Юли 2006 - 93

• 26 725
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
Мале,мале какви красоти шиете..аз дали вече не съм забравила как става  Rolling Eyes

Прасчо това с пиленцата ми хареса най-много като замисъл  Heart Eyes

# 136
Ех, Рони така се радвам, че сте се сдобрили. То наистина тия диванчета са вълшебни при такива дразги Crazy И ние се сдобрихме, но нашето беше бял кахър Simple Smile Ама се овидя на Дидо и то доста.
Да, наистина всичко правя аз, от сутрешното кафе, носенето на детето до градината и всичко останало. Той само го прибира вечер -когато може и дава парите в къщи, останалото си е мое задължение. Понякога много ми тежи, но аз съм си виновна и като се заредят дни с диванчета по 1-2 часа е те тогава капвам ooooh!
Сега за вчера. Аз нали съм си лудичка направих преход 12 часа от Русе до София и обратно, като пътят ми беше само 11 часа. Побърках се от стоене. Втори път такава грешка не правя Naughty Трябваше да се поразходя из столицата и да взема друг автобус, а аз на юруш бегом с таксита, доктори и пак на возилата. Имах чувството, че задните ми части са станали квадратни от толкова стоене по седалките hahaha Доктора иска да ме помъчи още няколко месеца на хормони, но много ми горчат вече Sickа и има вече странични ефекти, което най-много ме притеснява. Sad Каза, че пулса ми е висок 80  Shocked Не е ли нормално, особено като не съм спала и тичах, защото автобуса имаше закъснение, а исках да си спазя часа за преглед.Иначе съм в нормите, което е обнадеждаващо, че скоро ще ги махна тия гадни хормони.
Момичета, големи красоти шиете. Аз нямам никакво време за хобита, като се сетя по време на майчинството как се разтоварвах с такива неща. Crazy
Иси-давай по-ведро мила. С позитивно мислене ще дойдат и светли дни. Това ти ми го наби в главицата Hug
Днес съм решила обедната почивка да си направя шопинг терапия. Дано да си харесам нещо. Тук магазините фалират един след друг по главната и си заслужава да се удари по един тигел. Grinning Миналата седмица си купих два панталона за 15 лв. и то маркови. Леле, какви цени и надценки слагат за печалба. Месец декември тия панталони бяха по 50 лв единия.
Ставам да си направя кафе, че след малко ще ме нападнат с работа. Целувки от мен за спорен и късметлийки ден!

# 137
  • някъде
Ети  Hug Heart Eyes
Ние днес не сме на градина- снощи при кьпането дрьпнах и забелих половината пацорана и тази сутрин го боля като пишкаше Sad, а си представям на детската колко ще му обьрнат внимание Tired
отивам да се обличам за работа Crossing Arms
приятен ден на всички Hug

# 138
  • София
Момичета, аз вече се чудя дали като за начало, да не го направя този детокс само в неделя  newsm78
Не че не съм гладувала и повече, ама тая сутрин се събудих на друг акъл, та се чудя още. Досега едно кафе и 0.5л вода съм изпила, ама ще видим, как ще потръгне деня  Wink
Ети  Hug
Прасчо, Диди, много красоти правите, момичета  Hug
Аз съм с две леви ръце, цялата красота която мога, да сътворя е да украся дома ни с разни неща и толкова  Stop

# 139
Диди незнам за чаршафите, ама прозореца до леглото ми хареса много,обичам такава гледка да има огромен прозорец Grinning Peace

Прасчо много хубави неща Grinning аз нямам нерви за това Rolling Eyes

# 140
Чудя се аз що никой не пише, а то имало нова тема  Crazy

Много бач при мен тия дни, нощес съм спала 15 мин  Shocked днес съм абсолютно неадекватна. Добре, че е петък   Tired

# 141
  • София
Майра-какво работиш???

Дидка-ей затова се прави постепенно и от малък,сега щеше да е забравил и да му се отваря до долу...ама карай,нищо-от тук нататък е важно да продължаваш да забелваш при къпане Peace.Хубав спален комплект-обожавам цветя!

Сега мисля да си купя семена и луковици да видим дали ще ми хванат,искам пак да си направя терасата цялата в цъвтящи растения.

Прасчо-много хубави гоблени,мен ме впечатлиха японката и африканската жена..а и бебето!!!Последния,който искаш да направиш е голямо предизвикателство,много цветове,много нещо!

Арлинка-съжалявам за малката-разби се да боледува в тая детска градина!Айде дано се възстановява вече!Сега съвсем сама ли си в тая къща-не те ли е страх вечер?Мъжа ти кога се връща?Той къде е учил,та тук/в София/ се срещат?

НАН-дано намерите правилния път,лошо е,че не сте само вие-Дая все пак е част от вас..сложно е.

И аз почнах детокса от днес,пък да видим!

# 142
Ehoooo
Детокски има ли тук?
Аз си изпих солта, сега си пия кафето с фреш. Този път няма да разреждам фреша с вода, защото е гаден. Така пия чаша сок, после чаша вода. Peace

Прасчо, много големи красоти правиш. Поздравления.

Диди, много свежи чаршафите. Peace Това цялото прозорец ли е? Обожавам голеееееми прозорци тип врата. Направо е невероятно. Искам къщаааа, много искам. Crazy

Майра, пак , че се усети за новата тема...По-добре късно, отколкото никога. Wink
Кажи какво прави дечора?

Ети, радвам се, че изследванията ти са в норма. А си пии лекарствата щом ти казват. Naughty

В този ред на мисли да ви се оплача....
Вчера ми звъни майка ми, притесненаааа. Братовчед ми го вкарали в болница. Откриха му диабет миналата година, и всичко беше наред докато си пиеше лекарствата., Беше на диета само в началото след като го откриха, после си се хранеше съвсем нормално....Дивака див е спрял да си пие лекарствата, в следствие кръвта му е започнала да се съсирва. ooooh! Лекарите се чудят как не е изпаднал в кома при това състояние. Shocked Брат ми не го е бил виждал 3 дни, като е отишъл в болницата при него, каза, че се е стопил на половина!!!! И искал да подписва и да си тръгва. Това е дивак с главно Д. На 29 години си съсипва здравето. Обадих му се да говоря с него....не вдига. Звъня на брат ми да го питам добре ли е, добре бил, но не му се говорило.
Приятелката му забременя миналата година, сега е 5 месец някъде. Бяха решили сватба да правят. Сега няма да има сватба, момичето е отишло при майка си и не иска да е с братовчеда. Та е много вероятно това да му е повлияло, знам ли.

Та такива работи около мен. Наистина здравето е най-важно и дано братовчед ми се опомни, че лошо така. Confused Ще си съсипе здравето за нищо. То не е нищо де, но ако е болен няма да промени нещата....

# 143
Ронка що така бе,да не е заради момичето?

Арлина пиши как е Зоята,горкото пак АБ пие,тц тц. Мъжо завърна ли се?

# 144
  • София
Аз ще гладувам само на пълнолуние, то и без това съм толкова нервна, сега само ми трябва и да съм гладна и да взема да пречукам някой  Joy
Пък и в офиса едни рожденни дни  Wink

# 145
Дидито, програмист съм.

Децата са добре, оня ден си прибрах Ноеми с целия панталон в пясък. Били на вън и се направила на свинче както си трябва Mr. Green Не знам дали ви казвах за проектите на Ясмин в детската градина, приятелите във фейса са видели снимките от Китай Wink, сега ще ходят в Гърция да хапнат малко по-нашенска храна Laughing

Иначе на Ясмин й е излязал един кокоши трън на пръста на ръката Shocked Гледа го педиатърката, каза че били проблемни и най-добре да не се пипали Thinking Обаче Ясмин се оплакваше, че я боли..После беше малко в застой, сега пак се виждат като 5-6 трънчета. Имам направление за кожен и ще я водя другата седмица.

Не съм прочела всички 10 страници, сори че не се включвам адекватно Embarassed

# 146
Момичета с вас съм на детокса. Силно се надявам да издържа до край, въпреки, че имам малки съмнения. Слаб ми е ангела последно време.  Embarassed
За сега обаче удържам фрона.  Peace

Рони  Shocked дано се оправи момчето.

# 147
И аз снощи се надъхах да се детоксикирам, ама днес забравих и изядох една супа на обяд  Embarassed Ивка, кой ден се пада само пълнолунието поне тогава да пия само фрешове и вода? Ама май ще мина без английската сол.  Thinking

Майра, много неприятно е това с Ясмин. Помня, че татко много страдаше от кокоши трънчета. Сигурно ли е, че е това? Тук в Смолян има един човек, който прави мазило за кокоши трънчета, татко само с това се оправяше за известно време. После пак се появяваха и пак се мажеше и така.

Арлина, как е Зоя?

Ронка, защо така не слуша твоя братовчед, с диабета шега не бива. Дано си вземе урок и започне редовно да пие лекарствата и да пази диета.

Много хубаво шиете, Прасчо, Диди, аз съм вързана в ръцете, освен това нямам нерви за такива пипкави работи.  Laughing

Времето при нас е чудно, навън сме по цял ден, Коци спи в количката толкова дълго, че се учудвам от него. Сега сме пак навън  Laughing

# 148
  • София
Дю, тъкмо се чудих къде си изчезнала  Hug
Ами пълнолунието започва в 18,38ч. в неделя и продължава до 19,08 в понеделник.
После Калин заминава за 4 дни и аз мисля, да продължа на някакъв режим, ама още не съм решила какъв. Може би само на зеленчуци, щото ги предпочитам пред плодовете.
Дани, дръж се момиче, ще издържиш  Peace

# 149
Ивка, всъщност детокса не се влияе толкова от часовете, а от дните на пълнолунието. Peace

Ако правиш само еднодневното гладуване по пълнолуние, то няма общо с детокса. Simple Smile
Иначе може да се прави и 2 дни, а може и 1, кой както прецени. Няма нищо страшно и сложно.
Толкова се беше надъхала, а сега така лесно се отказа, ей. Ядосваш ме, я започвай от утре. Naughty Който няма желание, намира оправдание...Оправдания под път и над път. И аз ей сега ще врътна една баница, но това не означава, че ще се откажа. Пък и са само 3 дни-нищо работа. Peace После се чувстваш тоооолкова добре, олекотена, освободена. Наистина е така, не ме мислете за луда. А кожата....аууу кожата..... !
Дано съм успяла да надъхам поне Дидито и Дани. Peace Не се отказвайте, момичета. Hug

Рени, не знам защо така този човек. Възможно е и заради девойката така да е постъпил.
Сега се чух с баща ми....приятелката на братовчед ми е отишла да направи аборт, сърчицето на бебето е спряло. Confused От самото начало има проблеми и всяка седмица лежеше за задържане. Уффф, не им тръгна на добре тази година.
Извинявайте, че ви натоварвам. Blush

Общи условия

Активация на акаунт