Работещи мами 2006 - тема 22

• 24 280
  • 465
  •   1
Отговори
# 405
  • Sofia
Честита Нова година! Много здраве, успехи и любов в следващите 365 дни!
Майра, и аз съм почивка до сряда  newsm44 е, после сигурно ще ми се върне тъпкано, но все пак си е супер гот да почиваш, макар и в къщи.
Мацки, търся интериорен дизайнер за детската стая, нали сега ще правим нова за 2 фукли. Препоръчаха ми Миоки от форума отwhite design studio и понеделник ще й звънна да се видим, но ако знаете и сте останали доволни от някой дизайнер - свиркайте.
Аз искам някой да ми предложи всичко от А до Я, в това число всички франтифлюшки като кутии, текстил и всякакви др. джаджи за стаята, но не знам дали това е възможно newsm78

# 406
  • на правилното място, в точното време
 newsm20 newsm20 за почитаемия ОЛИМП с всички божествени божества и богини!  Примете скромно моето завърнало се присъствие....Дано бъдете благосклонни и ме приемете в подножието на вашата божественост.... Praynig

Мацкииии, затрих се, загубих темата, не е истина п Wink

Чесита, благословена и здрава 2011 г. Бъдете здрави и късметлииски! И да имате повеме поводи за усмивки! Обичам ви!  Hug
Наташка, честит малък сладур! Много да е здрав, послушен, спинкащ! В същи да те слушат, обичат и обожават, че все пак си част от Олимп!  Wink
Калинче, ти, прекрасна моя, си звездата, която свети над ОЛИПМ! Невероятна си!  Heart Eyes И аз нямам профил у фейса, ама и не му разбирам, та не знам  Димо стана ли ти почитател или не  newsm78 Русото май все да ми идва в повече.
Побърквам се от работа, но при мен покрай тия празници е така. Събрах де що има студове, поразболях се, но нали не остава време, та и качествено не мога да боледувам, т.е. да полежа.
Мъжа ми, миличкия, преди празниците ме заведе на Цигов чарк  Heart Eyes  Да ме прощавате, ама предпочитам там пред ОЛИМП. Съвършената почивка! Два дни, все едно някой ми беше извадил мозъка и го беше оставил някъде. Сами, в хотела, стаята с джакузи за двама, борова гора, тишина....направоооооте това ми беше почивката. Сега тихо стоя и се надявам за годишнината да ме заведат пак. И слушкаааааам, много слушкам, и папкам и изобщо съм едно добро дете.
Другата седмица четвъртък и петък съм в сф, мога да ударя едно кафенце с някой?   food010 lalalala За повече не знам дали ще сколасам. Пак съм в Белите брези, иначе през деня съм по центъра - в районана халите.
Гушки на всички  Hug Лека бременност на Eliona!

# 407
Честита нова година! Да сте здрави, щастливи и усмихнати! Нека тази година бъде по-успешна за нас!   bouquet

Не успях да се включа по-рано, зле я почнахме, Коки е болен, бях болничен миналата седмица, сега Васил го гледа, а аз съм на работа.

Калина, и аз ти станах фен във фейсбука.  Laughing

# 408
И аз от вчера съм на тръстиката отново. Лудницата продължава с пълна сила Laughing

Дю, бързо оздравяване на Коки!

Аз края на месеца съм 4 дни ски с екипа и ще се пребивам официално със сноубоурд след като миналата година се преквалифицирах Crazy

# 409
  • нейде там, където ....
За много години! Здрави, щастливи, обиичани и с много кинти през новата година!
10х на всички!  Hug

Бързо оздравяне на всички болни деца и мами!

Кали, аз съм сред първите 700  Laughing

# 410
Мацки, искам да споделя нещо с вас, но тъпия форум цензурира линка, така че ако искате да го видите, напишете в браузъра:
www. marti-online.com / родител-на-седмицата /index.php/96
като махнете разстоянията, които съм вкарала допълнително.

Кали, щастлива съм, че те познавам и съм горда, че си ми приятелка! Heart Eyes

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 11:14 от Миньон

# 411
  • Sofia
Не ми се отваря.

Кали, тази нощ те сънувах, (нищо че не те познавам визуално). Беше дошла да снимаш бебка в нас, пък аз още не бях родила.
Е, сега кажете, че не съм откачила, а Mr. Green

# 412
Елиона, имала си видение от бъдещето!  Wink
Коригирах си постинга, пробвай сега по заобиколния начин.

# 413
  • Sofia
Миньон, ако го беше изпратила вчера линка, щях да сънувам Кали с това лице Laughing

БравоС, Кали!!!

# 414
ей, Калина пак блесна! Браво, моме!

# 415
  • Sofia
Ей, много работите, нямате никакво време за писане.
Аз като една почиваща изрових темата, че малко да пости на 1-ва страница.
От една седмица стоя в нас и подпирам дивана. Оказа се, че съм с контракции, което не ме притесни особено, но доки беше категоричен, че трябва да си седна на гъза. Обаче вчера така зверски ме болеше, че чак се поуплаших  и звъннах на доки. Пред алтернативата да вляза в болница си избрах да пия коктейл от 22 хапчета на ден. Вярно, че и аз се направих на мъж тези дни (започнахме ремонт), но шило в торба не стои. Сега усещам, че ми е по-добре и утре може би ще отида до офиса, че имам да си дооправям нещата, така че пак ще съм от работещите Mr. Green

# 416
Сега усещам, че ми е по-добре и утре може би ще отида до офиса, че имам да си дооправям нещата, така че пак ще съм от работещите Mr. Green

Хахахах... луд умора няма, само се поти...
Аз да се похваля ще излизам отпуск от неделя и вече нямам търпениееееееееее... Няма да ме има 10 дни. тралалалалалала...

# 417
  • Sofia
На какво прилича това, мине, не мине половин година и излизаш в отпуск. А, а, а, а, а не може така. Сега на къде ще хващаш самолета?

Последна редакция: пн, 21 фев 2011, 18:14 от Eliona

# 418
да, яко се разглезих, ма почна да ми харесва  Mr. Green. Заминаваме за хонг Конг и Макао да си веем задниците и ще вземем и големия звяр с нас. Обаче звяра в момента е болен, та ни трябва и малко късмет  Joy

# 419
да, яко се разглезих, ма почна да ми харесва  Mr. Green. Заминаваме за хонг Конг и Макао да си веем задниците и ще вземем и големия звяр с нас. Обаче звяра в момента е болен, та ни трябва и малко късмет  Joy
Twisted Evil Не те ли е срам  Crossing Arms 

Общи условия

Активация на акаунт