Отговори
# 75
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Замесих постна питка за Тодоровден. Не ми се иска да я мажа с жълтък или масло. Ако я намажа само с олио преди печенето и я поръся със сусам ще стане ли и дали няма да изпада сусама?

# 76
Замесих постна питка за Тодоровден. Не ми се иска да я мажа с жълтък или масло. Ако я намажа само с олио преди печенето и я поръся със сусам ще стане ли и дали няма да изпада сусама?
Няма да изпада сусама.

# 77
  • дълбоко,дълбоко в прованса
Pety, благодаря ти за експресния отговор!  bouquet

# 78
Аз днес правих Печено свинско.Супер крехко и умопомрачително вкусно!-на Селма ,стана страхотнооооооооо  chef

Селмаааааааа   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
  Ехей!Много се радвам! Hug

# 79
  • София
   Някой може ли да ми каже, как се пазарува от тук? Само на едро ли е, и само за фирми ли е?Може ли онлай или трябва да се ходи в магазин?

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 11:57 от Тайна

# 80
Моля да ми дадете рецепта за тесто за питка , което да става за машината - т.е. да се меси и втасва там , а после аз само да си го оформя и изпека .
Трябват ми точни пропорции . Брашно "колкото поеме" не ми върши работа .

# 81
Моля да ми дадете рецепта за тесто за питка , което да става за машината - т.е. да се меси и втасва там , а после аз само да си го оформя и изпека .
Трябват ми точни пропорции . Брашно "колкото поеме" не ми върши работа .

Pipinka, заповядай, любимото ми  тесто на мах мама, чудни питки стават с него и в машина и на ръка.   bouquet

Ето и на Пепика стъпка по стъпка.

На Джема с точни пропорции.

Да добавя и на Танита също с точни пропорции.

Последна редакция: сб, 20 фев 2010, 12:00 от labrex

# 82
Лабрексче , много ти благодаря  Hug Златна си  Heart Eyes

# 83
  • София
Хайде и тук да ви почерпя с баница с ябълки за именния ми ден. Като свърша в кухнята ще намина да ви видя как сте.

# 84
Хайде и тук да ви почерпя с баница с ябълки за именния ми ден. Като свърша в кухнята ще намина да ви видя как сте.

Ей, дядо хаджи, ама ти си голяма работа, и на празника шеташ! Тая баба хаджийка голяма късметлийка! Жив и здрав да си, да илядиш и името ти да е живо и здраво! Баницата с ябълки е супер!  bouquet

# 85
  • София
   На колко градуса се пече сладкиша с карамела на дъното и плодовете?

# 86
  • Пазарджик/Лондон
Тайна - на 170 - 180 гр. го пека аз, но то си зависи от печката.Печи си го така, както си печеш другите сладкиши Wink.

# 87
  • София
Тайна - на 170 - 180 гр. го пека аз, но то си зависи от печката.Печи си го така, както си печеш другите сладкиши Wink.
Много ти благодаря!Аз доскоро нямах фурна на градуси и сега се уча да пека на градуси.Само ,че чак сега се сетих, защо бях спряла да го правя, остават ми плодовете залепени за карамела. И сега стана същото. Confused   newsm78  Защо става така?

# 88
Честит  имен ден на всички именници! Пожелавам ви много здраве и щастие! Heart Eyes

m@msy моля те дай ми линк към печеното свинско на Селма.
Преди време правих по нейна рецепта "божествен тиквеник" - от тогава всички у дома ме карат честичко да им го приготвям.
А и само като видях снимката ти направо огладнях.

# 89
Честит  имен ден на всички именници! Пожелавам ви много здраве и щастие! Heart Eyes

m@msy моля те дай ми линк към печеното свинско на Селма.
Преди време правих по нейна рецепта "божествен тиквеник" - от тогава всички у дома ме карат честичко да им го приготвям.
А и само като видях снимката ти направо огладнях.
   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337164.0

Wink Hug

Общи условия

Активация на акаунт