Юли 2006 - 93

• 26 707
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
  • somewhere over the rainbow

Нямал за какво да се извинява, сигурно аз трябва да се извиня. Да му направя една с..рка и да се примиря със ситуацията. Mr. Green Шегаджия!
Не иска да говорим и това е.
Питах го какво иска-Нищо не искал. Ми щом е нищо, край!

Ронка, вече съм убедена, че когато не е вкъщи, П. отскача до Франция при теб Mr. Green Другият вариант е да са братя-близнаци. Laughing

# 106
Божее какво става бре,наистина е сериозно май при вас, ConfusedРонка ти си далече от приятелки и от близки и направо незнам как издържаш,преляло е всичко,хубаво си решила малко почивка ,но за теб няма да е почивка с двете деца,защо винаги жените го отнасяме Rolling Eyes къде какво става жената трябва да си гледа децата, а мъжа да се смилим над него, че той имал чувства Close
  Нан вие пък ще ме побъркате чак и дивидито ще си взима,да си гледка спокойно филмчета ,аз квато съм коза ако ми дойде нещо такова на главата през терасата ще му го дам DVDто,да си гледка спокойно, а детето,а жената,лесно така, незнам,думи нямам?
  Поне засега моя е друг тип ,детето и дома свещенни,не ни пуска ден сами даже и при майка ми,може да дойде 3 пъти до Пловдив за деня, вечерта пак идва при нас луд умора няма,баба вика тоз човек да не го е страх да не те открадне някой та само мит напред мит назад,дойде- иде си,да ни остави -неее,аз го взех моя наживял се и сега пък другата крайност,,по-отговорен е,ама всеки си има кусури вие знаете,като свекърва ми е на главата,та снощи като отиде на кръчма направо си ни беше добре Mr. Green

Дани ние го взехме мястото,прекархме ток вода,ограда,план,и не ни се строи,решихме ако някой го купи да вземем готова къща из близките села,ама ако засега си сеем разни неща  Mr. Green

# 107
NAN, Ронка, какво им стана на тия вашите мъжове, пощръкляха напълно. Момичета, аз имам една философия- "Колкото по-зле- толкова по-добре." Може пък след тези случаи завинаги да изчезнат недоразуменията, полуразбирането помежду ви и... наистина да се случи чудо; отношенията ви да се изгладят.
Nanny, силно ви прегръщам; как е майка ти?
Крис79, таз случка с печурките Embarassed Wink наистина хем за смях, хем за сълзи. Една докторка при нас пък разправяше за едно детенце- пациентче, дето вари го- печи го- все с хламидии ходело, въпреки че го лекували година. Накрая се оказало че живеело семейството с една леля, която имала хламидийки, и ползвали една хавлийка Embarassed Mr. Green Иначе не вярвам наистина толкова да са прилепчиви тия гадинки, гъбичките, де.
Относно излизането- и аз съм го занемарила, ама поне с половинката ми сме квит. След 3 години седене вкъщи лекинко пооткачих, и въпреки че сега си ходя на работа... хич, ама хич не съм предишния човек. Явно при мен възрастта си оказва основно думата, ама голям неврастеник съм станала. Преди четях книги, голеееми количества, а сега една книга чета по 1 месец Embarassed И... почнах да шия гоблени; за терапия, не че бия в гърдите че е изкуство Mr. Green А като си помисля как странно гледах преди на жениците дето вършат таково нещо.... Mr. Green Laughing

# 108
 newsm78 Rolling Eyes Tired Thinking

Прасчо, добре сме. Hug

# 109
  • някъде
Ронка  Confused незнам какво да ти кажа освен, че се надявам всичко да си дойде на мястото и да си запазите семейството PraynigНо мисля, че трябва да поговорите и да се изясните, само дето тия мьже хич не са по приказките и каквото и да им говориш все те са правите ooooh!
НАН и на теб ти желая да се оправите, ако ли сама не го искаш, то тогава да срещнеш по-добьр мьж  Hug

Аз си мисля, че една от най-честите причини за разпадането на семейства е безпаричието Confused

Аз само се оплаквам от моя, но знам че неговите кусури са бели кахьри /поне засега/ Rolling Eyes Както казва Ели- взех го когато се беше наситил на жени и пиене и си беше поживял добре на младини Mr. Green
Нанни дано майка ти се оправи бьрзо Praynig
Ивка, а на теб какво не ти се разказва Rolling Eyes Hug

# 110
Ивка има много за разказване тя,ама си мълчи.  Wink

Аз пак кукуригам тука,сън не ме хваща.Като стана до веце после няма заспиване.

Ронка много лошо че се налага да натоварваш и семейството си,но пък то като няма с кого да споделиш,да се оплачеш..много гадно.И ние сме имали доста такива периоди с моя най-вече заради играта му,но пък имам 2-3 приятелки и винаги мога да разчитам на тях.Ако не са те,незнам просто.Пък ти там сама..виж какво ще стане до 8-ми и ако е все така тръгвай и тва е.

Прасчо и аз като ученичка се начуих да шия,даже имам 1 дето съм го почти ушила,но е объркан и сега седи така..не ща да се занимавам.То не е за нервни хора,сприхави като мене.На възраст като стана ,да ми доскучее пак ще хвана да шия.. Mr. Green

# 111
  • София
Ивка има много за разказване тя,ама си мълчи.  Wink

Права си, цял роман мога, да напиша, дали да не взема, да го започвам вече  Joy
Не съм по споделянето много-много, всичко в себе си пазя, последните 2-3 години ми се случиха толкова лоши неща, а никой не знае, даже ми викат често- ех, да сме като теб, а ако знаеха  Tired
Но аз съм такава, не споделям и се държа и един ден, като рухна, дано има някой около мен, та да събере парчетата  Hug

Ронка, Нан  Hug Много е лошо това, което ви се случва, но всеки си има граница и не е добре, да допускаме някой, да я прекрачва, че тогава става наистина лошо, обезличаваш се, както каза Нан оставаш без самочувствие и се завърташ в омагьосания кръг на нещастието  Sad
На вас ви желая, да сте силни, да отстоявате щастието си и спокойствието си  Hug
Прасчо, какви са тези приказки за възраст, хайде моля те, недей така, че и аз не съм първа младост, ама гоблени още не съм започнала да шия  Wink
А за излизането- ами и аз съм се находила и сега си обичам, да си стоя вкъщи, даже и на работа не ми се ходи, да си стоя, да си шетам, да си готвя, лелееее, готова съм, да ставам баба  Joy

Леле, забравих, да похваля гарджето- вчера е получил награда, направил е две изречения с глагол, а половината група не се е справила. Госпожата го дала за пример, че е най-малкия, а се справил по-добре от тях  bowuu Е вечерта не можа, да ми каже, какво е глагол, ама важното е, че е направил изреченията.
Хйаде накрая, ако някой знае, как да наготвя едни ребърца (без скара), да казва рецептата  Wink

# 112
Ивка сложи ги във гърне или йена със картофки,лук,чесън,чушки,зелен фасул,каквото има във фризера,тиквички,сол мол,да си се топлят във фурната лекинко около 2-3 часа става мозък,може  и със фикс някакъв на маги  newsm78 във плик,може със фасулец,а на скара са най-хубави що не щете?

Аз пиша есе за днес ама не ми идва муза,предишното го писах на 2 чаши вино и още като ме види преподавателката и ме хвали за есето,ама сега нямам муза Rolling Eyes ooooh!

мда мъжете изкукуригаха ,май им трябва повече слънце ooooh! Crossing Arms

# 113
  • София
Ели, мерси  Hug Не, че не щем на скара, ама при нас е сложно това печенето. Скарата е в антрето в кутия, трябва, да я изкарам на терасата, пък да тегля разклонител, ааа не, то да ти се отще яденето после  ooooh!
В гюведже ще го сложа, цяла вечер, да си се пекат  Peace
А за есето, почакай малко, да напредне деня, че то още ракийно време не е дошло и се меткай на винцето  Wink

Ронка, абе знам, че не ти е това, ама не трябваше ли, да започваме скоро да лунуваме  Whistling

# 114
РОНКА HugХайде,прибирай се и ще ни дойдеш на гости на море Heart Eyes
Ох,не зная какво става с тая пролет,ама и аз съм в една дупка,постоянно ми се реве Cry ShockedЗа капак гледах "Нощи в Роданте" и два дена смъркам само като си помисля за този филм Sad
Ивка,само с Маги фикс в пликче стават супер.Аз не съм фенка на подобни месища,но Алекс ги яде на поразия при баба си и са май наистина вкусни.

# 115
Здравейте.

Айде с моя се сдобрихме снощи. Да видим до кога ще пази повечение. Без много приказки, но поне се съгласи с мен/това е важно за моята особа, аз да съм права Mr. Green/ Та така, после поразклатихме диваните и те така те....

Ивка, утре започва детокса!!!! Стягайте се момичета. Запасете се с англ. сол и плодове за фрешчета. Wink

# 116
  • София
Айде Ронка честито за сдобряването.Че и диваните успяхте да разклатите......Всъщност колко дивана имате?

# 117
  • София
Mr. Green/ Та така, после поразклатихме диваните и те така те...

Знаех си,че така ще стане Joy,винаги става така!Ама няма начин-трябва да се правят компромиси и най-вече да си говорят хората,не да си мълчат,защото с мълчание по-зле става.
Ходете заедно на бира с приятели,не само той.Ходете заедно за риба,на пикник с децата,не само той.Ще видиш как още повече ще се сближите-успех ви желая!Опитай вместо да мълчиш и сумтиш Crossing Arms, мило да му изкарваш душата с памук Wink

Айде да видим дали ще успея на детокса,отивам да купувам грейпрути и портокали и чай пък да видим!Неразположена съм и всичко ме боли,надявам се да не ми стане лошо.

# 118
  • София
Ха така, утре, кога утре- сутринта ли, кога?
Ох, да ида да прочета в темата за детокса, че ти сега с тия дивани  Joy Wink

# 119
Айде Ронка честито за сдобряването.Че и диваните успяхте да разклатите......Всъщност колко дивана имате?
Крис, 2! Wink

Ивка, утре сутрин пиеш 10-15гр. английска сол, разтворена в 50-70мл. водичка. Гадничко е, но не е болка за умиране. Simple Smile
30 мин. след това се започва великото пиене на фрешове.

И Калин ще се детоксикира...дано му просветне малко. Joy
Но той само събота и неделя ще го прави, защото като е на работя е по-сложно.

Общи условия

Активация на акаунт