Прасчо това с пиленцата ми хареса най-много като замисъл
И ние се сдобрихме, но нашето беше бял кахър
Ама се овидя на Дидо и то доста.
Трябваше да се поразходя из столицата и да взема друг автобус, а аз на юруш бегом с таксита, доктори и пак на возилата. Имах чувството, че задните ми части са станали квадратни от толкова стоене по седалките
Доктора иска да ме помъчи още няколко месеца на хормони, но много ми горчат вече
а и има вече странични ефекти, което най-много ме притеснява.
Каза, че пулса ми е висок 80 

Миналата седмица си купих два панталона за 15 лв. и то маркови. Леле, какви цени и надценки слагат за печалба. Месец декември тия панталони бяха по 50 лв единия. 

.Хубав спален комплект-обожавам цветя!
Това цялото прозорец ли е? Обожавам голеееееми прозорци тип врата. Направо е невероятно. Искам къщаааа, много искам. 

Лекарите се чудят как не е изпаднал в кома при това състояние.
, сега ще ходят в Гърция да хапнат малко по-нашенска храна
Обаче Ясмин се оплакваше, че я боли..После беше малко в застой, сега пак се виждат като 5-6 трънчета. Имам направление за кожен и ще я водя другата седмица.

Който няма желание, намира оправдание...Оправдания под път и над път. И аз ей сега ще врътна една баница, но това не означава, че ще се откажа. Пък и са само 3 дни-нищо работа.
После се чувстваш тоооолкова добре, олекотена, освободена. Наистина е така, не ме мислете за луда. А кожата....аууу кожата..... !
Не се отказвайте, момичета. 
Препоръчани теми