Отговори
# 645
ето една мега елементарна - залей ги с готова гъбена супа и малко кашкавалче отгоре  Grinning

# 646
Идейки за кюфтета на фурна?
Майка винаги ги е правила "скучни" -само наредени кюфтенца и малко водичка.

Направи ги малко по-големи и по сплеснати.Като са почти готови можеш да ги гарнираш с малко чушка,гъбки, лук  или само с едно кръгче домат и отгоре малко настърган кашкавал и ги запичаш.

# 647
Момичета,имам спешен въпрос.
Правила съм баница отдавна/не с готови кори/и съм забравила какво беше тестото за корите,ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.

# 648
Момичета,имам спешен въпрос.
Правила съм баница отдавна/не с готови кори/и съм забравила какво беше тестото за корите,ако някой може да ми помогне ще съм му много благодарна.

Погледни в поста миbouquet

# 649
За неделя ще правя торта. Crazy
Обаче ми се иска да е лесна. Да не е от два блата. Може и да е сиропирана/ако въобще има такава рецепта/.

Понеже много харесваме този сладкиш на Лео:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=72935.0
Интересувам се от идеи за глазура или крем отгоре, така, че да има вид на торта???
И въобще дали ще се получи.

# 650
Да попитам, тъкмо си правя постно кисело зеленце с ориз, обаче прекалих май с мазнината .. може ли нещо да се направи в случая?

# 651
Да попитам, тъкмо си правя постно кисело зеленце с ориз, обаче прекалих май с мазнината .. може ли нещо да се направи в случая?

Освен да отлееш мазнината...друго май не се сещам......

И да питам, признавам си,че ми е по-лесно така, отколкото да ровя из рецептите:

1. Тутманик със сирене, но без яйца!

2. Мъфини с къпини

# 652

Сложи отгоре  дебела филия хляб, тя ще поеме мазнината.  Дори може и от другата страна да обърнеш, ще поеме още. Ако е толкова много - две филии  Peace

Маме, Мъфини с малини замени с къпини  Hug

Последна редакция: пт, 12 мар 2010, 12:12 от пеп-4o

# 653

Тутманик на Пети.
    Премахваш жълтъка за намазване,белтъка от сиренето и готово. Peace
    Виж и източника,който е посочен в линка.  yes

# 654
  • забравих си мисълта...

Тутманик на Пети.
    Премахваш жълтъка за намазване,белтъка от сиренето и готово. Peace
    Виж и източника,който е посочен в линка.  yes

Или тутманика на Labrex, много е сполучлив и е без яйца. Има го в нейните любимите.  Рецептата

# 655

Стоева, нещо нямам нерви за мъфини(смятах,че ще имам, но Ревльо се успа и не искам да му шумя като правя хартиените формички за мъфините).....Започнах го като кекс - кажи ми,че пак ще стане Hug...

# 656
  • Русе/София
и аз с едно въпросче-купих си ориз басмати,и сега някой да сподели рецепта с такъв ориз или някоя тайна за приготвянето му.

# 657
....Започнах го като кекс - кажи ми,че пак ще стане Hug...

защо не  Wink

# 658
Да попитам дали някой е купувал готови блатове за пица и ако е, какви? Искам да ги пробвам, но не знам каква марка да пробвам...

# 659
  • France
Да попитам дали някой е купувал готови блатове за пица и ако е, какви? Искам да ги пробвам, но не знам каква марка да пробвам...
Напоследък, блатовете на "Нилана" са отвратителни. За други не знам.

Общи условия

Активация на акаунт