Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 61-ва тема

• 120 932
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе/София
didolinaa какво стана с хляба в машината?До сега четох и се смях.Извинявам се за поста,ама не се удържах.Дерзай,ще се получи.

# 406
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
    Здравейте мацки и един Мацок! цял месец вече не съм влизала в темата и много ми липсвахте, но компа беше много болен  Joy Joy
Едва днес успях на бегом да прегледам цели 4 теми и ми направи силно впечатление,че много сте вдигнали нивото. А и нови таланти се появяват на хоризонта. Особено съм впечатлена от Tracy_t. Моите адмирации за ветераните Еси, Лоис, Танита, двете Мариети, Полин_а, Пеп4о, Находката, Ася, Лабрекс, Селма, Аелис, Бении, дядо Хаджия, / моля да ме извинят неизброените/,  на които се възхищавам и продължавам да си "крада" по нещо от всеки.
Голяма прегръдка за всички  Hug Направи ми впечатление и друго Лабрекс продължава/ както и преди/ да показва разни вълшебства, на които никой нормален човик не би устоял. Ама пролет идееее! Laughing  Та  питам ви кое ще ми е по-еФтино: да сменя гардероба или да хвърля някое килце  ooooh! или Лабрекс да кротне за известно време? Ако трябва и анкета ще пуснем ....Във време на криза - изкушения, хляб и сол няма ли?.../ами ядат пасти/
      Това в кръга на шегата, мацки! Радвай ни Лабрекс, ние чакаме  Simple Smile

Да не си мислите, че през това време съм дрямала...Като ме погледнат с гладни очи... ония моите....и грабвам черпака

пиленце със сусам и салатка

сърмички с лозов лист внучето много се прави от тях  Joy Joy Joy

и любимата тиква с мляко

благодаря ви за търпението, а за анкетата помислете !!!! newsm78 newsm78 newsm78  / на това място Лабрекс   Sad  трябва да трепери!!! /

Приятна вечер на всички и до скоро

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 16:35 от tutulina

# 407
tutulina , много ми е приятно, че пак си тук!  bouquet Пък за анкетата........а дано общото събрание реши и спирам, че и моите килца май пълзят нагоре, ама да важи и за останалите подстрекателки, няма само аз да се слюнчавя пред монитора! Joy

Днешните ми топчета от кайма по италиянски. Grinning

# 408
паста, салатка, пиле в доматен сос  Grinning

и отивам да гледам кой какво е сготвил  Hug

# 409
  • София
didolinaa какво стана с хляба в машината?До сега четох и се смях.Извинявам се за поста,ама не се удържах.Дерзай,ще се получи.

Ами вече и на мен ми е смешно ама вчера не ми беше,ето снимки и няма да се смеете много  Mr. Green
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17537016
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17537018

# 410
  • забравих си мисълта...

Ами вече и на мен ми е смешно ама вчера не ми беше,ето снимки и няма да се смеете много  Mr. Green
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17537016
http://dianakraiceva.snimka.bg/cooking/v-kuhnyata.466092.17537018

Дианче, хубав ти е хляба като за първи път, супер даже   bouquet. Но нали знаеш, че има и следващ път. Ще ти стискаме палци Simple Smile.

Labrex, аз вече съм си приготвила тъмни очила, а за да не гледам вкусотиите ти, че иначе веднага ставам и поемам към кухнята, нали си спомняш случая с тутманика  newsm52.

Последна редакция: вт, 23 фев 2010, 17:49 от Venetta

# 411
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
Днешните ми топчета от кайма по италиянски. Grinning

Ох, Лабрекс, нямаш спирка...ей... Аз анкета се глася да пущам, а ти италиянски кИфтаци си ми изтипосала. Търся в любими... няма, е хайде де, какво чакаш... ами пиши, че и ние да опитаме от тях. Аз вече заредих пералнята, че се покапах / нали еркера ми е голям   Laughing / До като преброя до три и рецептата да е написана... иначе на колата и у вас. Ще взема и Ая.

Едни бутер банички с кашкавал и сирене за закуска на внучето, че си идва прегладняло от училище, а пък аз да го посъвзема малко... Joy Joy Joy

# 412
Поздравления за всички страхотни ястия сте приготвили.   Labrex може ли рецептата за топките от кайма по италиянски

# 413
Венета , Аелис, Весето-- Благодаря ви . Hug
Находката- пудинга е на Доктора , да , изсипвам пудинга в такава купичка -  http://www.foto.bg/data/500/medium/DSC08665.JPG слагам го в хладилника , после го обръщам и режа на парченца.  Simple Smile

labrex- много вкусно....  chef

от мен един много вкусен кекс с тиква и лешници

# 414
  Ох, Лабрекс, нямаш спирка...ей... Аз анкета се глася да пущам, а ти италиянски кИфтаци си ми изтипосала. Търся в любими... няма, е хайде де, какво чакаш... ами пиши, че и ние да опитаме от тях. Аз вече заредих пералнята, че се покапах / нали еркера ми е голям  Laughing / До като преброя до три и рецептата да е написана... иначе на колата и у вас. Ще взема и Ая.

tutulina, аз чакам анкета и да вземаме решение за закриване на готварския, докЪт сЪ сдобием с талийки на оси, а сега хайде "докато преброя до три и рецептата да е написана". До три, ама Рексо прави големи разходки, до хиляда и три. Grinning Ето рецептата, написах я, превела съм я, както си е в оригинал, в бележките съм дала побългарения ми вариант.

МЕСНИ ТОПЧЕТА ПО-ИТАЛИЯНСКИ.

bliznacite2004, и ти с тоя кекс, ама хайде да не мърморя, как е бухнал само! Heart Eyes  bouquet

helena*,  виж рецептата, ако ти допада! Hug

Venetta , ти там нали нещо с времето май си по-напред/назад newsm78, та няма да те мисля, че ще готвиш по нощите Joy

# 415
# 416
Момичета, направо примрях от глад докато ви чета. Mr. Green  Crazy Безобразие! Crossing Arms Hug

кафе със сметана, моля те дай рецептата за този неверотен кекс! Изглежда фантастично Simple Smile

Каква е плънката за баничките също да те питам? Само сирене ли е? newsm78

# 417
  • забравих си мисълта...
Venetta , ти там нали нещо с времето май си по-напред/назад newsm78, та няма да те мисля, че ще готвиш по нощите Joy

Labrex, нали знаеш, че на мен не ми трябва много  smile3503 Опитвам се да не гледам кюфтенцата ти, че  newsm52 cook, кайма нямам в момента, но имам 500 гр. гранулирана соя във вид на кайма. Колко му е да опитам. Ако знаеш колко кюфтета ще излязат  Joy Joy Joy.

# 418
Днес...Руло Стефани

Макарони със спанак и кашкавал

И едно диетично десертче с ягоди,мед и желирано кисело мляко

п.п. Извинявам се,че е толкова "половинчато",но само това можах да измъкна изпод лъжичката на Половинчо,за да снимам нещо  Mr. Green

# 419
Аз ще покажа само .. нещо като огретен от тиквички, моя измислица. Много вкусно и леко ястие стана  Crazy. И пилешки пържоли пека в момента, после може да ги снимам. Ето огретена:

Общи условия

Активация на акаунт