Отговори
# 285
  • Стара Загора
....страхотни са бързите кексчета на Блонди но искам вече разнообразие.
Благодаря

може би защото имаш вече много хартишки  Flutter Flutter
Много са хубави Hug Правих едни със сирене...страхотияяя. Labrex благодаря ти много за линка Hug

# 286
Ох,едно бързо въпросче
Реших да направя мляко с ориз.Предваритерно сварих млякото и нищо му нямаше.Като го добавих обаче в полусварения ориз,се пресече.Ама не като извара а като застройка за супа все едно.Представям си колко мляко има в него Laughing
Та въпроса ми е :Да го хвърлям ли?Да го ям ли?или нещо може да се префасонира?
Не съм го подсладила,щото ако ще го хвърлям да не се набутвам и със захарта.

От вас зависи съдбата на млякото ми с ориз   Joy

# 287
на мен ми се е случвало, но не съм хвърляла, а си го хапнахме. (всъщност не знам до колко е на парцали)

# 288
на мен ми се е случвало, но не съм хвърляла, а си го хапнахме. (всъщност не знам до колко е на парцали)

И аз след дъжда качулка, но нещо ми се разпада връзката с форума - та, ако не ти се е оцъклила просто много вода, а е само като при застройка на супа, може да си го хапнете.

# 289
мерси за отговорите  love001

# 290
  • France
Останаха ми 2 пакета замразени патладжани. Печените чушки свършиха. Дайте идея за салата, ама без майонеза.

# 291
Останаха ми 2 пакета замразени патладжани. Печените чушки свършиха. Дайте идея за салата, ама без майонеза.

Направи го само с чесън, оцет и зехтин.

# 292
  • София
Значииииииииииии като ми се почнат претенциите в къщи какво да готвя, па щакво да не слагам, па кой какво обичааааа, па кой какво не обичаааа - ееееееееееееееее щръклицата ме хваща направо. Честно ви казвам.

От утре въвеждам диктатура на хаджията и това е - ама ха.

# 293

1. патладжани, печени червени чушки, зелен лук + заливка от олио, оцет, смачкан чесън и черен пипер

2.
2 патладжана,
1 домат,
3 скилидки чесън,
100гр орехи,
4 с.л зехтин/олио,
1 с.л оцет 3%,
магданоз,
черен пипер,
сол.
Смесват се смлените или натрошени орехи, смачкания чесън, магданоза, зехтина, оцета и на вкус сол и черен пипер. Разбърква се хубаво. Патладжаните се режат на дребно и се подрежда в чиния ред патладжани, ред смес или всичкото се обърква.

Не знам какви са ти патладжаните, салатите по принцип са за печени патладжани, но не мисля, че няма да станат и с пържени.

А ето и от пържени патладжани:
3 патладжана
* 150 гр твърдо сирене (кашкавал)
* магданоз и копър
* чесън
* олио/зехтин
Патладжаните се режат/късат на ивички.
Кашкавалът се рендосва на едро ренде.
Зелените подправки се нарязват, чесъна се смачква. Всичко се смесва, оставя се да престои поне час на стайна температура.

# 294
Значииииииииииии като ми се почнат претенциите в къщи какво да готвя, па щакво да не слагам, па кой какво обичааааа, па кой какво не обичаааа - ееееееееееееееее щръклицата ме хваща направо. Честно ви казвам.

Спокойно,дядо хаджия!И аз имах същия проблем.Като почнат претенциите им казваш:Продуктите са там,сгответе!Да видиш как млъкват. Twisted Evil

# 295

Спокойно,дядо хаджия!И аз имах същия проблем.Като почнат претенциите им казваш:Продуктите са там,сгответе!Да видиш как млъкват. Twisted Evil

Точно така, и аз така казвам: "който има претенции, да запрята ръкави!", а ти си ги разглезил много дядо хаджия! hahaha

# 296
  • France
Това не е претенция. Мъжът ми е алергичен и се обрива от яйца и майонеза .

# 297

Не съм му адвокат на дядо хаджия, но той спрягаше собственото си семейство Peace.

Аз пък като питам какво да готвя, и всеки свива рамене: Нямам претенции! Отговарям: И аз така Mr. Green! И сега какво да готвя hahaha? Накрая правя това, което на мен ми се яде Crazy.

# 298
  • София

Аааааа виж сега тук при тази ситуация въобще нямаше и да се възмущавам.
У нас това е по скоро каприз.
Не ям моркови ми като не ядеш аре у блендера, а у соса па ти не ги яж - даже и не разбира, че и е ял де. Ама после пък нахално - видиш ли че можело и без моркови - видях видях.  Laughing Аз така и лука в кюфтета вече правя, че ам пък друг член от семейството ги гледа като извънземно после.

Бе с една дума от как дойде блендера в къщи, всичко ядат моите.

# 299

Бе с една дума от как дойде блендера в къщи, всичко ядат моите.

И аз така скривам луци, моркови и тиквички из манджите и супите  Peace
другото важно условие е да не виждат какво се слага Peace
Домашно сирене не ядял единия - е много ще видиш кое ще сложа; госпожицата дивеч не можела да понася - е аз пък да няма да кажа какво месо готвя.  PartyСладкиш с майонезата - бе как ще ти ям майонеза в сладкиша? - е, до тук го правя поне 10 пъти, снощи на  въпроса какъв да есладкиша - пак него си пожелаха -оня шоколадовия  hahaha hahaha 
Уж гледам на всеки да има от любимата манджа, ама понякога прекаляват. 

Общи условия

Активация на акаунт