Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 121 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Показвам си тутманика, доста препечен Wink

и кюфтета от тиквички:

bliznacite2004 , много интерсно оформен пудинг Peace
Pety , моля та за рецептата на белтъци със зеленчуци #Crazy
delicate , май и аз трябва да мина на зелени салатки, че скоро в никоя дреха няма да вляза.
labrex , много вкусно изглежда това грахче с телешко, идвами да си топна една хапка.
Със сугурност не мога да изредя всички, но по късно след филмите ще ви разгледам.  bouquet

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 20:17 от ивка27

# 91
Привет на всички.
Страхотни и вкусни неща приготвяте.
Да ви гледа човек и да ви се наслаждава с удоволствие.
Отличен за всички. newsm51
Леля Ог макар и със закъснение ви честитя леката кола  :  car003: и на всички които имаха празници. newsm51
При нас за вечеря баница със сирене от кори на сач и от тестото на мах мама кремвиршки с кашкавал.

Последна редакция: чт, 18 фев 2010, 07:38 от megans

# 92
# 93
Днес менюто ни беше зелен фасул с пиле

и пица,която направих с тестото за пица на Бела.Много вкусно стана.

# 94
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
привет  Simple Smile,

казвам дзак и пак изчевам, нямам никакво време  Crossing Arms

салата от домати и тофу

супа с нещо като пелмени  Mr. Green

пай с кисело зеле - много вкусен стана  Mr. Green

# 95
ау, Ала Бала, много ти благодаря! Страхотна информация, пък и VecchioFlorio виях, пък и едни други 10 и повече годишни....вкусни-вкусни...
А там на място ли се пазарува?
Аз имам малък проблем със софтуера снимковия, ако успея да го разреша днес, ще кача нещо, ако ли пък не... друг път.

# 96
Както винаги - НЕВЕРОЯТНИ!
bliznacite2004 - пудинга е много оригинален!
Vesi nn - ЧРД на патерици на детенцето ! Да расте здраво и много щастливо момичето! А за тебе   bouquet - страхотни неща си показала. Особено ме впечатли пауна и сиренцето с мишленцата!  bouquet
fio - и аз искам "мързеливки" , ще споделиш ли рецептата? Hug
Tannita -  Ще може ли да споделиш рецептата на селския пай? Hug
От мен днес сладкиш с карамел и ябълки.

# 97
Здравейте кулинарки  Grinning
Тази вечер ....салатка снежанка и картофена...

пача ...но само с ушички....

баничка....
,парченце и пържолка
за десерт отново сладкиша на sladka hapka  newsm51

# 98
  • София
Здравейте, момичета.

Lois, вчера си купих последния брой на GoodFood и веднага познах чудесните ти снимки - поздравления. Макар че не знам кой, кого трябва да награждава - никак не отстъпваш на BBC фотографите.

danito1988, хубава пица и аз трябва да го пробвам това готово тесто за пица

От мен една паеля от преди няколко дни.

# 99
iren5, има я вече рецептата, малко по-нагоре  Hug
vesi_nn, честит рожден ден на малката ти госпожица! Да е жива и здрава и много да те радва!
Нямам думи за красотите, които си показала    bouquet   

# 100
  • Sofia
asyalеin,

разкажи как правиш пая с кисело зеле - имам една консерва с едно от Германия, а твоето изглежда с нещо такова правено или?..

Supermint,

и твоята паеля е страхотна - дали ще стане без миди, че аз нещо ги недолюбвам.

# 101
Освен това искам да честитя празника на esy,, чийто фен съм и да й пожелая много здраве, любов и усмивки!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Честит рожден ден на esy!  newsm51

Момичета, много благодаря, че сте забелязали рождения ми ден! Зарадвахте ме с поздравите!  Hug Hug

# 102
Nadeo_sp, страхотно меню, кускуса изглежда разкошно.
Близнаците, много апетитни мъфинчета.
Луис, може ли рецептата за пиле салтимбока с гриловани тиквички с мащерка. Аз май съм пропуснала, ти да не би да си я дала, а аз да не съм видяла  newsm78 Щото гледам останалите обсъждат съставките (марсалата имам предвид, ама нещо ...). Ако може за такива като мен недоразбрали да я пуснеш още веднъж  Hug
Еси, честит рожден ден и от мен, много изкушаващи ягодки  Hug
Пеп-чо, ох, дай едно парченце от този сладкиш, че моя вкъщи вече свърши.
Маги, и у вас много вкусно.
Танита, и аз ще чакам рецеотата за пая, докарала си го много красив   bouquet Ще кажеш ли как направи розичките?
Веси, пак големи красоти си показала, голям разкош  bowuu Да ти е жива и здрава щерката и много да папка.
Ивка, препечен непрепечен, много добре изглежда тутманика  Heart Eyes
Меридит, грабвам си от баничката   bouquet
Ирен5, Фио е написала рецептата Simple Smile ето копвам ти я:

Мързеливки

1 ч.ч. кисело мляко + 1 ч.л. сода за хляб
1/2 ч.ч. олио
2 1/2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. натрошено сирене

Всичко се разбърква с вилица в последователността, в която е написано.
С намаслени ръце се оформят топчета и се нареждат върху пекарска хартия.
Пекат се в предварително загрята фурна на горен реотан и средно положение на тавата.

Ако някой си я познае, да се обади, за да получи специални благодарности. Много се харесаха от всичи, които успяха да ги опитат.

Суперминт, разкошна ти е паелята, хвърли моля те рецептата   bouquet
Аз още чакам да ми се ъплоуднат снимките, така че снимков материал от мен по - късно  Hug

# 103
Показвам творението на мъжа ми за Св. Валентин
Китайско с ориз (каза да съм напишела, че съм забравила да купя китайски зеленчуци и затова са с обикновени зеленчуци)

Крем супа от тиква                                                                                      Пица от кайма

Едни мекички питчици

За десерт отново шоко сладкиш на Сладка Хапка под формата  на мъфини. За точно един ден се изядоха, че и не стигнаха.

Това е от мен, лека нощ

# 104
Здравейте, момичета и дядо Хаджия!
Пепика,   bouquet  Hug  за новата тема! Не усетих кога изписахме предишната! Поздрави за всички, страхотни сте!   bouquet
esy, честит рожден ден! Много здраве, късмет и любов ти желая!  newsm51 Tada
mitsie, сподели моля те за тези грахови палачинки!
пеп-4o, много ме впечатли с тези моркови! Много са идейни и красиви! Ах,  и какъв сладкиш с майонеза!
mimi P27, в миналата тема си сложила една шарена салатка с яйца- грее като слънце!
Neli4ka, поздравления за пастърмата и туршийката!
Tannita, всичко, което си показала изглежда изключително вкусно и красиво! Селския пай много ми харесва!
Dina.K, много оригинална идея с тези гнезда! Записвам си! Много са красиви!
Venetta, искам и аз като се ядосам да правя такива козунаци!!! Разкошни! Видях, че си дала и рецепта, но май няма да се осмеля тази година!
mami21, много весели мъфини!
vesi_nn, както винаги нямам думи да изразя възхищението си от нещата, които правиш! Не знам гледаш ли ги от някъде или си ги измисляш, но самата изработка е абсолютно перфектна! Както винаги съм силно впечатлена! Поздравления за фантазията и търпението! Не съм ги показвала на детето, ще се опитам да докарам едно малко парченце по идеята с мишките и искам да е изненада! О, за малко да забравя... Честит рожден ден на момиченцето ти! Да е живо и здраво и много щастливо!  newsm59
yagodka, много вкусни неща си показала, а с тези бели мъфини по рецептата за майонезения сладкиш ме разби! Тъкмо наскоро се чудех в какъв ли вид още ще го видим  Laughing
bliznacite2004, пеперудата е страхотна!
ивка27,от кога не съм яла картофи от тиквички... Много вкусно изглеждат!
megans, много си мила! Благодаря, да ти се връща! Хареса ми идеята за кремвиршките!

От мен едни много лоши снимки на днешната вечеря (не знам защо все не уцелвам фокуса!!!)

Рулца от печени чушки и кокичета (да поясня за всеки случай  Laughing) от чесън, както и омлет с гъби и бекон:

За десерт нещо от заквасена сметана, сладко от къпини, остатъци от тортени блатове, филирани бадеми и за украса цвете (отново да поясня, че не се разбира  Laughing) от ягода и ментови листа:

Трейси, изпревари ме! Кажи на твоя мъж, че получава похвала за старанието и че след като е направил такова чудо с обикновени, то само може да си прадставяме какво би направил от китайски зеленчуци!  Laughing Супата, питките, мъфините... всичко е супер!

Лека нощ от мен!

Последна редакция: ср, 17 фев 2010, 23:50 от Леля Ог

Общи условия

Активация на акаунт