Re: Да изкараме любимите си снимки от www.photobox.co.uk - 4

• 32 595
  • 860
  •   1
Отговори
# 330
  • Пловдив
Nonich, сега гледам на една от снимките пише 29/12/2008 г. Нали няма кирилица? Това "г" как го сложи?

Не е ли малко R --> r ?

# 331
Това за фокуса ми е ясно, доста хиляди снимки съм направила... Става дума за примерно две еднакво хубаво виждащи се снимки на монитора да има съществена разлика при принтирането им. Едната да е ок, другата тъмна, синя или жълта. Това не зависи от фокуса определено!

# 332
  • София
Nonich, сега гледам на една от снимките пише 29/12/2008 г. Нали няма кирилица? Това "г" как го сложи?

Не е ли малко R --> r ?
Аз първо си правех във фотошоп страничките със снимките и после си ги качвам като 1 снимка във фотобокса, така, че съм си писала на кирилица.

# 333
  • у нас
ясно. Аз взех да си подготвям снимки за фотокнигите, ама много време отнема. А трябва за два албума, май ще се откажа да си вадя фотокниги.

# 334
  • Пловдив
Привет!
И аз поръчах фотокнижки, но не бях прочела предварително, че на кирилица не става Rolling Eyes И така ги надписах. Така си излизаха на preview-то...Ама май ще ги получа на маймуница Rolling Eyes
Някой въобще получил ли е нещо на кирилица, да знам какво да очаквам  bouquet

# 335
   newsm57  официално от фотобокс потвърдиха  ( писах им запитване)  че" не печатат за сега на кирилшца , но ще разгледат това предложение , с оглед да задоволят максимално потребителския интерес"
има един шрифт Myrand Pro (от падащото меню)  на който на който си надписахме картичките за 8-ми март, но дойдоха само с по една точка...или  .... !  smile3522

smile3523може би , ако повече клиенти пишат по този въпрос ще  включат някой шрифт с кирилица , та да си пишем стихчетата и песничките на bg  във фотокнигите  babydust7

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 13:58 от pepinatoys

# 336
  • у нас
значи проблема е при разпечатването. Щом го има като опция да пише на кирилица, а не го разпечатва, явно машините не са настроени за такъв шрифт да печатат  Peace

# 337
незнам, но според мен, пишете им и и вие, че се интересувате от фотокниги , картички и др .продукти които ще включват надписи, да видят ,че има търсене,та да включат кирилик-шрифта
в предлагането си. Flowers Sunflower  umnikuu

# 338
  • у нас
да, смятам да им пиша  Peace

Вече им писах.  Peace Пратиха ми и анкета за попълване, дали съм доволна от тях  Peace

Последна редакция: нд, 14 мар 2010, 19:21 от Sinara

# 339
Здравейте! От снощи се мъча да пусна поръчка и не става. На стъпката за плащане където се попълва вида карта падащото меню ми е празно  newsm78  И така не успявам.. Някой друг да има този проблем? Идеи защо така се получава?

# 340
  • у нас
Здравейте! От снощи се мъча да пусна поръчка и не става. На стъпката за плащане където се попълва вида карта падащото меню ми е празно  newsm78  И така не успявам.. Някой друг да има този проблем? Идеи защо така се получава?

има опция за плащане през Пейпъл  Peace

# 341
И при нас стана така снощи.В крайна сметка решихме да пуснем,през опцията PAYPAL,обаче там освен 2-те лири,блокира и 1$

# 342
та
да, смятам да им пиша  Peace

Вече им писах.  Peace Пратиха ми и анкета за попълване, дали съм доволна от тях  Peace
да и на мен ми пращаха   Анкета  още в началото след първата поръчка , а също и на "приятелите" поканени от мен , тогава писах само че сме мн. доволни от снимките тогава  не знаех  smile3527че не предлагат надписи на  кирилица. все още проучвах сайта...
Има такъв въпрос -   " ако имате идея,  какво можем да направим по-добре , за  вас, моля не се колебайте да ни пишете..."   или нещо подобно ... та бъдещите потребители (акаунти)  биха могли там да вмъкнат това предложение ,вместо отделно писмо... smile3523 smile3523 smile3523

Последна редакция: пн, 15 мар 2010, 17:54 от pepinatoys

# 343

Сега е само тази опция  Sad Но аз нямам регистрация в Пейпал.

# 344

Сега е само тази опция  Sad Но аз нямам регистрация в Пейпал.
Прочети първия пост,там пише за пей пал и ще разбереш,че не ти трябва регистрация  Peace

Общи условия

Активация на акаунт