Юли 2006 - 93

• 26 618
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
Ронка, норманло е вече да не качва по кило и 300  Simple Smile  Hug

За кокошия трън щях да пиша - дадоха ми една тинктура и я мажа сутрин и вечер. Размеква го, днес падна част от него. Понеделник-вторник ще я водя пак за преглед.

Аз днес бях на уоркшоп - сама жена с 18 мъже  Crazy Снощи пък бяхме на парти с колегите и си легнах в 1, а занятието днес беше от 8.30   Crazy Crazy Crazy

П.С прочетох за зеления боб на Нан и се сетих, че имам една консерва от сума ти време та и аз това готвя сега  Wink

# 631
  • София
Майра-айде дано паднат кокошите тръни,много са досадни.И на мен преди време ми избиваха периодично,но си слагах специални лепенки и ми се отчупваха.
А уъркшопа със сигурност е бил интересен,моя мъж за нищо на света не би ме пуснал Grinning.

Да ви разкажа за операцията.Оказа се,че защото съм с направление задължително трябва да преспа 3 дни!!!в болницата.Щях да полудея направо!Влади беше при свекърите ми-да са живи и здрави,работещи,та са си го прехвърляли и предавали да го гледат,но ги слушал.Първите дни му звънях,всеки път започваше да плаче,та спрях да му звъня да не го разтройвам-толкова ми липсваше!
За пореден път се убедих какъв страхотен мъж имам,след операцията ми слагаше лед на очите в продължение на два часа,остана до мен цялата нощ,помагаше ми дори да ходя да пишкам,ама със система в ръката нямаше как.Казваше ми колко добре изглеждам,когато лицето ми приличаше на огромен лилав балон и изобщо ме уверяваше,че всичко е наред.Много го обичам тая човек,еййй!
Лекаря ме увери,че операцията е успешна,направил е всичко,което съм изискала,изправил ми е преградата,та ще мога да дишам най-после като човек и аз!
В момента съм със шина на носа,подпухнало лице,синини под очите и отоци по бузите,но се възстановявам бързо.
Влади много се изплаши като ме видя,само се гушкаше в татко си и ми казваше,че се страхува от мен,та се наложи баба ,дядо и тати да си слагат лепенки по носа Grinning,да се правят на шутове,та да го успокоим.После отидохме тримата в Зоопарка,после в Джъмбо да купим всички животни,после хапнахме,та вече чувам:"Мамо,вече не ме е страх от носа ти!" Joy

Другата седмица съм на контролен преглед,нямам търпение да ми се възстанови лицето вече и да ми махнат превръзките,ама има още да чакам..

Благодаря на всички,които ми стискаха палци Hug!

И аз гледам ББ,заради сеира,изумявам се какви образи има!И по другите теми ще се включвам,ама по-нататък.

# 632
  • Варна
Здравейте Hug

Вчепа тържеството беше,голям сеир.Чудо направо,моят беше...не ми се говори.паднах направо ooooh!
Утре ще кача снимки Peace

Дидито,много се радвам че си добре и че Влади не го е страх от тебе вече Laughing Heart Eyes Hug
Тиц,искам и аз такъв робот Crazy
Ронка,не се тревожи за мъника.нормално е всичко Hug

Майра,не съм имала кокоши трън,но знам че е много гадно.дано мине бързо Hug

Мойто мило се върна от Истанбул Heart Eyes 3 дена го нямаше,ама мноооооооооого ми липваше бееееее.купил малко баклава....65лв му излязла само Shocked #Crazy ooooh! Money Joy Викам,и другия път,пак купи Mr. Green Хем ги знае че много тежат...

Айде пиленца,лека нощ Hug

# 633
Нямам време да пиша, че пуснах Зоя на градина и по улиците по цял ден. Сега е при свеки, щели да я водят в Зоопарка Wink Иначе Макситрола за 2 дни й пресече сополите. Вечер пък с Фимото се занимавам и ми остава време само да хвърля по едно око тук на бързичко.
Диди: много се радвам, че всичко е минало добре. Като ти зарастне носа, да се снимаш да видим.
Майра: аз съм имала такъв трън, изчоплих го и мазах с нещо, но не помня какво и мина. Не се е появявал повече.
Айде чакам снимки да Друнделчо Wink
Ронка: Лора 300 гр беше качила преди месец пък и нали знаеш, че си зависи кога е яло детето, акало...пък и не се знае колко е точен и кантара. Wink Важното е, да не е на минус, помня Зоя към 7 месец даже 1 грам не беше качила. Кога ще захранваш? Аз да се похваля, Лора изяде вчера половин малко пюренце на Гербер. Почна да схвща как се гълта уж, абе някакси засмуква и така го гълта Mr. Green Здрави нерви ми трябват, честно много ми е досадно това дълго хранене с лъжица за половинка пюре,ама...отвикнала съм явно Rolling Eyes
Този робот, ако ми качи 2-те стъпала в хола ще си го взема тогава Joy А как обира в ъглите? Mr. Green
НАН: тази е болницата, но не мога да ти кажа нищо за стволовите клетки, нито цени, защото на нея са й отказали присаждане, заради тумора. И са си прави хората де Sad Иначе ще ви държа в течение как се развиват нещата.
Лора има вече 2 зъба, много е смешна, имам снимки, сестра ми я снима вчера, като ги кача ще ви покажа зъбаците newsm47
Айде приятни разходки, ще мятаме пюрето Sick

# 634
Диди, браво за чудесните резултати. А как дишаш сега? Предполагам само през устата и е мъчително? Дано бързо да ти изчезнат червенини и синини и да покажеш снимчици с малко сладко носле!

Аз като Ели се чудя дали да вярвам или не на магии. Със сигурност не съм суеверна, но нещо напоследък такъв карък и невървеж ме преследва че имам чувството че някой ми завидя и ме прокле. От всяка ситуация, момичета изхода е възможно най-неблагоприятния за мен. Няма да изброявам, но освен Лора и в личен и служебен план нещата са такива. На Благовещение взех светена вода и ръсих целия апартамент и мен и Лора..

Иначе днес мога да кажа че Лорита е по-добре най-накрая. Мацки, такава тежка варицела изкара, че направо педиатърката каза че е виждала още само един такъв случай. Затова и не съм писала, че се побърках и имах главоболие 3 дена без спиране. Няма да разказвам подробности да не се изпоплашат които не са карали, само ще кажа че няма празно без пъпка и със сигурност ще има белези,но това да е кахъра. Т имаше към 40 и то няколко дни. Има и една пъпка в окото, коет беше страшно. Ходихме на офталмолог, добре че се оказа че не била на розговицата. И такива работи.

Айде стига лошо вече, идват светли празници и аз вярвам че всичко ще бъде наред. За да си докажа че съм оптимист купих си вчера едни обувки на 12 см. ток.

Чао цунки на всички.

П.С.редактирам се:
Ето пъпките на 7 дни, вече завяхващи и с кори.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 15:47 от синео4ка

# 635
  • През девет земи в десета
Абе не вярвам и аз в такива простотии,нито в суеверия,но като намериш нещо подобно и започваш да се питаш,аджиба какво се случва тук, "невървеж" отвсякъде.....,а може би това е целта да намериш нещото и да повярваш.И аз миналата година намирах такива работи под дивана след Цветница и многото гости и след почти неуспешната ми операция и хиляди премеждия,та не знам,не искам да вярвам,но............. ooooh!
Та в този дух,Синеоче,след като се бях отчаяла,че ще си остана инвалид,работа тогава почти нямаше и един вагон пари за доктори и глупости отидохме в Света Петка,зад Шератон и там има един поп,открай време е в тази черква,обясних за какво иде реч,да ни прочете нужната молитва и да ни ръсне той със Светена вода,оттогава чук-чук не е имало проблеми.

Диди,много се радвам,че вече се чувстваш по-добре,мислех да звънкам,ама не знаех на какъв хал си и не посмях Hug

А сега нещо по-позитивно.Досега беше генералната репетиция за утрешния празник.И понеже утре ще е бабешко парти,днес бяхме поканили приятели.Наиграха се децата,дзвери спи,няма събуждане.Естествено трябваше да изрепетираме менюто,че все мъжо се натиска да готви  за такива празници,да не стане утре някой фал.За мене остава да сготвя две торти,но отложих за довечера на спокойствие.

Изобщо ми е едно такова пролетно,радостно,всички болнички да оздравяват и да се радват пълноценно на хубавото време Hug

# 636
  • somewhere over the rainbow
Синеоче, насълзих се от снимките. Не, че няма да минем всички по този път, но милото как се е усмихнало за снимка, с идеята, че е хубава ... И тя е хубава  bouquet

# 637
  • София
Синеоче, насълзих се от снимките. Не, че няма да минем всички по този път, но милото как се е усмихнало за снимка, с идеята, че е хубава ... И тя е хубава  bouquet

Нан ми е взела думите от устата!И аз се просълзих,и аз се усмихнах на усмивката и,милата душица!Измъчихте се и двете,кошмар!Няма ли мазило срещу пусти белези?
Айде дано от тук нататък да ви провърви,много лошо вече ви се случи,стига толкоз! Praynig

# 638
Синеоче, насълзих се от снимките. Не, че няма да минем всички по този път, но милото как се е усмихнало за снимка, с идеята, че е хубава ... И тя е хубава  bouquet

Нан ми е взела думите от устата!И аз се просълзих,и аз се усмихнах на усмивката и,милата душица!Измъчихте се и двете,кошмар!Няма ли мазило срещу пусти белези?
Айде дано от тук нататък да ви провърви,много лошо вече ви се случи,стига толкоз! Praynig

Айде!!! Оптимисти сме!

Има мазило, Контрактубекс. Почваме го, само да станат чисти кори, да няма рани.

# 639
Лелеее, милото ми Лоренце. Cry Толкова мъчно ми стана, малката хубавица, колко изстрада. Confused
Боби, нагушкай я много, много от мен! Hug Heart Eyes

Дидито, радвам се, че всичко е минало. Сега остава да си възхитена от резултата / сигурна съм, че ще е така/.  Peace С нетърпение чакам снимки. Ти си чаровна и без тази манипулация, пък сега си те представям какво Барби ще си. Simple Smile
Браво и на мъж ти. Едва ли има съпруг, който няма да е до жена си в такъв момент. Hug

Днес бяхме при педито. Има разлика в кантарите от 200гр. Та Кристиан за месец и половина е качил 300грама и е дръпнал с 5см. Според доки се развива прекрасно и няма място за притеснение. Peace Попитах го за кантар под наем, за да видя колко изяжда, но той ме разубеди, каза, че няма смисъл, само ще се травмирам допълнително, а да гледам тонуса на детето и своята интуиция.
Прегледа и Ема, която от вчера следобед е със сополи и страшно запушен нос. Няма нищо притеснително, изписа едни капки да се отпуши нослето и сироп да не слиза към гърдичките.

Днес трябваше да има карнавал в близкият парк, но го отмениха, защото валя и продължава да вали. Оххх искам да се оправя това време, че ми писна.

Моят мъж отиде да гледа мач. Първо Интер, а после вечното дерби Левски-ЦСКА. Олеле майко....
Бях поканена и аз на това знаменито събитие, но тактично отказвах. Stop Реших да си сложа децата да спят, а аз да остана на саме със себе си. Вместо да слушам спорове и викове до подлуда.

Ми това е от мен. Утре пак.
Лека ви вечер!  bouquet

# 640
Oх,горкото Лоре  Rolling Eyes Много пъпки бе  Shocked  Ние още не сме я карали,направо се уплаших.
Трябва да носим ако и лепка за глисти в понеделник в градината,дали ще успея да взема ако незнам..

Дидито бързо възстановяване и снимки чакаме.Ще има ли промяна във формата на носа или не?

# 641
  • някъде
Оле Синеочка, милото Лоренце, душичка малка Sad Поне вече и се вижда края на пустата шарка Confused Много гушки от нас Hug
Дидито, радвам се че всичко е наред и чакаме снимки с по-хубавото носле FlutterА мьж ти е страхотен  bowuu
Ели, аз не вярвам в магии, но както е казала Пиги, то кто ти дойде до главата и вземаш да вярваш Confused
Ронка, кви са тез 5 см бре Crazy Иначе и 100гр са си нормални, вече не е новородно за да наддава по много, но все пак 300 са по-добре Hug
Арлина, честито ви озьбване Heart Eyes Много ми е тьжно за сестричката ти Tired
Жоржи, ще ходиш до Бургас да носиш баклава май Mr. Green И кажи за Друнди де, какво не ти се говори, как е било, казал си е стихчето ли, какво Simple Smile
Ели, и моето диване прави муцуни, каквото и да сготвя, но напоследьк ми писна да го моля и да го гоня с льжицата и го оставам гладен.....да видиш после как в 23часа иска нещо за папане Crazy Тези 2-3 дни моя мьж го е сьсипвал от исра навьн и разходки и после е ял като освирепял вьлк Mr. Green
Данито, овладяхте ли разболяването Praynig
Ети, браво за свалените килца Peace Какви са тези 2-3 часа гладене Shocked
Тиция, тези машинки сьм ги виждала в Италия, но не помня колко струваха Thinking.....аз 500лв за такова нещо не давам Crazy
Ренка, защо ви искат това в градината newsm78 а не ви пращат да направите тези неща в някой мед. центьр Rolling Eyes
Нанни, как са малчовците Simple Smile
Моето и днес не пропусна да ме ядоса добре ooooh! някой пьт не издьржаааам ooooh!Днес не спа наобяд и сега заспа с дрехите, отивам да го местя в креватчето му Heart Eyes
забравих.... порьчахме си дограма, след 10-тина дни ще я имаме...искам и ремонт да направим, и детска стая да направих, и нова кухня ooooh!..... да ми е жива и здрав свекито, че иначе....

# 642
  • През девет земи в десета
Лети,казвай какви са тия машини и аз купувам по две прахосмукачки годишно Laughing Имам чувството,че се произвеждат все по-големи боклуци,живеят докато мине гаранцията и после ново ooooh! Писна ми,миксера ми на две години пак даде фира,сега взех на майка ми допотопния,ми той е железен,купуван е като съм била бебе,ползвали сме го като за световно и още работи без проблеми.Чудя се изобщо дали да купувам друг.Колкото по-лъскаво едно нещо,толкова по-голям боклук Sick

Синеоче,няма да останат белези,с времето ще изчезнат,не се шашкай,а от Кнтрактубекса,той основно е хепарин и не съм особена възхитена,при мен не помогна изобщо.Има едно френско мазило Медикасол,но дали се внася тук,много е добро.

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 22:57 от ☼ Зла Гад-Пиги® ☼

# 643
Има едно френско мазило Медикасол,но дали се внася тук,много е добро.
Ако не се внася ще пращам, стига тук да се продава свободно! Peace

Отивам да лягам, утре ще се включа подробно.

# 644
Жоржи още си чакам баклавата  Mr. Green Ама много пари бе,като ги знам че не кой знае какво.Домашната си е домашна..

Диди ами ще ги носим в градината.Сигурно от там като ги съберат ще ги занесът в лаборатория,знам ли.Сега го процедираме това за първи път  Rolling Eyes Дали са в петък кутийката и лепката на мъжо и казали в понеделник да ги носим..

Ронка стига си мислила за кантари,що така си се ошашкала бе.Остави го детето,гладно не е умряло.Не може всеки месец да качва еднакво  Wink

Гали днес е наказан,инати се и не иска да си прибира играчките.Изнервил ме е тотално.Няма да излиза,нито да играе с децата и така..лоша майка.Ще се научи,няма и за неговите играчки да мисля само.. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт