Дъждовно време (Yağmur zamanı) - bTV -2 тема

• 56 631
  • 745
  •   1
Отговори
# 660
Ама и Наз колко е готина и сладка "Татко, кога ще станем 7"  newsm51 newsm51

МХМ  Hug Hug Hug

# 661
в тия турските сериали за 3-4 серии са бременни и раждат  Mr. Green много са бързи
ami te taka ili ina4e sa dalgi serialite ako 4akame 9 meseca 4e da e realisti4no  Laughing Laughing 6te gledame po 5 godini edin serial Laughing Laughing Laughing
е не чак 9 месеца.Онзи ден разбраха че е бременна и тя като я гледам с какъв корем е след 1-2 серии сигурно ще роди Joy

# 662
ББ: Още довечера Twisted Evil

# 663
  • София
И другите сюжетни линии да се развиваха така бързо  Whistling

# 664
аз днеска няма да мога да гледам  Tired ще изпусна събитието значи  Mr. Green
като цяло всички събития в турските сериали се развиват много по бързо отколкото в другите сериали.Поне на мен такова впечаление ми прави като гледам

# 665
И на мен този Вулкан изобщо не ми хареса,твърде сладникав,като Ерол ми се вижда.
Нас както винаги,задава точните въпроси!Още малко и Ейлюл ще се прибере у дома  Flutter

# 666
като цяло всички събития в турските сериали се развиват много по бързо отколкото в другите сериали.Поне на мен такова впечаление ми прави като гледам

Абсолютно съм съгласна  thumbsup thumbsup thumbsup По-реалистични за, по-близки са към нашата психология и бит от разни ти там аржентински и венецуелски!

# 667
Твърдо заставам зад Бурак! Такова хубаво момче, откъде го намериха тоя ... Вулкан? newsm78
rib4e благодаря за закуската   bouquet

# 668
Аз пък не считам за нормално това младо момиче да се "закопае" при мъж с 4 деца.
Естествено е да е с младия мъж.С него има бъдеще,нали ще раждат деца,ще създават благини за поколенията и т.н.
Богатството на Фарат според мен в тази връзка няма значение и Ерол е заможен.
Не виждам себе си или сестра ми да се "забодем" на 25-30 години при мъж с четири деца,нали той трябва да се погрижи за всяко едно от тях.Докато стигне до мен... и евентуално ако родя(което е естествено желание на всяко младо момиче).
Абе какво да кажа - сценарии.В реалния живот не става така,но може би затова гледаме и сериалите-там виждаме нещо по-различно,дори и да не по-добро .
Според мен това е главния недостатък на всички турски сериали - попресоляват манджата и едни измишльотини,които ме карат да не ги взимам много на сериозно.В момента изключение прави "Любов на заем"-засега.

# 669
Все още го няма 36ти епизод във Vbox-а, не е честно, само началото и нещо от средата. Аз го изпуснах снощи и като ви слушам много ме е яд, че не съм в час Sad

# 670
  • София

В това спор няма  Peace.За другите просто не ми стигат нервите да ги следя  Whistling
Довечера и аз ще го пропусна  Tired, ще наваксвам утре сутринта в нета...
Наз наистина е много сладка с това броене  Heart Eyes. Ама аз ли не мога да броя, нещо не мога да ги изкарам 7  Thinking

А защо не вземат да сменят най-после рекламата за филма. Не че често я дават, ама още с репликата на Аслъ "майко решихме да се оженим..."

# 671
в крайна сметка Бурак и Еда ще бъдат ли заедно или тоя Вулкан ще развали нещата между тях?

# 672
Колкото до Мехмет, да ви кажа малко ме подразни. Как така се доверява на първия от улицата?! Странна работа, а и да не погледне изобщо документите, да се довери на тази нотариус при положение, че има толкова години опит?! newsm78 Според мен се мъчат да го представят наивен и добродушен -пълната противоположнист на Фарат.

# 673
абе това стана точно като на филм.Не мога да си представя че човек с положението на МЕхмед би постъпил по този начин  Shocked

# 674
И аз така мисля, ама то и дете ще чакаш, бива , бива да не погледнеш, да бързаш да оправиш нещата, за да почнеш бизнес ама чак толкова.... #Crazy #Crazy #Crazy Много тъпо измислено. А то е точно Мехмет, който все изпипва нещата, все е предпазлив...Колкото до Бурак мисля че бях чела че не е е Еда занапред.

Общи условия

Активация на акаунт