Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 121 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Кога успяхте да изпишете целиии 5 страници,засега се записвам да ви следя а по късно и със снимки,яденето е във фурната  Peace
На Пепика мерси за новата темичка,а на другите браво момичета супер сте се справили.  Peace

# 76

Много интересни неща ,момичета, ще се връщам допълнително да разгледам по-подробно!  chef  bouquet

Телешко с грах и картофи.

Солени кифлички

# 77

Обикновена питка

# 78
  • софия
vesi_nn страхотни са нещата който си направила нямам думи.
fio тези мързеливки със сиренце ли са, ако може рецептата, аз едно време правих такива ама съм я загубила. Всички сте направили страхотни вкусотии  bouquet

# 79
При нас белтъци със зеленчуци на фурна и марулена салата.

# 80
rrare, мерси за рецептата   bouquet

А дали е вярно, че в Италия пият марсала с разбито яйце за закуска? Или са ме пуснали по пързалката  Rolling Eyes

От мен тиквеник и щрудел:

# 81
  • София-Младост

у нас - пиле салтимбока с гриловани тиквички с мащерка

Възможно ли е марсала-та да се замени с друго вино и какво е подходящо за да е най-близко до аромата и вкуса,или поне да споделиш къде да открия въпросната марсала.   bouquet

ох, да ти кажа, голяма драма с тази марсала. Хем скъпа, хем я няма....За последно преди доста време си бях купила от Хит.
Ами аз го правя и с бяло вино, но не става по същия начин, няма какво да се лъжем. Не че става лошо, просто е друго. Ароматите на масло, зехтин и марсала....и салвия...просто няма как да ги наподобиш. Може с порто сигурно да се получи не лошо.
Обаче! ми попадна във ФБ адрес на някакво магазинче за подправки и вина, които май имат марсала, трябва да потърся адреса.

Танитааааа ама прекрасност бе, този пай, просто как ти даде сърце да го разровиш!  Laughing
Давам го като линк, за да не рекламирам фирмата. Тук го имат, вече по телефона може да разберете дали към момента е налично в склада. Продават и ед. бройки.

# 82
tzvetihc, ето рецептата

Мързеливки

1 ч.ч. кисело мляко + 1 ч.л. сода за хляб
1/2 ч.ч. олио
2 1/2 ч.ч. брашно
1 ч.ч. натрошено сирене

Всичко се разбърква с вилица в последователността, в която е написано.
С намаслени ръце се оформят топчета и се нареждат върху пекарска хартия.
Пекат се в предварително загрята фурна на горен реотан и средно положение на тавата.

Ако някой си я познае, да се обади, за да получи специални благодарности. Много се харесаха от всичи, които успяха да ги опитат.

# 83
  • Ispania
Откраднах си още няколко рецепти и аз Mr. Green
Моите опити продьлжават с КАРТОФЕНО-ГЪБЕНА ЗАПЕКАНКА на Лабрех

и Пиле по селски на  Tracy

# 84
  • град-държава

ох, да ти кажа, голяма драма с тази марсала. Хем скъпа, хем я няма....За последно преди доста време си бях купила от Хит.
Ами аз го правя и с бяло вино, но не става по същия начин, няма какво да се лъжем. Не че става лошо, просто е друго. Ароматите на масло, зехтин и марсала....и салвия...просто няма как да ги наподобиш. Може с порто сигурно да се получи не лошо.
Обаче! ми попадна във ФБ адрес на някакво магазинче за подправки и вина, които май имат марсала, трябва да потърся адреса.

Танитааааа ама прекрасност бе, този пай, просто как ти даде сърце да го разровиш!  Laughing
Давам го като линк, за да не рекламирам фирмата. Тук го имат, вече по телефона може да разберете дали към момента е налично в склада. Продават и ед. бройки.

Благодаря и на двете,скоро ще се запиша с това пиле салтимбока,хвърлила съм око и на Рустик пастета,че ми останаха  очите... Mr. Green  bouquet

# 85
vesi_nn, честит рожден ден на малката госпожица! Да е здравичка и послушна й пожелавам! Дано е наследила твоето въображение да прави такива невероятни красоти, много да те радва  и  да ти помага!  bouquet  bouquet  bouquet

# 86
  • Талант на 2012,2013 г.
Pety , Много вкусно изглежда...

delicate , чудесна питка!  Peace

labrex , кифличкити изглеждат много, много добре. Грахта, също не отстъпва!  Hug

Dina.K , и при вас е било вкусно!  Whistling

Ние сме на руло "Стефани".   chef

и парченце...

# 87
Зелена салата

mimi135,благодаря ти  bouquet
Честит рожден ден на esy!  newsm51

# 88
rrare, мерси за рецептата   bouquet

А дали е вярно, че в Италия пият марсала с разбито яйце за закуска? Или са ме пуснали по пързалката  Rolling Eyes

От мен тиквеник и щрудел:

Здравей,
уверявам те, че са те пързулнали стабилно  Simple Smile

Иначе влизам, за да поздравя момичетата от темата и да си призная, че честичко влизам да се полюбувам на вкуснотиите, които приготвяте. Доста от показаните неща се ентусиазирах да приготвя само при вида на прекрасните ястия, приготвени с такова старание. У дома вече са чести "гости" много видове питки, торти и други чудесни рецепти на съфорумки от тази тема. Огромно благодаря, момичета!  Hug
Съжалявам, че нямам навика да снимам ястията си, въпреки наличната вкъщи хубава техника, просто мързелът е голяма работа  Embarassed но няма да спирам да се любувам на вашите   bouquet

# 89
Танита- разкошен пай   bouquet
Ягодка, labrex- много вкусно при вас .
didibu- страхотни снимки !

при нас днес : пиле с ориз и пудинг ягода

Общи условия

Активация на акаунт