Силиконът май губи сила?

• 23 538
  • 552
  •   1
Отговори
# 450
Интересно какво мислите тогава за хора който по рождение са с огромен гърбав нос или щръкнали уши или пък им липсват предни зъби?
Трябва да си подтиснат комплексите и да живеят цял живот във война със себе си ли?И само между другото:хората с комплекси са в пъти по-нереализирани във всяка сфера ,защото липсата на самочувствие и увереност им пречи да са 100% пълноценни.
Нещо съвсем в страни от медицината.Като обичате толкова натуралното и естественото ,дали си обезкосмявате тялото ?Защо ползвате парфюми?Дай да не се подстригваме,а ,щото така е решила майката природа.

# 451
Между поддържане и оформяне на тялото и лицето без риск за здравето и излишна хирургическа намеса  ти разлика не правиш ли?

Значи всички фолкаджийки с напомпаните цици са били големи комплексарки и не биха могли да се реализират, ако не са го направили смазани от комплексите си? Ти го каза.  Laughing

# 452

Значи всички фолкаджийки с напомпаните цици са били големи комплексарки и не биха могли да се реализират, ако не са го направили смазани от комплексите си? Ти го каза.  Laughing

Ама,въртите сучите и все или за фолка или за 18 годишните неориентирани говорите.Еми представете си,че има и друга група хора.Не само певаЧките си оправят гърдите.Те го правят за да бройкат по-голяма аудитория,а има и такива ,за които това е за собствено самочувствие.Те най-често са над 30 и са раждали жени, на който не е единствената мисия да увеличават населението,а искат да се чувстват добре в собствената си кожа. Но тук в Бг. все пак сме на светлинни години със закостенялото си и консервативно мислене.

# 453
Жените не са странни същества, нито мъжете по отношение на "перфектната външност". При едни моделите наложени отвън, независимо дали ще са холивудски или димитровградски, играят съществена роля в живота, ценност са, а оттам и неистовото желание да си като тях, да си оправиш живота, да си част от тренда.

# 454
Интересно какво мислите тогава за хора който по рождение са с огромен гърбав нос или щръкнали уши или пък им липсват предни зъби?
Трябва да си подтиснат комплексите и да живеят цял живот във война със себе си ли?И само между другото:хората с комплекси са в пъти по-нереализирани във всяка сфера ,защото липсата на самочувствие и увереност им пречи да са 100% пълноценни.
Нещо съвсем в страни от медицината.Като обичате толкова натуралното и естественото ,дали си обезкосмявате тялото ?Защо ползвате парфюми?Дай да не се подстригваме,а ,щото така е решила майката природа.
Ти говориш за лицето все пак, естествено че на някой ако му избият предните зъби ще си ги оправи...за носа и за ушите - въобще не е задължително човек да е комплексиран от това и то до такава степен че да му пречи на всеки аспект от живота.
В крайна сметка във филма на БТв основно показаха млади момичета - хубави, интелигентни, които определено няма причина да се комплексират от бюстовете си, но го правят точно заради модата и е може би някакъв признак на престиж....

# 455
...В крайна сметка във филма на БТв основно показаха млади момичета - хубави, интелигентни, които определено няма причина да се комплексират от бюстовете си, но го правят точно заради модата и е може би някакъв признак на престиж....

Да, само дето накрая развалиха всичко, като показаха Мис Естествен бюст, която се оказа по-проста и елементарна от всички силиконки взети заедно. hahaha

# 456
Хм,като цяло това което показаха по бтв ,е някакъв еталон ли?.Хората си правят шоуто,а то трябва да е скандално и жълто.Нямат сметка да покажат нещо естетически издържано,а още по-малко пък доволни пациентки,защото за тази реклама трябва да се шари......с парички.А и елементарно погледнато не забелязахте ли какви са участниците:Йоана Христова,която уж съжалява ама се явява на конкурси точно заради силикона си.Азис,който явно също е предоволен.И наивна ученичка,повлияна от чалга образа.Уверявам ви,че кабинетите на пласт. доктори са пълни не с този вид жени.Там повечето са просто жени който искат да имат естетичен вид,след като времето вече го е променило.
п.п И още нещо. Медицината в цялата и форма не е точна наука,смятам знаете.

Последна редакция: сб, 13 мар 2010, 12:12 от teia2

# 457
Да, само дето накрая развалиха всичко, като показаха Мис Естествен бюст, която се оказа по-проста и елементарна от всички силиконки взети заедно. hahaha

Ти май само първата част си гледала.

# 458
...В крайна сметка във филма на БТв основно показаха млади момичета - хубави, интелигентни, които определено няма причина да се комплексират от бюстовете си, но го правят точно заради модата и е може би някакъв признак на престиж....

Да, ама да се е комплексирала случайно от това (кухата си глава)? Не нали.

teia2, точно май и за абитуриентките говореха - че си е мода за бала да си направят гърди (ако не е било в това предаване е било в някое друго) - ей това не го приемам за нормално, иначе, някоя по-възрастна жена да си направи лифтинг на лицето - няма проблем за мен стига да може финансово да си го позволи...

# 459
[

teia2, точно май и за абитуриентките говореха - че си е мода за бала да си направят гърди (ако не е било в това предаване е било в някое друго) - ей това не го приемам за нормално, иначе, някоя по-възрастна жена да си направи лифтинг на лицето - няма проблем за мен стига да може финансово да си го позволи...

Ами и аз това казвам WinkСъгласна съм с това и също съм силно против.

# 460
Понеже повечето от вас не са стъпвали в такава клиника, и нямат идея дори какви са жените дошли за консултация и операция, не си мислете, че пред кабинета седят една до друга мутреси, желаещи да бъдат като фолк-звездите.
Преди три месеца бях в една такава клиника за 2 дни, и видях за какво става въпрос. И в двата дни, жените които се подложиха на операции бяха съвсем нормални, повечето на възраст 40+. И едно младо момиче, колкото мен, с ужасно увиснал бюст, макар че не е раждала и голяма асиметрия. Операцията й беше около 3 часа, за да повдигнат бюста, да го уеднаквят с разлини импланти и т.н. Но нямате идея колко щастлива беше след това. И как разказваше, че дори на плаж не е ходила, защото я е било срам. Тъй като асиметрията наистина беше голяма, и дори в горнище с подплънки си личало страшно много. Да не говорим, че когато си е лягала с партньорите си, не е искала да свали сутиена си. Не казвам и че всички са като нея, рабзира се. Но представите на голяма част от пишещите са тотално грешни,

# 461
Ами темата е за друго, Just*AvvA*.
На мода ли е все още силиконът, или вече не толкова. Мода, за мода говорим, не за необходимост.
Не говорим за хора, преживели катастрофи, операции, и т.н.

# 462
Не ми обяснявай за какво е темата. Много добре знам, и пишя в нея почти от началото. Не ми казвай, че всички се придържат към началното заглавие, което не е за мода всъщност, а дали губи сила. Stop И спри да се изживяваш като някакъв модератор. По темата съм, това е!!! И то повече отколкото ти, когато обясняваше че силикон не се пипа и целува. ooooh!

# 463
Ами темата е за друго, Just*AvvA*.
На мода ли е все още силиконът, или вече не толкова. Мода, за мода говорим, не за необходимост.
Не говорим за хора, преживели катастрофи, операции, и т.н.

Е да де,ние по темата с Just*AvvA*,обясняваме,че не е мода а в 99% от случаите е необходимост.

# 464
И едно младо момиче, колкото мен, с ужасно увиснал бюст, макар че не е раждала и голяма асиметрия. Операцията й беше около 3 часа, за да повдигнат бюста, да го уеднаквят с разлини импланти и т.н. Но нямате идея колко щастлива беше след това. И как разказваше, че дори на плаж не е ходила, защото я е било срам. Тъй като асиметрията наистина беше голяма, и дори в горнище с подплънки си личало страшно много. Да не говорим, че когато си е лягала с партньорите си, не е искала да свали сутиена си.

Да, аз съм бил с жена, на която и беше "стопен" бюста и тя не ми даваше да и сваля сутиена. Доста конфузна ситуация.

Общи условия

Активация на акаунт