Някой има ли опит с залепнала кожа на пишлето. Малкия от няколко дни говори, че го боли, но нищо няма видимо, лекарката го прегледа миналата седмица и каза, че нищо не вижда, той обаче продължава да се оплаква.

Прилага го само на баба си, защото тя го обръща на цирк
Започва да пищи "Елате да видите Дани", кикот до небесата, все едно кой знае какво е направило детето
При мен се пробва веднъж, но обясних, че децата се целуват само по бузите и като видя, че не е интересна престана. До тук добре, но ..... откри, както каза Мак преди време "хубавото си местенце". Вече няколко пъти я заварвам упорито да търка едно плюшено мече между краката си. Знаех си, че трябва да го приема спокойно и попитах дежурното "какво правиш?" , отговори буквално и добави да не я гледам
Уф, тази тема винаги ми е била много, ама много забранена и се чуствам ужасно объркана
Четох, че е нормално при децата, май аз нещо не съм .......
) Снощи докато я къпах я видях нещо да се търка седнала в дъното на легена. Попитах я да не би нещо да и е неудобно, тя си мълчи и след малко извади едно гумено куче, явно беше седнала на него. Мен по-скоро ме притеснява да не се нарани нещо, ако почне да практикува, засега е инцидентно.
Изрових де що има статия и тема.... ами повредата е в моя телевизор
Като казах на мъжа ми, какво ме мъчи направо ми се изсмя. Щял да чака с нетърпение реакцията ми като започнели да се къпят по два часа и да водят гаджета
Ще се наложи явно да превъзмогна себе си. Иначе съм срещала разни теми и смея да кажа, че реагирах супер спокойно (външно де), не съм се карала, даже не казах да престане, но си ме човърка.... явно дълбоко са ми вкоренени грешни модели .....пък нямам никакъв спомен какви съм ги вършила
Препоръчани теми