Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 608
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
  • Sofia
Ето тук ги има епизодите, но са турски
http://ddizi.com/diziler/274/Yagmur-Zamani

И 39 епизод не е за изпускане, поне края му  Wink

# 631
  • Западен парк
Леле - мале, и сега какво - ще се стрелят или ще се бият? Най накрая ще видим истински мъжки сблъсък май, че до сега все имаше разни подмолни и интригантски номера! Който не е чел ББ, как мислите че ще се развие съдружието им?

# 632
Утре и в четвъртък ще са много интересни сериите.
ББ Фърат казва на Мехмед кой е новия съдружник и Мехмед разбира,че всъщност и двамата са жертва на игрите на Ерол.Фърат кани Ерол в клуба,за да се разберат и докато играят билярд Ерол заплашва Фърат да се откаже от Ейлюл,защото в противен случай щяло да стане лошо.Естествено Фърат се вбесява,удря Ерол през караката със щеката и го поваля на масата.Вади пистолет и го насочва към Ерол,а онзи от страх се съгласи да подпише,че връща акциите на Мехмед.Ерол се признава за победен и се разбират по мъжки,че ще остави Ейлюл на мира.Една вечер,когато Мерве вече е заспала,някой звъни на вратата,Ейлюл отваря.На вратата е Фърат,само и казва:"тръгваме".Ейлюл не чака втора покана,събира си нещата и се прибира в дома на Фърат.

Мдаа и аз си мисля, че Фарат скоро ще си има нови обувки от кенгурска кожа Joy Joy Joy

Забелязахте ли обаче, как през серията Ерол смени два автомобила. Тъкмо реших, че си е подобрил вкуса към колите и айде пак грозния джип. Ерол само лае и му се иска да е нещо повече от това, което е. Липсва му опит и това все повече си личи. Забелязахте ли Фарат, как го гледаше предишната серия, като боа готова да захапе. Мда, Ерол хич не е прозорлив.

А Лерзан все повече ме дрази. Не спря да плюе Ейлюл, а доколкото знам бременността облагородявала, а не озлобява. То поне Ейлюл да й беше сторила нещо, че да има за какво да плюе.

# 633
Цитат на: raliko link=topic=474051.msg
14446958#msg14446958 date=1268153352
Знае ли някой песничката,когато Фърат гледаше от колата си седналата на терасата Ейлюл?Ако може да даде линк или за какво се пее,моля Flutter

Да има я в ЮТуб, с нея ми звъни телефона. Много ми харесва. Но не знам, за какво се пее в нея. За любов сигурно. Simple Smile

# 634
  • Велико Търново
Колкото до днешната серия... струва ми се доста странно как успяха да направят това със съдружието?! newsm78 Изведнъж се появява някой и казва, че Ви е съдружник... Малко ми се струва доста измислено или на мен нещо ми е убягнало може би по темата. newsm78
Нали направиха консултация по въпроса с адвокат ли или там какъвто беше оня, как да направят сделката по законен начин.
Та... предполагам, че той им е дал препоръка по какъв начин да бъде съставен договорът, но реално това наистина не ни го показаха как точно се осъществява. Поне засега. Нататък може и да стане ясно.

# 635
  • Западен парк
Предполагам, че приятелят на Ерол (не му помня името) е продал акциите на Ерол и сега той е съдружник. Имаше клауза да не се меси в управлението, но не знам дали му е забранена препродажбата на акциите. И дали тази клауза важи при новия собственик на акциите. Не съм юрист - просто си разсъждавам като зрител.
А пък тази Лерзан: "После да не дойдеш да плачеш на рамото ми". Че за какво са приятелките, нали и за да ни утешават, не само за кафенце и вечери. Аслъ щеше да се разплаче от обида. Вярно, че сама си повдига въпроса, ама пък такова отношение от приятелка...

# 636
Е за Лерзан напълно съм съгласна с вас момичета! Вместо, като истинска приятелка, да окуражи Аслъ да продължи напред, тя и сипва сол на рана и и опява като баба комшийка  smile3516
И не само Ерол се появява на всички важни разговори. Обърнахте ли внимание, как мъжа на Шуле постоянно е след нея и Левент. Капака беше в последната серия, те са на някакъв фар ли, какво ли и той моля ви се там. И аз се зачудих, Истанбул е 20 млн град, как все се срещат по разни скатани местенца????  smile3506

# 637
Предполагам, че приятелят на Ерол (не му помня името) е продал акциите на Ерол и сега той е съдружник. Имаше клауза да не се меси в управлението, но не знам дали му е забранена препродажбата на акциите. И дали тази клауза важи при новия собственик на акциите. Не съм юрист - просто си разсъждавам като зрител.
А пък тази Лерзан: "После да не дойдеш да плачеш на рамото ми". Че за какво са приятелките, нали и за да ни утешават, не само за кафенце и вечери. Аслъ щеше да се разплаче от обида. Вярно, че сама си повдига въпроса, ама пък такова отношение от приятелка...

Според мен той просто му прехвърли фирмата и акциите автоматично отидоха при Ерол.

ББ В следващия епизод Фарат малко нереалистично ще катурне Ерол, ама като на филм. Лерзан ражда.

# 638
в тия турските сериали за 3-4 серии са бременни и раждат  Mr. Green много са бързи

# 639
  • Велико Търново
Обърнахте ли внимание, как мъжа на Шуле постоянно е след нея и Левент. Капака беше в последната серия, те са на някакъв фар ли, какво ли и той моля ви се там. И аз се зачудих, Истанбул е 20 млн град, как все се срещат по разни скатани местенца????  smile3506
Едва ли мъжът на Шуле се озовава "случайно" тук и там.
Съвсем ясно е, че ги следи.

# 640
  • В най - голямото село
в тия турските сериали за 3-4 серии са бременни и раждат  Mr. Green много са бързи

Joy

# 641
  • Yambol, Yambol, Bulgaria
ami te taka ili ina4e sa dalgi serialite ako 4akame 9 meseca 4e da e realisti4no  Laughing Laughing 6te gledame po 5 godini edin serial Laughing Laughing Laughing

# 642
На мен също ми е чудно че Ерол така лесно се е съгласил да подпише отказ от фирмата, че дори и от Ейлюл. Та нали точно преди 1 серия обясняваше на Фърат, че понеже няма семейство и няма какво да губи, затова е зъл и така нататък .... че как така изведнъж се огъна пред човека, който мрази защото му отнема Ейлюл. Той не е истински турчин, срам, срам ....

# 643
  • софия
Абе тази кака Емел откъде се появи.Като най-възрастна в сиропиталището,никога когато има спор не се обажда,а гледа отстрани и мълчи,вместо да потуши нещата.Следя филма от самото начало,но чак сега се включвам и ще гласувам за Фърат като мъж-улегнал,сексапилен и малко груб,но с чувство за сигурност до него.

# 644
  • Sofia
Leti Pavleti, много ти харесвам аватара да знаеш Laughing Heart Eyes Sunglasses

Абе този Ерол май само приказките му големи, иначе за нищо не става Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт