Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 10-та тема

• 101 547
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
Клео, като за първи опит се е получила перфектна!  Peace
Стаси, твоите няма да коментирам- както винаги са божествени!  Hug

# 721
Клео, като за първи опит се е получила перфектна!  Peace
Стаси, твоите няма да коментирам- както винаги са божествени!  Hug

Благодаря ти  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes

# 722
  • София
cleo1984 Бравоо,чудесно си се справила,а може ли да ми отчупиш едно парченце  Whistling мъничко само

# 723
cleo1984 Бравоо,чудесно си се справила,а може ли да ми отчупиш едно парченце  Whistling мъничко само

Разбира се заповядай Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ето пробвай иот кифлите

# 724
Момичета само не мога да ги разпределям поравно и ми стават мн различни сега съм замесила и една друга питка че да видим какво ще излезе  chef

# 725
CLEO,браво страхотно си се справила  bouquet
Стаси,а твоите питки са уникални!
А ето и едни кошнички от мен.

# 726
  • София
 eat Веднага си взех и от кифличките.За да ти се разливат така тестото ти е по меко,а и ги слагаш  много на гъсто.Но не се притеснявай изглеждат страшно вкусни,аз няма да им се разсърдя.  Peace
ditsan супер кошнички,браво и за идеята   bouquet

# 727
дидолинче,мерси но идеята не е моя а на илрай

# 728
  • София
дидолинче,мерси но идеята не е моя а на илрай

Съгласна,ама се иска и търпение да го направиш,така че аз минавам на готово  Whistling

# 729
И аз направих една кошничка ,но с капак дръжката нещо не ми се получи

# 730
  • Bulgaria-Italia
stasi76 и двете питки и козунаците ти са перфектни ,комплименти  smile3501 newsm51

cleo1984
,не си личи ,че ти е за първи път ,справила си се отлично ,а кошничката с капаче е много оригинална  smile3525

ditsan много нежна и красива кошничка  smile3501 newsm51

# 731
stasi76 и двете питки и козунаците ти са перфектни ,комплименти  smile3501 newsm51

cleo1984
,не си личи ,че ти е за първи път ,справила си се отлично ,а кошничката с капаче е много оригинална  smile3525

ditsan много нежна и красива кошничка  smile3501 newsm51

Благодаря ти ето от тук е идеята http://ilrai.blogspot.com/2010/03/blog-post_25.html  Peace

# 732

Тъкмо я вадя от фурната още е топла само дето малко поизгоря Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Greenзагледах се в един любовен филм Heart Eyes Heart Eyes

# 733
  • забравих си мисълта...
Stasi76, както винаги всичко е перфектно!   bouquet

Ditsan,  Cleo1984, показали сте чудесни питки, кошнички и кифли!   bouquet

Желая на всички весели празници!

# 734
Ето тук са събрани най-големите майстори на тестото ! Браво на всички! newsm51 Не съм писала скоро , защото все хлябове и козунаци ми се случваше да пека на последък и все в темата за хляба шетам, но не ви изтървам от поглед. Днес ми домъчня за вкуса на питката на Пепика и набързо я спретнах за вечеря.Нищо специално като оплетка , но вкуса е неповторим!

И да ви шопна тихичко , за да не ме чуят в хлебарската тема , че ще ми откинат главата , но тестото не го ли пипне ръката , не става същото . Верно , хлебопекарната е безкрайно улеснение и удобство  , но като го омесиш на ръка има някаква странна магия в него , която личи и после в готовото изделие. Мен обаче ми е забранено да се движа много, много за известно време,  та камо ли на ръка да меся и за това си ползвах пак машината , а после си поиграх малко , за да подготвя подаръците на маминка и на свеки за утре .Като изстинат ще ги украсявам и пълня с яйца.

Между другото си харесах и този заек и ако имам време утре ще го направя , пак от тестото на Пепика.

Общи условия

Активация на акаунт