Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 838
  • 860
  •   1
Отговори
# 165
Получих си картичките днес. Много са хубави, но текста на кирилица не излязъл. Има само една удивителна по средата. Много е смешно.

Съветът ми е да не пишете нищо или да го пишете на латиница.

Hug

Ужас. И аз чакам моите всеки момент.  Confused

Ами честно да ти кажа, не е толкова грозно, само дето отпред до снимката в полето за надпис няма нищо, а вътре има две малки червени удивителни. Иначе имат плик и са много красиви.

Hug

# 166
А става ли да се допишат отгоре с химикал?

# 167
Става. Вътре картона е грапав, а отвън гланциран. КАто нормална картичка са. Ако искаш ще ги снимам.

Hug

# 168
Става. Вътре картона е грапав, а отвън гланциран. КАто нормална картичка са. Ако искаш ще ги снимам.

Hug

Няма нужда, благодаря ти за информацията  Hug

# 169
Ех много жалко за кирилицата  Tired Аз днес пуснах картичка и я пратих директно на адреса на майка ми.Та ще си получи снимка с удивителен  Joy

# 170
да , и аз вчера си получих картичката за 8-ми март, newsm64 но пожеланията, които бяха написани на български, на шрифта Myriad Pro  не са излезли нито на лицето на картичката ,нито от вътре.. newsm11
    трябва да пишем рекламация!  smile3523
В анкетата която попълвах ,в началото  имаше въпрос - "доволни ли сте от качеството?  и ако имате предложения ,за това какво бихме могли да направим по-добре - пишене ни" ,
 Та ,някой знае ли как да напише рекрамация????????? и да дадем това предложение - да печатат и на кирилица!

# 171
Честит празник!

Не знам каква рекламация.... кирилицата не е официален език в ЕС. Жалко наистина....

# 172
Да ви питам вадили ли сте снимки, които са обработени с програмка за слагане на рамки и т.н.? Забелязвам, че качеството се влошава, след вмъкването на рамки и картинки. Освен това има формати, които не спазвам да са 10Х15 и се опасявам да не ги резнат на където си решат. Кажете от опит как стоят нещата.

Ако бях искала покана, какво оживление щеше да настъпи и всеки да се юрне да се натиска! Но така никой не отговаря.

Последна редакция: ср, 03 мар 2010, 21:28 от ДжорджИна :)

# 173
Да ви питам вадили ли сте снимки, които са обработени с програмка за слагане на рамки и т.н.? Забелязвам, че качеството се влошава, след вмъкването на рамки и картинки. Освен това има формати, които не спазвам да са 10Х15 и се опасявам да не ги резнат на където си решат. Кажете от опит как стоят нещата.

Ако бях искала покана, какво оживление щеше да настъпи и всеки да се юрне да се натиска! Но така никой не отговаря.

Не съм наясно много, само един път съм поръчвала, също така не работя с такива програми, но мнението ми е: нали като избереш и качиш снимките в сайта, избираш размер и вид (мат, гланц, рамка, без) и след това те отвежда на стъпка където е показано как ще бъде отрязана всяка от снимките, и там можеш да местиш рамката както ти харесва. Аз поне си поправях някои от снимките.

Иначе за другото- донякъде имаш право, но все пак да отчетем факта че днес е почивен ден и доста хора са със семействата си и едва ли имат време за форум. А може и никой да няма такива наблюдения. На мен също не ми се е отговаряло на въпроси (не визирам тази тема) но никой не е длъжен  Peace аз не се сърдя...

# 174
Джорджина, Зита ти е написала за опцията да си видиш как да нагласиш и коя част от снимката да се извади, но да кажа за програмките с рамки, рискувах с една снимка, по спомени беше кошмарна резолюция около/под 600 пиксела ми..при 10/15 от метър разстояние не си личи  Mr. Green погледната по отблизо се вижда някак по-различна от другите, но в никакъв случай не е кошмарно грозно, както си мислих, че ще бъде. Зърното леко си личи, разбирач ще каже, че не стрява снимката, ама за 5-6 снимки си струва опита. Гледай да ги докараш малко над 600 пиксела и ще са екстра.

# 175
  • Варна
Аз съм вадила с рамки, от сайтове като photofunia и подобни. Бях си правила и доста колажи, но изкарах само няколко пробно. Някои снимки станаха добре, други доста зле. Определено снимките с рамка, а и колажите изглеждат много по-добре като си ги гледаш на монитора Laughing
А и някои снимки с рамки ги реже и трябва да ги свиеш, за да излезе цялата снимка, а така се получава с бели ленти отстрани. Така освен, че един път рамката ти смалява снимката, втори път я смаляват и белите ленти. Обаче има рамки, в които можеш да сложиш 2-3 снимки, те стават добре.
Пробвай да изкараш 6-7 с няколко различни рамки да видиш как излизат снимките.
Аз все пак не бих си изкарала пак такива, много по-добре е да извадиш оригиналната снимка.

# 176
Благодаря! Постовете ви ми бяха полезни, защото не знаех за опцията за редакция на снимките и като видях как ще бъдат изрязани леле-мале. Анулирах веднага поръчката, дадох им fit... и в крайна сметка на 11 бр. ми показа, че ще излязат с по-лошо качество, което бива. Ще видя поне как ще са, за да знам занапред дали да поръчвам по този начин. Просто се зарибих и си играх 2 дни да правя колажи и да рамкирам, и ми се искаше да си видя труда.  Peace Предполагам занапред ще задобрея и ще се смея на тези първи опити, та е хубаво да се увековечат!  Laughing

# 177
Здравейте.Току що пуснах една картичка,за да си използвам 2-та паунда хартисали незнайно как  Laughing
Пратих ги обаче,на друг адрес,т.е. попълних и втората графа с адреса и ми изписа,че ще ги прати там,но сега погледнах мейла който получих за пусната поръчка и в него излизат и двата адреса  newsm78 Нормално ли е?За първи път пращам на друг адрес и съм в чуденка  Thinking не,че ще се загуби,но знам ли?  Peace

# 178
Здравейте.Току що пуснах една картичка,за да си използвам 2-та паунда хартисали незнайно как  Laughing
Пратих ги обаче,на друг адрес,т.е. попълних и втората графа с адреса и ми изписа,че ще ги прати там,но сега погледнах мейла който получих за пусната поръчка и в него излизат и двата адреса  newsm78 Нормално ли е?За първи път пращам на друг адрес и съм в чуденка  Thinking не,че ще се загуби,но знам ли?  Peace
Нормално е не се притеснявай.

# 179
  • Варна
Аз пък имам 2 интересни казуса. Първият е, че плащам с Виза на ДСК и при първата поръчка освен 2 Лири са ми блокирани 1$, след това регистрирах картата в ПейПал, съответно ми удържаха 1,5 Е и отново 1$. При втората поръчка познайте - същата схема 2Лири + ??? 1$. Ходих до банката, блокирани са само, не са дръпнати, но не е отбанката, а вероятно от ПП. Моля, ако някой има подобен случай да сподели.  Praynig
Другата ми неприятност е, че вече при двама приятели, на които съм пратила покана излиза в статтуса НЕ invited, а registered, съответно когато поръчат получавам НИЩО. В първия случай не съм сигурна как е станала. Ама във втория аз лично направих регистрацията през мейла. Има ли някакво ограничение за кредитите? Или кой знае  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт