Работещи мами 2006 - тема 22

• 24 284
  • 465
  •   1
Отговори
# 450
охооо ..аз забравих, че е имало почивни дни около Великден Crazy Изкарахме добре, децата вече са порастнали и играха много добре, че предните пъти все се караха за играчки  Laughing

Бях една седмица на курс от сутрин до вечер, сега ни наблюдават как прилагаме наученото и голям зор в работата. Работим винаги по двойки и дори до вц нямаш време да отидеш, щото знаеш че другия те чака в това време Crazy

Велмар браво на теб Hug Аз лятото съм отпуска 4 седмици!!! Това никога не е било - да видим дали ще оживея 4 седмици без стрес уж  Laughing

# 451
Велмар браво на теб Hug Аз лятото съм отпуска 4 седмици!!! Това никога не е било - да видим дали ще оживея 4 седмици без стрес уж  Laughing
Малеее... кво е това 4 седмици.... направо завидях... Аз вече съм сбъгясана от умора и с нетърпение чакам едноседмичната ми отпуска юни, че вече се влача едвам едвам...

# 452
Eeeee- ти щом на една седмица се радваш, няма д аказвам моята за лятото колко  е Blush

# 453
Малеее... кво е това 4 седмици.... направо завидях... Аз вече съм сбъгясана от умора и с нетърпение чакам едноседмичната ми отпуска юни, че вече се влача едвам едвам...

КомунизЪмът са си построили  тук и това си е. Моят колега беше 2 месеца отпуска, а СВП-то сега изчезва за 1 г. Та моите 4 седмици нищо не са тук направо Crossing Arms

# 454

КомунизЪмът са си построили  тук и това си е. Моят колега беше 2 месеца отпуска, а СВП-то сега изчезва за 1 г. Та моите 4 седмици нищо не са тук направо Crossing Arms

Комунизъм е във вашата фирма. Моят колега в Германия си провали кариерата за това, че си е позволил да ползва законната си едногодишна отпуска по бащинство. Не го уволниха директно, разбира се, но след като се върна шефът му му почерни живота и той сам напусна. Много ме е яд, толкова добре си работехме с него...  Cry
Аз си мечтая за почивка, ама май ще е като навършат пълнолетие децата... ако доживея до тогава  Tired

# 455
Толкова сме работни, че забравихме работната ни темичка  Crazy

Айде на отчет бързо всички, че ще ни заключат като не се оплакваме от шефовете  Whistling

# 456
  • нейде там, където ....
Ама аз от моите наистина не мога да се оплача ... Все още.  Mr. Green

Смених работата преди малко повече от месец. Още толкова ще почакам и до отпуската. Дано поне септември е топъл, за да стигнем до морето.

# 457
Аз и за оплакване имам, ма няма  Mr. Green...
Да се похваля, че почти привъшвам огромен ремонт у нас. Преди няколко години обединих кухня, балкон и хол в едно помещение и направих от тристаен двустаен... Сега преградих кухнята за втора детска стая и съм на път да превърна двустайния в четиристаен  Joy. Чакам вече втората половина кухненски шкафове и плота (чатам го 3 седмици, мамка муу и прасе). Та сега ме тресат и ядове около ремонта. Морето мина преди меесец и кусур и вече нищо не е останало от доброто ми настроение след почивката.

# 458
Тъкмо щях да пиша, че хората от малки правят големи апартаменти  Laughing а ти пак си на търсене  Joy ама гледам взела си се в ръце  hahaha

Аз имам 3 седмици до голямата почивка. Днес бях подпалила понеделнишко  Twisted Evil Отгоре на всичкото ми тръснаха един индиец за 2 седмици  ooooh! Добре, че ни подкупи с някакви индиски сладости та малко си смекчи присъдата дето му я бях намислила  Crazy

# 459
Ще се оплаквам - утре ми е последен ден от голямата двуседмична отпуска, пак - другата година. Не стигнахме до морето, че строим още една виличка на село. Отпразнувахме РД-то на Гергана в гората миналата седмица, беше страхотно. След 20 дни ще празнуваме на Коки. Чакам снимките от събитието.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 15:03 от Дю

# 460
Aз съм в разгара на отпуската.От 2 седмици   съм волна пеперуда.Вчера се завърнахме от море, в провинцията сме без трайно установяване- в общи линии шматкане и разнообразие. Наслаждаваме се пълноценно. Имам още доста време от отпуската Crazy Срам ме е да кажа колко.Лека работа на вас.

# 461
Взех си снимките от РД-то на Гергана, ето тук съм ги качила:
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.1473001682670.43550.1762524247

Много дъжд се изваля снощи при нас и сега продължава, направо порой. Дано поне събота и неделя се оправи времето.

# 462
  • София
Здравейте момичета,

днес имам още 2 часа и малко работа и после 3 седмици отпуска.  Grinning Мисля да си почина възможно най-добре и да пообиколим страната.

# 463
Изрових темата  Mr. Green

Мили момичета, весела Коледа, много сняг и здраве ви желая от все сърце!  Hug

# 464
За много години и от мен!

Мерси за пожеланията, Дю. При нас обаче снега тази година още няма намерение да вали  Crazy Само дъжд и урагани.

Общи условия

Активация на акаунт