Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 674
  • 745
  •   1
Отговори
# 150
  • Sofia
Е, тя нали два пъти излезе с него само, а и той чак сега й казва за намеренията си. Предните пъти само си говореха, отказа му да ходи в Австралия. Нали Ерол й е приятел от детството, не може изобщо да не поиска да го види. Ама той пък веднага предложение ooooh! Предполагам ще му покаже утре към кого има чувства и ще му откаже Thinking

# 151
А дали Аслъ ще се върне на работа в Еда?! #2gunfire

# 152
Как Ерол да и каже първия път какво иска от нея като не са се виждали 8 год,не знае как е живота и в момента.Много добре направи като замина ,нареди си нещата и тогава и предложи.И какво да каже тя на Ерол,как стоят нещата с Фарат? Просто никак.Той Фарат се чуди какво му става,та Ейлюл ще се сеща за намеренията му.
Абе хем им се иска,хем не им стиска.

# 153
  • Бургас
Утре ще е интересно!
Ами крайно време е Фарад да й каже,че я обича. Какво се спотайва така,мръщи се и ще ходи като Терминатор към тяхната маса.  hahaha

# 154
  • при най-добрия мъж...
Как Ерол да и каже първия път какво иска от нея като не са се виждали 8 год,не знае как е живота и в момента.Много добре направи като замина ,нареди си нещата и тогава и предложи.И какво да каже тя на Ерол,как стоят нещата с Фарат? Просто никак.Той Фарат се чуди какво му става,та Ейлюл ще се сеща за намеренията му.
Абе хем им се иска,хем не им стиска.
Така е,ама Фърат като не знае какво чувства,тя за себе си не знае ли?
Това ми е чудно.Тя би трябвало да е наясно с чувствата си,а поканата в Австралия си прозвуча точно като предложение за брак.Иначе за какво ще ходи там,на екскурзия ли?
Това,което ме дразни е,че всичко е скрито покрито.Което е нормално за един сериал.
Ама,как все си мислят,че никой няма да разбере какво се е случило?

# 155
Фарад си е супер готин. Да гърми, трещи, но е добър и човечен, и знае да се извинява. Освен това лесно може да бъде убеден, важен е подхода. А кенгурото си е едно голямо леке, да не използвам другата дума с  л. Бил осем години в кравешките изпражнения и сега баровец го дава. Купи си възможно най-грозния джип. Между Фарат и кенгурото изобщо не може да се прави сравнение, онзи не му е и на малкия пръст.

Но определено Ейлюл още на първата среща трябваше да му покаже, къде зимуват раците. Ама нищо той пък Фарад ще му го покаже. Дано все пак кенгурото оцелее в тази неравна битка.

# 156
Да му ...извиненията.Наранява яко с гръм и трясък,па сетне извинявай.Друго ми е чудно-физиономията на Ейлюл беше такава все едно е утрепала някой.Толкова извинително гледаше,даже не знам дали е точната дума.А и Мерве с нейните обяснения вкара смут в мислите на Ерол.Иначе защо и той ще побеснява от яд.Абе доста му куца на филмчето,ама да минава време.

# 157
  • при най-добрия мъж...
...Абе доста му куца на филмчето,ама да минава време.

Ето това е истината.Ако не беше артиста,който играе Фърат сигурно щях вече да съм го затаковала тоя сериал.

# 158
Здравейте и от мен!Ето , че и аз гласувах... за Фърат естествено BlushАма от този поглед тази вечер тръпки ме побиха EmbarassedИскам да разбера кво ще се случи следващите серии

# 159
мръщи се и ще ходи като Терминатор към тяхната маса.  hahaha

Joy Joy JoyМного точно казано.Тоя Еролчо мноУ ма дразни-един такьв баровец-селяндУр го раздава .Утре ще е интересно,а аз точно по това време сьм на родителска среща  ooooh!.Дано по бьрзо го качат в някой сайт та след вечеря да го изтегля и изгледам.

# 160
Здравейте,момичета. Hug Нова съм,но се надявам да ме приемете към групата на феновете на Дъждовно време.
За мен филмът е наистина хубав и мен още с първата серия ме ''повлече'' и сега не изпускам дори и момент.
И аз гласувах за Фърат.И все пак се колебая.На моменти така избухва Sick и стана непоносим..Но все пак в него има много човечност и излъчването му е много странно..привлича и задържа внимание(поне аз така чувствам newsm78 ).
Иначе Ейлюл е страхотно младо момиче,което иска да помогне на всички около себе си.. и така понякога забравя за самата нея,но това е друг въпрос.
Е,разбира се,ще има разтягане на локуми-както във всеки един филм. Laughing Но според мен всички си играят ролите страхотно и само можем да се наслаждаваме на филмчето.Мис свят 2002 играе наистина хубаво. bowuu Grinning
Е,надявам се,че отсега заедно ще коментираме епизодите.Нямам търпение за утрешния. ooooh! Whistling

# 161
  • Sofia
Glamorous, welcome   bouquet  Hug
Разбира се, че ще се радваме да коментираме заедно епизодите, още повече, че според мен тепърва ще става все по-интересно! Аз съм съгласна с това, което казваш и ти, филмчето е свежо, забавно и неангажиращо, точно това на мен много ми харесва Heart Eyes и си го гледам с кеф без да се натоварвам

# 162
...Абе доста му куца на филмчето,ама да минава време.

Ето това е истината.Ако не беше артиста,който играе Фърат сигурно щях вече да съм го затаковала тоя сериал.

Аха  Simple Smile Е, все пак това е сапунка, не можем да очакваме много, а и тях ги използвам основно за разтоварване, като гледам да се абстрахирам от някой натоварващи елементи  Wink

# 163
Ерсал обаче сложи на място кенгуруто Laughing Laughing Laughing

# 164
Не бих съгрешила с никой.
Фърат е ревнив,груб,арогантен.Не ми харесва.
Смешни са ми синовете му как се държат с момичета.

Общи условия

Активация на акаунт