Нямал за какво да се извинява, сигурно аз трябва да се извиня. Да му направя една с..рка и да се примиря със ситуацията.
Не иска да говорим и това е.
Питах го какво иска-Нищо не искал. Ми щом е нищо, край!

наистина хем за смях, хем за сълзи. Една докторка при нас пък разправяше за едно детенце- пациентче, дето вари го- печи го- все с хламидии ходело, въпреки че го лекували година. Накрая се оказало че живеело семейството с една леля, която имала хламидийки, и ползвали една хавлийка
Но мисля, че трябва да поговорите и да се изясните, само дето тия мьже хич не са по приказките и каквото и да им говориш все те са правите 

Много е лошо това, което ви се случва, но всеки си има граница и не е добре, да допускаме някой, да я прекрачва, че тогава става наистина лошо, обезличаваш се, както каза Нан оставаш без самочувствие и се завърташ в омагьосания кръг на нещастието 

Е вечерта не можа, да ми каже, какво е глагол, ама важното е, че е направил изреченията.
във плик,може със фасулец,а на скара са най-хубави що не щете?

Не, че не щем на скара, ама при нас е сложно това печенето. Скарата е в антрето в кутия, трябва, да я изкарам на терасата, пък да тегля разклонител, ааа не, то да ти се отще яденето после 

Хайде,прибирай се и ще ни дойдеш на гости на море 

,винаги става така!Ама няма начин-трябва да се правят компромиси и най-вече да си говорят хората,не да си мълчат,защото с мълчание по-зле става.
, мило да му изкарваш душата с памук 

Препоръчани теми