ще е страшно неудобно Crazy

# 447
Сега гледах втората част. Докторът каза: "Жените са странни същества" и съм много съгласен с него.

# 448
Сега гледах втората част. Докторът каза: "Жените са странни същества" и съм много съгласен с него.

Само,че.....има и доста мъже които се възползват от пласт.хирургия.....и те ли са странни същества?

# 449

Несъмнено.

Общи условия

Активация на акаунт