Първата любов

• 8 780
  • 116
  •   1
Отговори
# 30

П.П. Много се радвам, Паси, че си се превърнала в привлекателен мъж. Снимки на лични, моля! Joy Hug

А, не давам, че току виж си се влюбила в мен.   Laughing

# 31
  • София :(
    О, спомени, о , тръпки... Девойче на 16, а той мъж на 31. Още си има едно кътче в сърцето ми, защото ме научи да се чувствам ЖЕНА. Дълго, след като се разделихме, поддържахме връзка, а подозирам, че и сега да му звънна, само ще попита къде съм  Wink Няма начин да го забравя, но същото се отнася и за мнозина други...

# 32
Винаги съм си падала по по- големи мъже от , доста по- големи.
Аз на 16 , той на 28. все още си спомням очите му ,и никиога няма да ги забравя големи синьо зелени изразителни очи , в които се отразяваше целия свят
Той - завършил , с доста печеливша и доходна работа - аз 8 -  ми клас.
Коагато си спомня за човека една частица от душата ми се преобръща.  заради него прописах стихове.
Направих нещо , което е непростимо.
Той е все още свободен...        
Не съм се замисляла дали бих искала да се срещна отново с него.
едно дяволче ми казва :" А защо не?"

# 33
Ами, ако е загубено? Ако е само веднъж и никога повече? Ако се залъгваме с това, че няма една Любов? Дали съм я изживяла пълноценно, дали съм я използвала до край?
Кое да е загубено? Да, само веднъж е Първата любов и само веднъж е Голямата и истинска любов. Няма една Любов, така е, но няма и две еднакви любови. Изживяна е само разлюбената любов, никоя друга.

# 34
Първата любов, еххх.
Един Иван беше, едно чудо. Аз на 14г., той на 18 г.
Видяхме се преди 2-3 месеца, когато си бях в София. Не се бяхме чували и виждали от поне 7-8 години.
Изживяхме 2 прекрасни час. Смяхме се много. Както тогава. После всеки към къщи.
Изглежда великолепно. И е все така откачен. Малко му куцат нещата в работата, но ще се оправи - той винаги е бил свободен дух и няма да се даде.
Да живее Фейсбук и така... Laughing

# 35
  • в моя свят
Първата любов..... не си спомням подробности,а и си беше съвсем детинско.Но първата истинска любов срещнах твърде късно.Късно,защото животът ми вече беше подреден по някакъв начин,а той много по-голям от мен.Мисля,че я изживях макар спомените да са още пресни.Колкото и да звучи фалшиво и изтъркано смело мога да кажа,че той е най-добрия ми приятел.Чуваме се винаги когато имам нужда от съвет,от помощ или просто да си говорим.Не знам какъв човек трябва да си за да правиш това,което той прави за мен..твърде лично е да го споделя,но не познавам друг човек,който би направил това за някой друг в такава ситуация.Удивлявам се на способноста му да надживее себе си.Всъщност всичките ми сериозни връзки(говоря за 3 наистина сериозни връзки) изиграли значителна роля в живота ми са приключили като любовна връзка,но тези мъже са все още в живота ми по някакъв начин.Някой не са в града,в който живея,но периодично се чуваме и виждаме.Не знам дали е добре,че се е получило така,но е факт.Понякога след разговор или среща са ме навявали стари спомени и неясни чувства,но с времето всичко постепенно избледнява.Не бих могла да забравя какво е имало,но и не се поддавам на носталгия,а живея в настоящето и реалноста.

# 36
Не мисля за него, но го помня.
Понякога ме навестяват подробности относно мимики, жестове, думи- кристални като вчера.
Не съм го виждала над 20 години, не зная нищо за живота му, но и не ме интересува.
Той е моето лятно момче, момчето от ваканцията.

# 37
Баш първата беше в детската градина  Mr. Green Имаше един Християн... Записаха го в друго училище обаче, и оттогава не съм го виждала. Първата ми "пораснала" любов беше като бях на 18. И досега сме много добри приятели, но от разстояние...

# 38
  • София
Първата любов е много силно определение за мен.
Първото незаспиване и вълнение обаче помня. Деца сме били.
Държахме се за ръце, разхождахме се в парка. Постоянно ме прегръщаше. Приказлив, усмихнат и много нахален си го спомням.
Една сутрин на входа на блока имаше надпис със спрей за мен. Съседите и те бяха развълнувани. Подозирам, че не харесваха романтичното в него.
Редовно дълбаеше с ключ в стената до апартамента ни. След толкова години посланията са още там.
Не съм го виждала от около три години. Чуваме се по телефона на празници. Нито веднъж не е забравил да ми честити рожден ден, което е мило.

# 39
Първото влюбване си го спомням. Не съм виждала човека от десетина години, не знам какво се е случило с него.

Колкото до първата любов - аз доста късно се научих да различавам влюбването от любовта и не съм се занимавала да дисектирам ретроспективно миналите си връзки в търсене на първата любов.

# 40
Първата любов за мен беше и голямата, никога няма да я забравя. За съжаление момчето почина преди 25 години. По някой път си го спомням сякаш беше вчера и си давам сметка, че никога няма да го забравя, той е част от съществуването ми.

# 41
  • Няма такава държава!
Първата ми любов - даже не знам любов ли беше или просто тръпка, но много харесвах момчето. Излязохме няколко пъти на вечеря, но само като приятели - той май се колебаеше дали изобщо да започва връзка. Накрая трябва да решил, че не си струва, защото повече не се обади. Не знам къде е, жена, деца има ли, а бих искала да знам - пусто любопитство, даже бих искала да сме приятели или поне познати сега, след толкова време, ако случайността ни срещне, но няма да тръгна да го търся.

# 42
Любов ли бе,да го опишеш!
Още сме си приятели,съветваме се,за връзките ни.
Може да се чуваме и виждаме рядко,но връзката ни е силна.
Но не бих се върнала при него.
Като се качиш от магаре на кон,не ти се иска да притежаваш магаре Mr. Green

# 43
Ох, ох. На 13 реших, че изоставам в развитието си, защото една моя съученичка, дето ходеше с лимонада в косата, за да изглежда пънк, се беше нагълтала с хапчета не за друго, а защото момчетата я подигравали за любовта й към Иван Иванов. Актьора. Той не знаеше  Joy
Водиха я за промивки в "Бърза помощ", където се оказало, че хапчетата, с които се е нагълтала, са витамин С.

Аз силно се жегнах. Как така, толкоз добра ученичка, а в любовните дела да изоставам. Бързо реших, че съм влюбена в един съученик от съседния клас, който също беше добър в математиката. Ни съм си приказвала с него, ни нищо, ама се успокоих, че съм отметнала и влюбването Simple Smile
После в гимназията бях дълбоко и тоз път драматично влюбена в един приятел на братовчед ми, който живееше в друга държава. Пак романтика, географията ни делеше, нищо че и той не знаеше. Самолетостроене учеше момчето, аз реших, че е много поетично. Веднъж през лятната ваканция ми поправи грамофона, който бях развалила по случая.

Въобще една страстна натура отвсякъде  hahaha bowuu

# 44
първата ... бях на 4 1/2 г., а той вече на 5 и беше ужасно красив!
а първата консумирана /между двете първи трябва да има двадесетина междинни, влюбчива бях, какво да се прави  Mr. Green/ я помня, разбира се; поддържаме все още някакъв мижав контакт, макар че от 10 години не живеем на един и същ континент, а от 15 не сме заедно

Общи условия

Активация на акаунт