Силиконът май губи сила?

• 23 540
  • 552
  •   1
Отговори
# 525
Не разбирам защо ме питаш за резците ми?
Да не искаш да кажеш, че гърдите ти са се разклатили и паднали като моите зъби?

# 526
Питам те хипотетично, ако нямаш предни зъби, на психолог ли ще отидеш или ще си сложиш изкуствени.

# 527
...А спечелих това че се чувствам в хармония с тялото си...
                                Не, мила. Направила си тялото си в хармония с теб, не че ти си в хармония с него. Дано само да си била достатъчно разумна и не си го направила в хармония със списанията от 3 лв от някоя будка.

# 528
И аз хипотетично ти отговарям, не могат да се сравняват.
Все едно на някой да са му ампутирали крака и да си ходи с протеза.
Няма значение, радвай се на циците си. Покажи ги да ме компенсираш за загубеното време.
Не тук, на ЛС.

# 529
Ами хипотетично точно така бих ги сравнила, но ти явно си късметлия и не си имал подобни проблеми.
Както и да е не съм те карала да си губиш времето.
Във връзка с предното ти изказване, много добре знам какво е да компенсираш недостатък с други неща като интелект, чувство за хумор, добър слушател и тн. Повярвяй ми правила съм го с години и не мисля че от силикона тези неща са се изпарили. Нито пък сега си навирам циците в очите на хората, за да спечеля внимание.
Разбира се че съм била достатъчно разумна да го направя така че да не изглежда пошло. (чашка Б, анатомични- за любопитните)

# 530
Добре де ако е бил чак толкова силен комплекс - хубаво. Сравнението с липсващите зъби ми хареса въпреки, че аз повече клоня в другата посока - против слагането ако няма съвсем пък очевидна нужда. Правилно е.

Pamu, въпросът ти
Искам да те попитам на какво се басира отковената ти непоносимост към силикона?Но искам факти.
не е насочен към мен, но аз ще кажа. На ето това

На това (Я, тук са тъкмо 2 броя кифли)
На това. Какво като бялото е така бяло? Чудо голЕмо. Нали е със златно коланче и бомби. То всичко върви пакет.
На това също
цък

А иначе със сигурност има и жени, които не изглеждат така. Като имат възможност след 10 години за повторна интервенция - нека слагат.

# 531
...Разбира се че съм била достатъчно разумна да го направя така че да не изглежда пошло...
                                 Радвам се за теб в такъв случай   bouquet. Носи си ги със здраве, и ти желая късмет във всичко, което правиш!

# 532
Базира исках да напиша, извинявам се за грешката.
Аз също не съм почитателка на прекаленото, но целта ми да пиша тук е да покажа на накои крайно негативни мнения да не бъдат толкова категорични и да не слагат всички под един знаменател (още повече когато не са съвсем запознати с материята). Не водя война с никой. Защитавам тезата си от позиция на човек с опит, така да се каже, а не теоритично.
Одил, мила, благодаря. Желая много късмет и на теб.  Hug

# 533
Подчертах "С"-то, защото помислих да не става дума и за някакъв облог. То не е въпрос на войни Просто твърде много у хората се наслага ей тоя образ на подобни жени и момичета. Заради тях някои хора са категорично против. То извинявай, ама като те заливат отвсякъде с интервюта с подобни простакеси, които хайде някои са певици, ама други са само медийни феномени и откровени к***и, то всеки би реагирал. Накрая вече свързваш винаги едното с другото. Което не е съвсем правилно. Но поне е обяснимо. Peace

# 534
Знам, така е, но има и голям процент жени, които не са такива.
Именно тях защитавам срещу мнения като:
Силикон  Sick
Жените, които слагат силикон били болни, че мъжете им ги карали, мутреси, нямали мозък... и още много много подобни.
Както и срещу подобни заблуди че бил вреден за тялото, не се пипал, пречил на мамографските прегледи, че задължително изглежда като топка/бомба и тн и с единствена цел да събират погледи.
Извинявайте, но накои мнения си бяха откровено глупави и ограничени.
Все пак се надявам че не гледате само телевизии с набомбени мацки,че да си сформирате такова мнение, нали? Има и други телевизии  Peace

# 535
Преди време в едно предаване гледах жена с импланти, то си личеше че са неравномерно увиснали и не стояха особено добре - сподели че прави корекции на 2 седмици при хирурга си....

# 536
А можеш ли да ми кажеш какъв е бил проблема ти?
Всички останали части от тялото са ми в норма. както и гърдите ми вече. Все пак говорим за норма а не за извращения, нали?
Сега си представи, че нямаш предни зъби! ще отидеш на психолог/психиатър или ше си сложиш изкуствени?

Няма к'во да си представям! Аз нямам предни зъби , защото ги счупих! Да , псхиаатъра/психолога ми каза , че  и така съм карасива!

# 537
нали, и като ти каже някой : о Господи, каква усмивка! и ти търчиш при психолога да ти влее още самочувствие, но не, няма да си сложа изкуствени, щот е чуждо тяло  Naughty

# 538
Да! Получавам обрив от кастанетите, а за да не търча си пия хапчетата.
Които са предписани от психиатър. С психолога действаме на друг принцип.

# 539
...Все пак се надявам че не гледате само телевизии с набомбени мацки,че да си сформирате такова мнение, нали? Има и други телевизии  Peace
                                Добре, че нямаме впечатления от първа ръка, та се налага да гледаме телевизия  Crazy. И понеже пак ще има неразбрали иронията, да поясня: просто смятам при толкова масово навлизане в живота ни поне по една жена със силикон всеки познава. Това не са космонавти, а просто жени с изкуствени бюстове.

Общи условия

Активация на акаунт