Отговори
# 660
  • София
Да попитам дали някой е купувал готови блатове за пица и ако е, какви? Искам да ги пробвам, но не знам каква марка да пробвам...

Аз си купувам готово тесто направо.

# 661
Да попитам дали някой е купувал готови блатове за пица и ако е, какви? Искам да ги пробвам, но не знам каква марка да пробвам...

Аз си купувам готово тесто направо.
И аз така правя, но в магазина този път имаше само доста позамръзнало и ако го чакам да се размрази чак утре ще ям пица  Mr. Green Но и за Ниланата ще имам предвид. Мерси!

# 662
  • на Земята
Здравейте,мога ли да приготвя банички от готови кори,от тази вечер и утре само да ги изпека?Отгоре с какво ще е добре да ги намажа,за да са по-хрупкави?Не се справям много добре с баниците.Благодаря предварително.

# 663
с яйце.  Но ги намажи преди печене.
Можеш да приготвиш от тази вечер, да. Когато е готова завий в найлонов плик или свежо фолио. 

# 664
  • софия
като се изпекат ги извади от фурната и не ги завивай с нищо, нито ги пръскай с вода - така стават хрупкави.

# 665
  • София
И аз с едно въпросче - ако си направя сместа за палачинки тази вечер и я оставя в хладилника до сутринта, дали ще й стане нещо? Че ми се налага утре да си прекарам деня в офиса и няма да имам много време сутринта за закуски...

# 666
  • София-Младост
И аз с едно въпросче - ако си направя сместа за палачинки тази вечер и я оставя в хладилника до сутринта, дали ще й стане нещо? Че ми се налага утре да си прекарам деня в офиса и няма да имам много време сутринта за закуски...
Може малко да се е стегнала, просто я разреди с мляко и дейставай.

# 667
Добро утро,

Интересува ме, кой кори за баница са повече на брой Белла или Фамилия  newsm78

Хубав ден  Grinning

# 668
  • Sofia
Фамилия май са по-голям грамаж newsm78

Търся рецепти с халва (нуга) - имам доста и да не я хвърлям...

# 669
Добро утро,

Интересува ме, кой кори за баница са повече на брой Белла или Фамилия  newsm78

Хубав ден  Grinning

на Белла са повече

# 670
Добро утро,

Интересува ме, кой кори за баница са повече на брой Белла или Фамилия  newsm78

Хубав ден  Grinning

на Белла са повече

не   Naughty Naughty

Белла - 400 гр  

Фамилия - 500 гр.

# 671
Здравейте, мисля да изпека пил.бутчета с картофи в торбичка, някакви идеи за подправка да се получи нещо интересно
нещо с чесън ми се върти из главата но дотам....

# 672
Здравейте, мисля да изпека пил.бутчета с картофи в торбичка, някакви идеи за подправка да се получи нещо интересно
Тарос или розмарин с лимон на едро нарязан. Ще вървят с чесънчето.

# 673

мащерка или майорана. С чесъна на прах.

# 674
аха, розмарин или мащерка ще е май имам, ще пробвам.....а за копър как мислиш, събирам и др идеи
пеп-4о,acer   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт