Работещи мами 2006 - тема 22

• 24 279
  • 465
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Не съм се вясвала, че много работа, много задачи и ядове.

Обаче да честитя на КатетоМ управителската позиция   bouquet
Кате, явно те чака много работа, ма вземи поправи малко ПР-отдела  hahaha

# 421
абе тема на отличниците е тука, очевидно.

Доза, да ти нашепна , че елиона ще разжда скоро, аз ще снимам бебето, макао има интересни екзотични неща, може да донесеш нещо за снимки. например. идея само.
на иван рождения ден кога ще го празнувате да знам как да планирам нашия? че миналогодишния маратон 3 в едно (разбирах три рождени дни  в един ден) ни беше малко  too much.

# 422
Калино моме, пиле шарено. Тази година няма да празнува допълнително рожден ден. Ще бъдем в Дисни хотел въпросния ден с билети за дисниленд и ще му се понапукат петичките ако после му организирам и РД и в клубче после. А и сигурно ще съм поизтръскала кредитните карти яко  Joy. Иначе съм му обяснила, че отиваме в хонг конг и макао заради рождения му ден, че да се чувства важен, че няма да му прозвучи добре да му кажа, че майка му и баща му искат да си веят задниците и са го взели и него в пристъп на умопомрачение и гузна съвест  Mr. Green
Аз ако открия нещо интересно за снимки, веднага ще го взема, но тоя път сме направили такава програма, че ако успеяя да стигна до магазина, че да си взема минерална вода ще е истинско чудо.
А Катенцето наистина е отличничка, ма и се е запалила главата яко.

# 423
Герчо, ти да не свикваш с новата часова зона - какви са тия невъзможни часове за писане Whistling

Къде се загубиха всички, то ясно много бач ..ама не сме се оплаквали скоро от шчфовете, ще вземат да ни затворят и тая темичка  Laughing

# 424
Ирката , не мога да спя по цяла нощ от 1 седмица. Нали мразя тъпите самолети и само се параноясвам.
Аз нямам ни за оплакване, ни за хвалене.... затова и не пиша. Пълна скука е при мен. Като се върна поне ще разказвам.

# 425
И мен ме тресе безсъние, само дето няма да летя Tired

Охх с нетърпение чакам снимки и разкази, това ми е мечтана дестинация отдавна  Rolling Eyes

# 426
да, яко се разглезих, ма почна да ми харесва  Mr. Green. Заминаваме за хонг Конг и Макао да си веем задниците и ще вземем и големия звяр с нас. Обаче звяра в момента е болен, та ни трябва и малко късмет  Joy
На тебе май малко ти е екшъна в работата, щом си предприела такава авантюра.  Shocked Все пак, стискам палци големия звяр да се прояви като дисциплиниран пътешественик. Ще чакаме разказ и снимки.  Peace
За Катето - нещо съм пропуснала.  newsm78 Може ли пак новината?
Елиона, бих ти се скарала, ама нямам право...  Embarassed

# 427
  • София
"От 9 февруари т.г. букмейкърската компания "Еврофутбол" има трети управител. Това е Екатерина Михайлова, която ще поделя задълженията си с  Боян Найденов и Николаос Арсенопулос".

Grinning

При мен много работа, нищо ново де. Единствено, че все още босът се ослушва да вдигне малко парите.

# 428
Привет мацки от Макао!
Калино моме, тука единственото екзотично нещо са белите хора  Joy. Няма нищо друго екзотично
Пътуването е в разгара си и аз да си похваля детенцето - в самолета спра през почти целия полет. Няма проблеми с часовата разлика (както и аз - пак ставам в 5 сутрин  Joy както и в българия). Тук е подложен на 12 часови маратони всеки ден и не мрънка изобщо. Днес заминаваме за дисниленд, където ще посрещаме рождения му ден.
Смешното е, че тука се обръщат след иван, усмихват му се и се снимат с него, все едно е някакво рядко изкопаемо... В един парк една жена тичаше след нашата горф количка сигурно половин километър, че да се снимала с него. Иначе прекарваме страхотно. Снощи бях на невероятното ново шоу на Франко Драгон и ще се пръсна от кеф  Mr. Green

# 429
супер Simple Smile
много се радвам, да покажеш снимки. ама знам, че на теб може да се разчита, не си като мен Simple Smile

да ти кажа, и аз си мечтая да снимам бебе негърче, ама няма...или някое рижо с лунички...ееехххх красова
но като си дойдете, може и с иван да се снимам Simple Smile

# 430
Честито, Кате, шапка ти свалям! С 2 деца и такава шеметна кариера... думи нямам.   bouquet

Аз, откакто се обебих, се чувствам пълен некадърник във всяко отношение. Нито работата ми е работа, нито къщата ми е ОК, единствено с децата се оправям криво-ляво, ама не винаги... Rolling Eyes Направо не ми се говори...

Калино моме
, хем нямаш време да си вдигнеш телефона, хем питаш за още снимки. Негърче не мога да ти предложа, но през април ще си идват братовчедките на Иван, които са полубразилки. Особено малката е много екзотична, ама вече не е бебе,  на 3 години е. Ако решиш, че ти е интересно, свиркай!

# 431
  • Sofia
Кали, ако пра баба ми е имала някоя забежка с негър, може и черничко да го изкарам  Mr. Green
Кате, бравоС!!!!!!
Аз продължавам сагата с ремонта, но по-тежко от 4-5 кила не вдигам. Лошото е, че от хапчетата получавам сърцебиене и започвам да треперя като лист, но вече им свикнах. Дано бебка си поседи в корема още 2-3 седмици, че на 25-ти ще монтират новите мебели. Кали, я ми изпрати тел. ти на лични, че не се знае дали ще дочакам април. Ако си дадеш адреса, направо ще ти я пратя с колет   Joy Joy Joy

# 432
Кате, честито!

При нас са семиците на карнавалите и е голяма веселба. Утре следобяд е и в нашия град - Ясмин се е заредила с торбата да събира бонбони  Laughing

# 433
  • Sofia
Браво на мен, пак измъкнах темата от пета глуха!
Герчо, да беше показала 1-2 снимки, че да ни подразниш малко.
Аз чакам в петък да сглобят мебелите в детската стая, да пренесем багажите и вече ще мога да раждам - ремонтът ще е приключил. За сега обаче стискам здраво и пия хапчета.
Искам като приключи всичко в нас да имам поне 1 седмица за пълен мързел. Дано бебека поизчака още малко, че доки днес ми съобщи, че върви 2 седмици напред. Като сложа и 10 дни за секциото, то направо ще излезе, че ще раждам в събота Mr. Green
Калино моме, приготви апарата и чакай смс от мен (за целта не е лошо да си разменим тел. на ЛС).

# 434
  • Sofia
Май само аз си пиша в тази тема, но така е, като вече не ходя на работа и имам повече време Mr. Green
Да ви се похваля, на 08.04 родих дъщеричката си Василена. Имах планирана дата за секцио на 12 април, запазих си ВИП стая, но диването си бе решило да се появи на бял свят точно на деня на циганите Mr. Green Замислих се дали да не я кръстя Айше  Joy Joy Joy
Вече сме си у дома и за сега не се оплаквам от Еси - яде и спи.
Ще ви пиша повече когато седна на моя комп, че този е само на фонетика и ми е малко трудно.

Общи условия

Активация на акаунт