ФЕВРУАРИ месец е студен, нищо - всички ще празнуват с мен!

• 23 761
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Браво на Ивка, първата "р" във форума, иначе гледам, че и в градината някои деца обръщат вече езичето. При нас е "тлактор", ама не е чисто р нещо като обръщане на езичето още.
Някой има ли опит с залепнала кожа на пишлето. Малкия от няколко дни говори, че го боли, но нищо няма видимо, лекарката го прегледа миналата седмица и каза, че нищо не вижда, той обаче продължава да се оплаква.

# 121
  • offshore & overseas
Браво на Ивка, първата "р" във форума...
Ааа, моля-моля, Халюша отдавна казва ясно "р", даже го натъртва, особено когато е ядосана или иска да привлече внимание. Това беше един от първите й ясни звукове, очевидно е влюбена в него. Laughing

# 122
Ми не си се похвалила ето  hahaha

# 123
  • offshore & overseas
Ми не си се похвалила ето  hahaha
Ще се поФалА, като почне да казва "оВесени", а не "оБесени" ядки. Laughing Иначе съм доста доволна от нея -- говори като възрастен от самото начало, без пропуски и лапсуси. Е, по нейния си сладък детски начин. Heart Eyes

# 124
И аз да се отчета, прибираме се преди 3 дена след 3-седмично отсъствие и намираме 2 прекрасни деца, усмихнати, вървят след нас и само ни гушкат, послушни, абе направо си ни глезиха, а Ясен на всичко, което му казвах отговаряше с "добре" /след цяла година не-та - балсам за ушите/. Тъй 2 дена рай, после развяха белия байрак и ни скокнаха на главите.  Grinning
bzepic, не сме имали такива проблеми, но вече не е ли време да я отлепят.

# 125
На мен не ми изглежда залепнала и лекарката не видя нищо странно, обаче човека се оплаква и не дава да го пипнеш, пък ни се насъбраха много прегледи тези дни та чак за сряда ще сколасаме да го водим на лекар. Днес отиваме на систематичен преглед за зъбките, ще ни учат как се мият зъбки (демек шъ съ фалиме как знаеме да си ги миеме) и ще го прегледат. Утре ще докладвам как се е представил, аз го навивам от две седмици да отвори уста и да покаже на лелката как сме изгонили чук и пук. Да видим дали ще ме послуша, за сега обещава да отвори уста.

# 126
ние пък сме на фаза, как да издебна и целуна мама в устата. Голямо боричкане пада. Първият път си мислех че само ще ме цунка, а тя си залепи устните и си върти главата, само дето не ми пусна език, май хубавото време е изкарало разни влюбени двойки, и моята госпоЙца, черпи опит....
А с татко и имат спор, чие е бебето. От известно време мъжът ми като сложи дребната в кенгуруро, Никол тича след него дърпа я за крака и вика, това си е моето бебе, тои си държи че е негово, а дребната се хили от щастие, че е център на внимание. И вчера таткото се ядоса и се изпусна, "бебето е мое, аз съм го правил", а Никол се опули, помълча за секунда и се изцепи " не, ти лъжеш, мое е, аз съм го правила"  hahaha

# 127
  • София
Браво на Ивка, първата "р" във форума...
Ааа, моля-моля, Халюша отдавна казва ясно "р", даже го натъртва, особено когато е ядосана или иска да привлече внимание. Това беше един от първите й ясни звукове, очевидно е влюбена в него. Laughing
А и Валето си казва "р" от поне 2-3 месеца, но в началото го казваше, ако не е първа буква. Сега навсякъде си го казва

# 128
  • София
AvrorA пак са ви дали малко гратисен период  Grinning
Дани не казва "р" , но пък тича да целува по устата  Blush Прилага го само на баба си, защото тя го обръща на цирк  #Cussing out Започва да пищи "Елате да видите Дани", кикот до небесата, все едно кой знае какво е направило детето  ooooh! При мен се пробва веднъж, но обясних, че децата се целуват само по бузите и като видя, че не е интересна престана. До тук добре, но ..... откри, както каза Мак преди време "хубавото си местенце". Вече няколко пъти я заварвам упорито да търка едно плюшено мече между краката си. Знаех си, че трябва да го приема спокойно и попитах дежурното "какво правиш?" , отговори буквално и добави да не я гледам  Shocked . Та, някой да ме посъветва сега какво да  правя, пак ли номера с децата не правят така  Thinking Уф, тази тема винаги ми е била много, ама много забранена и се чуствам ужасно объркана  Tired Четох, че е нормално при децата, май аз нещо не съм .......

# 129
Бадем, Никол тича и си врътка дупето, като е гола и вика вижте ме, вижте ме. По едно време се човъркаше и отпред, ама после видях че има малко червенко, като и мина се кротна, да видим какво ще ни поднесе. Имаше тема в форума по този проблем, там много хубаво бяха обяснили как да се реагира.  Peace

# 130
Бадемче, според мен всяко дете проявява интерес към интимните си части и този интерес не трябва да се подтиска.. не съм наясно правилно ли постъпвам или не, но единственото което обясних е, че това си е неговата пишка и не може друг да му я пипа.. миналто лято на плажа едни девойки искаха да видят какво му стърчи (това докато му съхнеше банския)

# 131
  • offshore & overseas
И аз в общи линии мисля като sky*, но първата ми реакция в такива случаи е традиционната, едно стреснато "Какво правиш?" и/или "Защо пипаш там?" hahaha Пред съвестта си се оправдавам с това, че ми е притеснено да няма някоя инфекция. ooooh!

# 132
аз на Никол и казвам катоя видя, че чурката не се пипа с мръсни ръце, и тя се спира, след това забравя. Не се е сетила да се измие и да продължи Simple Smile) Снощи докато я къпах я видях нещо да се търка седнала в дъното на легена. Попитах я да не би нещо да и е неудобно, тя си мълчи и след малко извади едно гумено куче, явно беше седнала на него. Мен по-скоро ме притеснява да не се нарани нещо, ако почне да практикува, засега е инцидентно.  #Crazy

# 133
бадем, аз също първо бих я водила на лекар, да и проверят кръвната захар. Получава се сърбеж от урината ако нивото на кръвната захар е повишено и може да е намерила нежен начин да се чеша. Дори и да си доставя удоволствие не мисля, че е нещо фатално, не бива да го приемаме от нашата гледна точка (с мръсното ни съзнание). Децата са чисти душички, просто си е открила нещо приятно, нашия пък има фетиш към моя лакът, едва го отучихме да заспива без него, но и досега когато го гушна ме хваща за лакътя и започва да ме гали и стиска като котенце. Детето на една приятелка, пък я галеше по косата правеше и врътки на бретон с косата. Това при Дани си е абсолютно същото, само дето си е намерила самостоятелна играчка. Детето на сестра ми правеше същото, сега сама спря (на 5 г.). Така че не го приемай като мръсна игра и в никакъв случай не и се карай, понеже за нея това е лакътя и ще я объркаш мнооого ако и се караш, защото няма съзнанието че прави нещо лошо (то и си е така, не прави нищо лошо).

# 134
  • София
Благодаря ви  Hug Изрових де що има статия и тема.... ами повредата е в моя телевизор  Blush Като казах на мъжа ми, какво ме мъчи направо ми се изсмя. Щял да чака с нетърпение реакцията ми като започнели да се къпят по два часа и да водят гаджета  Crazy Ще се наложи явно да превъзмогна себе си. Иначе съм срещала разни теми и смея да кажа, че реагирах супер спокойно (външно де), не съм се карала, даже не казах да престане, но си ме човърка.... явно дълбоко са ми вкоренени грешни модели .....пък нямам никакъв спомен какви съм ги вършила  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт