Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 680
  • 745
  •   1
Отговори
# 120
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
Ето това е от мен с ББ за нетърпеливите newsm10това което аз съм гледала но незнам турски така че по картинки е че Фарат намира майката на Ейлюл тя е заедно с тях в последните серии когато Фарат и Ейлюл имат момиче но раждането е мн трудно и тя е в кома или нещо подобно ама е зле и Фарат е мн разстроен.На сватбата отначало Еда не идва май е нещо против но после отива да ги поздрави и се забавлява с тях.Мисля че някакав роднина или нещо такова на Сала  защото разглеждаше нейни снимкии   иска да убие Фарат точно на сватбата но после се отказва и отвлича Ейлюл и Фарт отива и се карат там нещо но нека някой който разбира турски и го е гледал да обясни по добре за този случай.Мехмет и Лерзан се сдобряват и имат момиче,а Мерве и Ерсал сащо са заедно и имат близнаци който Ерсал естествено не разпознава Grinning Ерол е с др момиче на сватбата на Ейлюл а сащо така и Аслъ която има приятелили нещо подобно. това е от мен.  Извинявам се ако сам обаркала нещо но по картинки това е което разбрах,приемам поправки Embarassed

# 121
  • Sofia
Даа Фърат е зодия БЛИЗНАЦИ ,ама не само на филма ,ами и в живота.Роден е на 24 май 1967г.Гледах един клип по турска ти ви.По време на снимките на Дъждовно време се "занасяха" с него ,че  жъне на 4 фронта.Тоест..на филма се задиря с Ейлюл, в къщи  се  заиграва с жена си г-жа  А.Балкан.В свободното време джитка с джипа си и Аслъ/Дениз Уур Сунат/ ,а са го хванали също на босфора посред нощите да прегръща и друга около 40 год мацка ,ама и забравих името сега.

Аз казах ли ви, че плейбой го раздава Naughty  Wink bowuu Sunglasses

# 122
Някой знае ли колко серии е Дъждовно време?

# 123
  • София
Сигурно за десети път се пита това - 57!

# 124

Благодаря ти!Признавам си,че не съм чела темата от началото-сега се включих.Извинявам се и обещавам вече да чета редовно,иначе fight

# 125
  • София
Е, не исках да прозвучи така!
Просто може би е добра идея да се сложи тази информация в първия пост.
  bouquet

# 126
Това което пише danito86 е вярно, но в друг порядък.
Години ще минат докато Фарат и Ейлюл се оженят. Наз тръгва на училище. На Мехмед ще се роди момиче и преди да роди Мерве близнаците ще бъде сватбата в 51 серия по atv. След това сериалът продължава. Ще отвлекат Ейлюл. Фарат ще потърси корените на ЕЙЛЮЛ и така ще намери майка и. Много силна е сцената когато те се срещат и думите, които Ейлюл казва на майка си.

# 127
за да  не изпусна

# 128
Значи сериите са повече от 50 така ли ?

# 129

Много благодаря!   bouquet

# 130
Значи сериите са повече от 50 така ли ?

(да повече са Simple Smile )

# 131
а Мерве и Ерсал сащо са заедно и имат близнаци който Ерсал естествено не разпознава Grinning

newsm23 до колкото съм гледала серията и мерве не ги разпознава  Laughing

# 132
Сюжетът на сериала е много хубав. Играта на артистите е много истинска. А музиката - невероятна, тя подсилва всяко действие в сериала,

# 133
  • София-в сърцата на моите деца
  bouquet

# 134
Мда музиката наистина е много хубава  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт