Силиконът май губи сила?

• 23 564
  • 552
  •   1
Отговори
# 495
Така ли не можете да вложите тези 6 000 лева в нещо по ценностно? Аз ако имам тези пари ще родя трето дете и ще използвам гърдите си по предназначение, като го кърмя поне 1  година.

.Забравих че съм в мама.бг и единственият приоритет на повечето тук е да раждат и готвят,докато мъжете им се оглеждат за нещо по-секси щото им е писнало да гледат  увисналият бюст и едрият си зад...к на жена си,която твърди,че е ок. със себе си и не желае да го свали.Говорете си....хихи не ми пречите.

Добре де... ти мъжете не ги мисли... всичките не сме естети като този дето те насърчава да си напълниш пазвата и да те зашият... действай...

Това е за естествените...   bouquet

# 496
  • София
Забравих че съм в мама.бг и единственият приоритет на повечето тук е да раждат и готвят,докато мъжете им се оглеждат за нещо по-секси щото им е писнало да гледат  увисналият бюст и едрият си зад...к на жена си,която твърди,че е ок. със себе си и не желае да го свали.Говорете си....хихи не ми пречите.

Teia2,  Thinking не си ли малко грубичка все пак, слагайки в един общ знаменател всички жени, пишещи в тоя форум и то запокитвайки ги в категория занемарени жени? Никой не те обижда теб лично, защо ти обиждаш хората? Те просто споделят, бе. Мнение. Това е.

Ааааааа!  Naughty Тук всички са дебели и грозни, моля те! Не вкарвай драма в главата на момата...

# 497

36 годишната мома ти благодари за комплимента.  bouquet

# 498
  • София

Ох, извинявай!  Явно всичко у теб е достигнало съвършена гладкост и звучиш незряло.

# 499
  • Бургас
Дали човек е станал голям не зависи от това на колко години е.   bouquet До колко това е комплимент не е ясно.

# 500

... ми умно ни е детето кво...  Whistling

# 501

Оххх, не мога да престана  да се смея... Laughing А защо "момата" не си сложи малко татуировки и пиърсинги , за да подсили ефекта на силикона?

# 502
Айде,чао за днес се махам от терариума утре пак ще намина  Laughing
Май,май вие повече съскате като гледам.Не се хабете,че ще ви се появят бръчки,а нали сте против разкрасяващите  интервенции и ще се наложи да си ги мажете с Ц200 Laughing

# 503
Цитат
а нали сте против разкрасяващите  интервенции
Ама моля ти се, ти ще пренаредиш приоритетите на ССФ. Наминавай често.

# 504
Айде,чао за днес се махам от терариума утре пак ще намина  Laughing
Май,май вие повече съскате като гледам.Не се хабете,че ще ви се появят бръчки,а нали сте против разкрасяващите  интервенции и ще се наложи да си ги мажете с Ц200 Laughing

... къш...

# 505
сссссссссссссссссссссссссссссссссс.................. Mr. Green

# 506
Кой ти каза, че сме против? Някои тук сме против самоцелното помпане на цици, целящо да наподоби фасонЯт на някои певачки. Дори ако е с мяра или поради необходимост (кат например смачкано самочуствие) как да е... много от хората го и приемат.
Ама ти просто си крайна това е. Опитваш се да ни кажеш всъщност "Чао недоклатени занемарени жЕни" нали?  Wink
Аз пък понякога нямам нищо против занемаряването. За ден-два.  Laughing Да си постоя в къщи чорлавка и по анцуг, без грим. Същество от женски пол, което мисли нон стоп за поддръжки и дрешки, определям често като "кифла". Не че имам против последните споменати неща. Но да са единственото и най-важно в живота? - е, това си е баш манталитет на кифла. Принципно приказвам  Wink

# 507
Това, убедена съм, го казваш от завист. Щото не можеш да си уголемиш бюста. Занемарена работа, пфю. Crossing Arms

# 508
Това, убедена съм, го казваш от завист. Щото не можеш да си уголемиш бюста. Занемарена работа, пфю. Crossing Arms

Бианке... ти ще ходиш ли пак на Албена...  Mr. Green

# 509
. Сложи си цици, повдигни си самочувствието и са наслаждавай на опашката от мъже след тебе си

Kо викаш?Значи все пак мъжете харесват естетически издържани неща,а?

Виж, миличка, в главата ти е силиконът, това е сарказъм, и е различно.

Общи условия

Активация на акаунт