Силиконът май губи сила?

• 23 539
  • 552
  •   1
Отговори
# 465
Това, че бюстът трябва да изглежда по точно един определен начин отново е външен модел, комплексът е от това, че не си като другите, че нямаш онова, което е там - на рекламата, на плаката или в списанието. Цялата идея за красотата е комерс и вменяване на комплекси, така че аз напълно разбирам момичето с диспропорцията и всички други, просто не бих го направила на себе си.
А че "силиконът" не губи сила май се уточни още на първите страници... Grinning

# 466
Не ми обяснявай за какво е темата. Много добре знам, и пишя в нея почти от началото. Не ми казвай, че всички се придържат към началното заглавие, което не е за мода всъщност, а дали губи сила. Stop И спри да се изживяваш като някакъв модератор. По темата съм, това е!!! И то повече отколкото ти, когато обясняваше че силикон не се пипа и целува. ooooh!

Не ти се правя на модератор, далеч съм от тая мисъл. Ма едно е да се правиш на цицореста, щото чалгаджийките така правят, друго е едната ти цица да виси 4 пръста пот другата. Сложи си цици, повдигни си самочувствието и са наслаждавай на опашката от мъже след тебе си, не съм язе човекът, дето ще се опитва да те спира, и няма да съм в опашката, и ти няма да си ми в списъка. Ок?

# 467
Не съм съгласна с горецитирания процент, но както и да е. Същия лекар от втората част съм го гледала в предаване преди няколко години, може би 5-6 поне и разказваше за майка, която довела 15-16 годишната си дъщеря да и прави бюст.
А раждането и кърменето въобще не е задължително да доведе до стопяване на бюста, вие всяка раждала я изкарахте едва ли не с увиснал бюст.

# 468
Прекрасната свинарка , никой не е казал да изглежда по точно определен начин, но да бъдат нормални. Малко ми звучи като - е, голяма работа че двете ти ръце са различни, нищо че едната е 10 санта по-къса от другата, това да искаш да са ти еднакви е мода. Изобщо не съм съгласна.

Вълкът, айде не ми вкарвай думи, които не съм написала. Stop Никъде не съм казала, че аз искам силикон, или ще си сложа. Специално за теб ще уточня че обожавам гърдите си, и за мен са перфектни, и най-важното чувствам се идеално с тя. На този етап нямам нужда от корекции по него. След години, не знам. Може и да се наложи. Сега, за нищо на света. Но не защото е нещо лошо, а защото моите са страхотни според мен. Wink А една жена може да има опашка с мъже след нея и без дори 1 кубик силикон, така както някоя с 400кубика може да няма и един мъж след себе си. Laughing

# 469
И моя е перфектен, да ми е жив и здрав още дълго.
Тогава защо ми рекламираш тая стока или услуга, силикон? Мъжът ти ли го слага, що ли?

# 470
Не я рекламира, а защитава тезата, че в някои случаи е нужен.

# 471
А има ли кой да оспорва тезата, че в някои случаи е нужен.
За диспут трябват две страни, най-малко.

# 472
Вълк, ти ме смая днес. Голяма логика извади, няма що. ooooh! ooooh! ooooh!
Явно щом нямам силикон, не трябва да имам положително мнение по темата според теб. ooooh!
Не ми отговаряй, няма нужда, приключих си диалога с теб.

# 473
. Сложи си цици, повдигни си самочувствието и са наслаждавай на опашката от мъже след тебе си

Kо викаш?Значи все пак мъжете харесват естетически издържани неща,а?
Абе,вие да сте виждали в световен мащаб на корица(и и вътре сред страниците) жена с увиснали гърди?Щот аз -не.Следователно,значи, не е лице приятно за мъжете,ако беше гот, щеше да е пълно с такива звезди.И между впрочем,аз като една невзрачна силиконова жена(в кавички) да ви кажа,че не съм видяла ни един мъж да си извърне главата от погнуса.даже,напротиФ .Счупват се да зяпат и те и жените им ,уж не харесващи силикона ама със не скрита злоба и завист.А тези жени(и аз бях в тази група,бай дъ уей) който твърдят ,че е ок. увисналият им естествен бюст Д чаша,на морето се чудят какви горнища да сложат,та да си повдигнат гърдите(що ли като си ги харесват толкоз,да му се не знае)!

# 474
Авче, аз пък не съм съгласна, че 99% от случаите на импланти са на жени, които имат ненормално изглеждащи гърди.

# 475
Жените не са странни същества, нито мъжете по отношение на "перфектната външност". При едни моделите наложени отвън, независимо дали ще са холивудски или димитровградски, играят съществена роля в живота, ценност са, а оттам и неистовото желание да си като тях, да си оправиш живота, да си част от тренда.

Във филма това, че жените са странни същества, беше в съвсем друг контекст. Че когато си купуват обувки са готови са пребродят 30 магазина, а когато си оперират гърдите са готови да легнат под ножа на първия препоръчан им, без дори да му видят дипломата или разрешителното.

# 476
Авче, аз пък не съм съгласна, че 99% от случаите на импланти са на жени, които имат ненормално изглеждащи гърди.

О, аз също не съм съгласна с това.

# 477
  • София
. Сложи си цици, повдигни си самочувствието и са наслаждавай на опашката от мъже след тебе си

Абе,вие да сте виждали в световен мащаб на корица(и и вътре сред страниците) жена с увиснали гърди?Щот аз -не.Следователно,значи, не е лице приятно за мъжете,ако беше гот, щеше да е пълно с такива звезди.И между впрочем,аз като една невзрачна силиконова жена(в кавички) да ви кажа,че не съм видяла ни един мъж да си извърне главата от погнуса.даже,напротиФ .Счупват се да зяпат и те и жените им ,уж не харесващи силикона ама със не скрита злоба и завист.А тези жени(и аз бях в тази група,бай дъ уей) който твърдят ,че е ок. увисналият им естествен бюст Д чаша,на морето се чудят какви горнища да сложат,та да си повдигнат гърдите(що ли като си ги харесват толкоз,да му се не знае)!

smile3507

Не знам колко дълго време вкопчването в циците ще ти носи душевна хармония и житейско щастие... Страх ме е за теб когато хирургията няма да е в състояние повече да те прави щастлива с теб самата...

А иначе жени, които да ти завиждат със силиконовите си мозъци, съм сигурна, че има!

# 478
Попаднах на интервю с д-р Георгиев от 2006.

Заглавието е:
Цитат
Доц. д-р Емил Георгиев:
Хората отиват при пластичен хирург, за да не се отличават от стадото

И част от интервюто:
Цитат
Преди 15-17 години почти никой тук не знаеше за пластичната хирургия и, разбира се, търсенето беше по-малко. Развитието на медиите, навлизането на емблематични личности в публичното пространство и желанието на обикновените хора да им подражават увеличи търсенето. Открай време пък по-възрастните хора са искали да изглеждат по-млади, така че и това е двигател на по-голямото търсене.

Мода или не, когато самочувствието, или нещо друго те предразположи да не се чувстваш добре в кожата си, каквото и да си говорим, точно тогава човек опира до промени!

Да, някои си променят цвета на косата, но за други е нужно нещо повече, за да намерят себе си.
Дали ще съжаляват после, или не, вече сам си преценява и си носи последствията!

# 479

smile3507

Не знам колко дълго време вкопчването в циците ще ти носи душевна хармония и житейско щастие... Страх ме е за теб когато хирургията няма да е в състояние повече да те прави щастлива с теб самата...

А иначе жени, които да ти завиждат със силиконовите си мозъци, съм сигурна, че има!

Peace
На нито един родител няма да му е приятно, дъщеря му цял ден да се оглежда в огледалото и да се чуди, дали да не и напомпат гърдите за кеф и  да е яко. А след операцията " Съжалявам, сгреших, не го правете и вие", както казва Дениз Ричардс.

Общи условия

Активация на акаунт