Отговори
# 270
Някой правил торта Татяна, да ми каже моля ще се получи ли добре с млечен крем (яйца, прясно мляко, захар и брашно) ?
Мисля да я забъркам довечера, но на мъжлето му се яде торта точно с "бабешки крем", та ако ще се бият блатовете с крема да се хващам да меся други блатове?

# 271
Имам си моя рецепта за солен кекс и става много хубав. Да не би нещо рецептата ти да не е читава?

Знам ли и аз, мисля че е ОК рецептата. Simple Smile Ще замоля и за твоята рецепта, и вече ако има проблем, сигурно е в печката, защото докато се пекат и се повдигат, ама после спадат винаги. Crossing Arms Tired Отделно не се и надуват много по време на самото печене.
  bouquet

# 272
Лурдес, ако не ти е спешно, ще ти напиша моята рецепта по-късно или утре. Но печенето е много важно. Я кажи каква ти е печката и как печеш.

# 273
Ами не съм доволна от печката, Зануси е, ама пече от едната страна по-силно. Tired Засега съм с нея, тъй че и това да е проблема, нищо не мога да направя. Rolling Eyes
Иначе, за рецептата - когато имаш време я напиши, не бързам ама хич! Peace  bouquet

# 274
И моята е Зануси, и също пече откъм вратата повече, а в дъното по-слабо, но това се оправя със завъртане на тавата или кексовата форма. Не ми прави проблем нито за ядене, нито за пити, нито за сладкиши. Ще ти пусна след малко рецептата на лични Peace.

# 275
И моята е Зануси, и също пече откъм вратата повече, а в дъното по-слабо,
   Моята Горение прави същото. Confused

# 276

Ами добре, че каза Горение, да се сетя, че моята всъщност е такава ooooh!. Май е време за лягане Tired

# 277

Ами добре, че каза Горение, да се сетя, че моята всъщност е такава ooooh!. Май е време за лягане Tired

поленцее,издишаш мацко hahaha hahaha Hug

моята е Индезит,пече ми равномерно,да ми е жива и здрава Laughing

# 278
  • Сливен

Сега като се замисля пък дали някакъв шприц (метален) няма да ти свърши работа.
[/quote]

ааааааааа аз имам  newsm68 newsm68  точно джаджата за поничките, та и лучени кръгчета дори правя с нея.  Девойката я мисля, че като знам на мен като ми влезе  бръмбар колко съм последователна  Blush
Преди това съм пробвала с шприц (имам един голям за толумбите), но е голяма играчка давъртиш на ръка кръгче по кръгче с него и някой трябва да реже, когато е готово, защото бързо се  пържат. Но пък така най се доближават до казанлъшките понички.
тези са с оригиналната джаджа

Пеп-4о и Дядо Хаджия благодаря Ви. Убих се да ровя в е-бей и открих един търговец от Хонк конг, същия, пластмасов шприц с доставката излиза около 27 лв. Сега остава да видя как да си го поръчам newsm78 Пробвала съм с голям шприц и на ръка да режа, но това не са казанлъшките понички, а най-обикновени понички Crossing Arms Благодаря за споделените мнения Heart Eyes

# 279
  • Стара Загора
Добър ден.
Често правя кексчета във тавата с гнезда за мъфинки /от тези на Блонди/ та ако някой има лесна рецепта за други моля да я сподели....страхотни са бързите кексчета на Блонди но искам вече разнообразие.
Благодаря

# 280
Добър ден.
Често правя кексчета във тавата с гнезда за мъфинки /от тези на Блонди/ та ако някой има лесна рецепта за други моля да я сподели....страхотни са бързите кексчета на Блонди но искам вече разнообразие.
Благодаря

Хера, ето темата за мъфини и кексчета, на първата страница има доста рецепти, все нещо ще си харесаш.  bouquet

# 281
Имате ли идея, как да сваря телешко месо по-бързо.
Уж за младо го взех, а вече от час  го варя, не е мръднало. Thinking

# 282
anettee, сигурно в херметическа тенджера, но не знам, от известно време, когато взема телешко от предната вечер го мариновам със зехтин, подправки и т н и на следващия ден става супер.

Аз влизам, за да благодаря на labrex за пореден път   bouquet . Днес най-накрая направих пирожките, че предните пъти все не достигаше мармалада до тях  Joy
Оляяя не вярвах, че ще успея и си мислих, че освен аз и коша няма кой да яде, ама и 4-мата вкъщи се облизахме и мъжО беше много нещастен как може само толкова малко да излезнат (моите станаха само 7, защото не мислих, че ще се надуят толкова и станаха големички и кривички, но пък не останаха повече от 15 мин Mr. Green), дори попита защо са само 7 от 1 кг брашно  hahaha той си мислил, че толкова съм сложила, май довечера пак ще правя, но за този път са ми казали да има не само с мармалад и със сирене, ами и такива с кашкавал и други с месце и т н  Laughing

Пък вчера някъде из дебрите на нета попаднах на блог на Пеп-4о и на рецепта за тарталети, които също станаха.
Перфектни сте, момичета, благодаря ви!   bouquet

# 283
. Днес най-накрая направих пирожките, че предните пъти все не достигаше мармалада до тях  Joy
Оляяя не вярвах, че ще успея и си мислих, че освен аз и коша няма кой да яде, ама и 4-мата вкъщи се облизахме......

anny_, много се радвам!  bouquet

# 284
....страхотни са бързите кексчета на Блонди но искам вече разнообразие.
Благодаря

може би защото имаш вече много хартишки  Flutter Flutter

Общи условия

Активация на акаунт