Юли 2006 - 93

• 26 719
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Аз ви казах за диваните ,ама никой не ми вярва,работата е в местенето и то често Wink иначе стават бели ей такива ,ама сдобряването е също хубаво нещо,то неможе само розово:)

Тук заваля изведро,тъкмо си засях вчера нарове и дръвчета,утре мислех да идем на разходка из панаира за още дръвчета дано пекне Praynig

Аа Ронка щом си навила мъжа да се детоксикире хич да не се оплакваш от него:)
Аз още не съм се навила  newsm78Особено със солта  Whistlingиначе на кафе и плодове мога до 1 ден още се чудя Whistling

# 121
Бясна съм #Cussing out Зоя е с много тежка ангина, баща и я заведе сутринта при педи, оповръщала му колата. Но това не му попречи да я разтовари при свеки и да си бие шута за София. И то заради събиране на курса #2gunfire Как ще се веселиш, като знаеш че детето ти е болно  ooooh!! Ей това мъжете не са като хората ooooh! Tired Свеки ми проплаква по телефона, вдигнала на обяд 39 градуса, ще ти я водим ми вика, аз ще остана с нея у вас  Shocked само това ми трябва да зарази и Лора   #Cussing out Не че искам да е у свеки, много мразя да е болна и да не е край мен, ама сама тука с двете абсурд! Сега ми е още по- притеснено, че не е тук,ама...Педи изписала антибиотик и го почнали. Явно наистина е серизоно положението, сливиците били целите в налепи, обикновено за ангина си изчаква 3 дни, ако няма оправия тогава крайни мерки,ама...Свалили температурата и преди малко ми се обажда да ми каже, че няма да я водят. Докато се стъмни кой знае какво ще решат  Twisted Evil Снощи след градина беше с леки прозрачни сополи, преди да легне с лека температура, преди 12:00 с 38, нищо сериозно. Егати бързоразвиващата се ангина, сигурно е пак някой градински вирус!

Ронка:много се радвам, че вече сте се разбрали, остана и НАН да се похвали, че е станало на нейната Mr. Green

# 122
  • София
Момичета смятам утре, да започна детокса. Много гадно, че е в почивните дна, ама какво да се прави. Качила съм 4-5кг. а не ги искам  Naughty
Ама няма да пия англ.сол, не мога. Аз сега ходя по 3 пъти поне до 00  Embarassed, ами ако пийна и сол и утре в работата няма да излизам от 00, не става.
Ще го карам на едно кафе сутринта и после фреш и вода, чай също. Може ли малко мед да си капвам в чая, май можеше  newsm78
Три дни никой не е умрял от глад, нали? И аз сигурно няма да умра  Joy

П.п. диваните са ценно нещо в едно жилище, да, Ели  Wink че иначе, какво щяхме да местим, клатим и т.н.  Joy
При Ронка помогнаха, Нанче вие диван нямате ли, моме  Wink

# 123
  • somewhere over the rainbow
Ee, Ронка, браво. Диваните му са майката Whistling

Арлина, ама и твоичкият е за бой Crossing Arms

При нас няма промяна. Не сме се чували, нито виждали. Само свеки се обади, но й казах, че няма да злословя за сина й пред нея Naughty Аз посмъртно няма да го търся /всъщност само посмъртно бих го потърсила/. Не е от инат, а просто, колкото време минава и обмислям спокойно нещата, толкова повече осъзнавам, че съм права. Даже съм прекалила с отстъпките Confused А той няма да се обади, не щото мисли, а щото е инат. А инатът не винаги е добър съветник.

До сега имахме гости - братовчедка ми от Испания с децата дойдоха. Много беше хубаво. Обичам гости Party

# 124
  • София
Nan, ама как те разбирам, да знаеш  Hug
Но все тая надежда, че ще дойде Павел и ще те моли, да му простиш глупостите  Praynig

Ама вие не живеехте ли в една къща със свекървата, на различни етажи или с други роднини бяхте?

От утре съм на детокс (казах вече 100 пъти май  newsm78 ), ама да си дам кураж  Wink

# 125
само музика може да ми повиши настроението и аз съм посърнала тези дни ,но гледам да не навеждам много надолу глава. ето една песничка за добро настроение.  Wink http://vbox7.com/play:d862baf9 Усмивката на децата и хубавата музика ето това се нарича щастие. Hug

# 126
  • някъде
И аз шия гоблени Mr. Green
Ронка, браво на вас  Peace
Нан, сега е твой ред, а после и Арлина да се похвали, както и Ивка Peace Simple Smile
Това скапано време ни действа зле- но като изгрее сльнцето ще има повече усмивки  Peace Hug
И аз мислех да се детоксирам, но не сьм купила англ сол, а и три дни няма да издьржа на сокове, затова ще си карам на плодчета. От известно време се ограничавам в храненето и денем сьм на плодове, кисело мляко, но вечер си хапвам и все пак сьм -2кг Party....обаче има още мнооооого ooooh!

# 127
Я горе главите. От утре като започнем да се детоксикираме, ще видите колко ще се разхубавим и ще станем еднииии...красавици неземни. Wink

Нан, не знам какво да ти кажа, щото и ние не сме цъфнали та вързали. Днес сме добре, утре пак може да се сджавкаме за нещо...

Иси, що си посърнала бре? Хайде от утре ви искам всички в добро настроение и с добри новини.

Лети, какво прави моята слабост Алекс? Пусни снимки да го видим, ако тук ти е тррудно пущай на мейла. Hug

Жоржито пак зачезна и ще се разсърдя вече. Това па нейното на нищо не мяза. Уж си е вкъщи, пък 2 реда не ще да ни драсне, аааамаха. Naughty

Оффф Арлина, милата Зоя. Confused А това мъжете... smile3505
Бързо да се оправя Зоя! Hug

# 128
Иси, що си посърнала бре? Хайде от утре ви искам всички в добро настроение и с добри новини.
явно всички ни гони пролетната депресия. Моя пак го няма служебно ,но на мен ми писна цяла зима в този загубен Ямбол. Само да му кажа ,че искам за малко да отскочим до Стара Загора или Бургас и се муси. То вярно ,че почти само на неговата заплата разчитаме ,но щом на Марти му писна и ми вика мамо кога ще попътуваме. Нали се е метнал на майка си Пантелей пътника.Сега си слушам - Richard   Marx,- Hazard умирам за тази песен свързана е с мен с моето минало . И така ,но настроението ще се повдигне ,когато задните ми части решат да се понамалят малко  Wink сега си поръчах нещо ,ако има ефект ще се похваля ,ако няма няма да се излагам hahaha
А Арлинка и аз  smile3505
И аз си мисля ,че като изгрее пустото слънце и мъже и жени ще влезнат в крачка.
До утре сторени в две редици с английската сол.   bouquet

# 129
Аууу,Арлина я му смени бравата на вратата на Камен,че май е прекалил #2gunfireа не наливам още масло в огъня,ама постъпката му е супер нагла.
Ронка,мятам ти на мейла,че нали си ме знаеш,че не ми бива с качването на снимки тук Mr. Green/Ренка,специално за теб  Laughing/
Утре и аз съм в групата и започвам с грейпфрут сутринта,пък да видим.Само,че не мога да пия и английска сол,защото Цял ден ще съм на курс по счетоводство и отсега така ме мързи...Май наистина трябва да се учи ,докато е време,че после като се натрупат годините..трудно.  :roll
Иско,май се пропуснала някой град в графика Naughty

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 20:13 от Tizija

# 130
Иско,май се пропуснала някой град в графика Naughty
 Embarassed Embarassed Embarassed Днес си говорих с нашите приятели от Варна и много сме се затъжили ,ноооооо нема пари действайте.  Crazy Но лятото съм във Варна нали знаеш ,че тя ми е най-голямата слабост. Няма друг град в България в ,който искам да живея.

# 131
Тиция що така на мейла,не даваш да го гледаме твоя Алекс,така ли  Crossing Arms

Ух,аз също съм в размисъл за малко планина преди да родя,но май и нас няма да ни огрее  Confused

# 132
Тиция що така на мейла,не даваш да го гледаме твоя Алекс,така ли  Crossing Arms

Щото я мързи да ги качва. Аз ще ги кача, ама утре, че сега нямам време.
Дори и мейла не съм си отворила да видя дали ги е пуснала.

# 133
Ронка, много ви се радвам!
Arlina, дано както бързо е дошъл, този вирус така бързо и да си иде Praynig
Диди, Ренито, аз шия тарикатски работи, с малко труд- много ефекти Laughing Ето тука какво съм изпраскала за една година:
http://prascho.snimka.bg/tapestries/gotovi-moi.328225.9907976
А сега съм подхванала това- мисля че имам шанс да си го подаря за пенсионирането Mr. Green
http://crossstitchworld.com/cross-stitch-detail.php?RecordID=35224
Ивка, и аз съм от тези, които не споделят. Аз като приказвам, допълнително се натоварвам, затова.
Когато ми е много терсене, съвсем му изпускам края със шутовщините. Та не ми се сърдете, моля, като се разлигавя повечко. Изобщо, напоследък все повече гледам на нещата откъм смешната има страна. Убедена съм че колкото повече добро настроение се посее, толкова по-рядко проблемите имат мерак да се задържат Laughing Абе то мойта тактика, малко като на барон Мюнхаузен, дето се спасявал от блатото, като се хващал за косите Mr. Green
Иси, това парче на Richard   Marx е невероятно.
Мацки, лека и спокойна вечер, пожелавам на всички диванни земетресения, без сътресения Joy Hug
И успех на детокските Hug

Последна редакция: чт, 25 фев 2010, 21:01 от Прасчо

# 134
  • някъде
аз ето това шия /от 4 години Embarassed   http://storage4.album.bg/6c5/12-02-10_1751_ca998_21768569.jpg

а това са ми новите чаршафи   Mr. Green  http://storage4.album.bg/5ee/16-02-10_0947_57e26_21768571.jpg

Общи условия

Активация на акаунт