Първата любов

• 8 775
  • 116
  •   1
Отговори
  • sofia
Знаете ли, от снощи се сещам за Него-човека, в когото се влюбих, когато бях на 16. Не мога да повярвам, че са минали 16 години...Не съм го срещала отдавна. Чудя се, добър ли е бил с него живота. Подозирам, че не и ми е малко тъжно. Как е при вас? Виждате ли първата си любов, знаете ли как живее?

# 1
Не съм го виждала от мноооого години, не знам къде живее. И честно казано, изобщо не ме интересува Embarassed

# 2
  • Galaxy 13197853088
видях я скоро и се чудих на акъла си ...

# 3
  • out of space
Божеее изобщо не помня коя ми е била първата любов  Embarassed

# 4
Да, помня го с хубаво. Свестен човек е, много даже. Приятели сме във Фейсбук, макар да не се скъсваме да си говорим. То няма много и за какво, не сме се виждали повече от десет години а в момента не знам да имаме някакви общи интереси.
Има си семейство, дете, аз също.
Имам само хубави спомени и положителни чувства. Няма драми.

# 5
О, да, разбира се, помня я.
За съжаление при мен първата любов беше свързана и с първото разочарование.
Оказа се, че е имал дългогодишна паралелна връзка, за която научих със закъснение.
Разделихме се, но останаха недоизживени мигове.
Три години по-късно отново се събрахме. Изживяхме прекрасни моменти.
Въпреки това, не бяхме един за друг.
Не съм го виждала от 10 години.
Знам, че се ожени и има дете (а може вече да са две). Остана да живее в родния ни град.
Аз съм на 300км. разстояние.
Не се сещам с носталгия и не си задавам излишни въпроси.

# 6
Не съм го срещала от 7-8 години, как бързо минаха. Имам хубави спомени от този човек,  ужаважаваше ме много, но не ни било писано...... Сещам се отвреме на време  за него, как ли е, какво прави. Ако съдбата ни срещне някой ден, ще се радвам да разбера как е минал животът му.

# 7
Не съм я виждал от преди 2-3 месеца.
Развела се е, защото мъжа й я пребивал... сега живее с някакъв, който пак й посяга.
Опитах да се сетя защо не се получи м/у нас... е, не се сетих.

# 8
Първата любов е последната любов.
За останалите не ми пука.

# 9
Къде ме метнахте и вие...  ooooh!
Първата ми любов... Беше един батко. Никакъв спомен на колко години е бил, нито как се е казвал. Все пак съм била около 3-годишна, когато се влюбих в него.  Confused

# 10
Спомням си го - Владко от детската градина ( мога да кажа и детската градина и фамилията на Владко и че беше през 1984 когато бяхме предучилищна). Не съм го виждала откато завърших гимназията и ме приеха в София студент, което беше преди мммммм14 години. Но имам хубави спомени от искрено детско влюбване.

# 11
Скоро не съм мислила за него, темата ме подсети.
Беше висок - много висок, къдрав - много къдрав, рус - по-скоро кестеняв, мЕтъл - много мЕтъл. Той - на 18, аз - на 17.
Жив го оревах, когато се разделихме, мене си - два пъти, защото света ми се сриваше.
Три години след свършека на света се видяхме в едно централно кафене. Той не ме позна, та се наложи да му припомням коя съм.
Половинчасов разговор ми стигаше, за да се запитам какво ми е било влязло в окото, та направо съм окьоравяла, Joy.

Знам, че се е оженил по-късно, че му се е родила дъщеричка, че неговата родА не е искала снахата, но после тръпката претръпнала...
Толкова май ми е предостатъчно - жив и здрав да е, Simple Smile!

# 12
  • Германия
Не съм го виждала от както се разделихме. Чесно да си кажа хич не ме интересува как е и какво прави, нямам особено много хубави спомени от тази връзка. Последно преди месец ми честити рождения ден, но не си направих труда да му отговоря  Laughing

# 13
  • Талант на 2012,2013 г.
Мисля, че в момента е в спалнята и гледа поредния мач...или някой филм и аз не знам... Joy

# 14
Често се сещам за него, защото това беше първата ми любов, а не беше изживяна пълноценно,половинчата беше някак си. Не знам той помни ли ме, но аз знам за него, че има добра работа и щастливо семвйство. Да е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт