Първата любов

• 8 777
  • 116
  •   1
Отговори
# 60
Нея я целунах само веднъж, по връхчетата на пръстите.

Това е много красиво...
И много въздействащо....И на мен ми се случи нещо такова с онази детската любов.Щях да припадна.

# 61
Първото влюбване - братовчед на една приятелка, аз на 14, той на 19. Краката ми се подкосяваха като го видех Blush Мисля, че той не знае, че съм го харесвала. Сега вече - ц, нисък ми е Joy Ожени се преди известно време, 3-4 години май. И наскоро им се роди бебенце Simple Smile Това, разбира се, го знам от приятелката, с него не съм говорила от много много много отдавна, сигурно 8-9 години.
Първата любов - една година по-голям от мен, аз в първи курс. Много го харесвах, той имаше гадже. Тя го разкара, той рева на мойто рамо. Rolling Eyes Тогава се появи една, дето много му се натискаше и почнахме да лъжем, че сме заедно. И то от лъжа... Crazy Много бързо се разделихме, тежка му дойде мойта любов  Laughing От тогава не сме се виждали, но сме говорили доста. И за нашата история и какво правим сега, ала-бала. Приятели сме във фб.
Последната ми любов обаче е най-голямата досега, по-голяма от тази с мъжа ми Sad

# 62
От време на време се сещам за него. Нямам лоши спомени (заровила съм ги дълбоко)....но не ме интересува какво прави,как живее...Въпреки,че ми е приятел във фейсбук Rolling Eyes

# 63
Мдаа,сещам се чат-пат за него Simple SmileНе съм го виждала от години,той е от на баба ми градчето.Знам,че беше женен,има дете,но после се развел-инфо от баба LaughingПонякога го сънувам,все един и същи сън-че съм в онзи град и го търся,по цяла нощ обикалям,но не го намирам Rolling EyesШантава работа.Иначе беше голяма любов,макар че се виждахме рядко.

# 64
  • Остров Приятелство
Ееех, че тема...

Моята първа тръпка, моята ПЪРВА любов - остана неизживяна...
Той си отиде без време в казармата. Sad
Майка му нещо ме недолюбваше, макар и да бяхме млади и нямаше и помен за сватби, разбиване на бъдеще и сие...
Но когато той си отиде, тя тогава разбрала, колко е имал нужда от мен...беше късно, много късно
Аз много страдах тогава... Sad
Не се бях присещала от много дълго време....стана ми тъжно Confused

Хмм сега се замислям какво ли щеше да бъде?!

# 65
ох,помня го,толкова обичана не съм се чувствала никога повече!Пък и голям хубавец беше,щяхме да се женим но нещо се разминахме Winkне съм го виждала от мнооого години но понякога се сещам за него.

# 66
Помня го, толкова се бях заплеснала, че непрекъснато се молех  на Господ да бъда завинаги с него. Е, слава Богу, че Той не винаги изпълнява желанията ни, бих казала към днешна дата Laughing .

# 67
Първата ми любов...Като се замисля всичките ми голями влюбвания май са били несподелени...Първото влюбване беше в един батко,от нашият двор-беше много хубав с дълга за времето си кестенява къдрава коса,и мотор...Помня и първата и последна целувка с него,беше без да искаме-трябваше да го целуна по бузата за някакъв празник,вероятно рожден ден,а тй рязко се завъртя и го нацелих по устните...Лелеее каскъв срам... EmbarassedЩях да припадна,и това пред родителите ни...А те естественно-смях,майтапи...Ужас...

# 68
Тази тема е опасна. Подтиква човек да се поинтересува, да порови в нета.

# 69

Как ми четеш мислите  Joy Добре, че не се сещам за фамилията, че да го намеря във фейсбук. Не, че в момента изпитвам нещо към него, чисто любопитство  Twisted Evil
Но помня, че се казваше Владко. За съжаление беше несподелена любов, но винаги се сещам за него с усмивка. А и толкова много стихотворения съм му посветила, дори си пазя една тетрадка, в която съм описала разни наши общи случки. Винаги ми е било забавно да я прелиствам и да си спомням за моите тогавашни трепети  Laughing когато се връщам в родната ми къща.
Знам, че се ожени за едно момиче, което познавам, има дете, но се разведоха. Мисля, че не е много щастлив в живота, но е добро момче. Sad Но не съм го виждала от мноооого години. Не знам дали ще го и позная  Outta Joint

# 70
Единственият човек, когото обичам с цялото си същество, е моят мъж.
Иначе увлечения имах няколко, но нито едно сериозно и може би това е причината да не се интересувам за тях.

# 71
  • sofia
Не може поне веднъж да не се сетиш за някой,който си обичал. Или да не си зададеш въпроса, какъв би бил живота ми с него. Или да пожелаеш да се увериш, че неговия живот е щастлив. Хубаво е, че има хора, останали  с първата си любов. Невероятно, но вълшебно!

# 72
  • Italia

Как ми четеш мислите  Joy Добре, че не се сещам за фамилията, че да го намеря във фейсбук.

При мен е още по-зле - помня фамилията (малко ли писма съм изписала до ШЗО-то...) обаче във фб удрям на камък - тези със снимка са младички, а на другите няма снимки... Пусти късмет  Joy

# 73
Абе аз вече тая работа я свърших, даже не се наложи да стигам до фейсбук. Девойката не си е губила времето, тя си беше упорита и е направила кариера.
Въпросът е как се търси във фейсбук по мейл или по име. Мейлът за фейсбук може да е друг.

# 74
Абе аз вече тая работа я свърших, даже не се наложи да стигам до фейсбук. Девойката не си е губила времето, тя си беше упорита и е направила кариера.
Въпросът е как се търси във фейсбук по мейл или по име. Мейлът за фейсбук може да е друг.

може по име  Wink

Общи условия

Активация на акаунт