И аз ставам поне по веднъж, защото пия много вода, особено вечер
Алекс пие умерено през целия ден и не става в повечето случаи. Затова и нямам навика да я забелязвам
/ , задължително, за да пие вода....за разлика от Криси, която нито пие преди сън, нито става нощно време, нито нещо е в състояние да я събуди...еле пък истеричен рев от съседното легло
, ако е суха се пъха при мен, ако не, ставам, преобувам и пак при мен...ако нямам късмет към 4-5 ч. и двете сме опикани
Аз не му повярвах докато не видях колко нескопосано си е вдигнал гащите
Буди се по един два пъти на нощ и ако не съм до него плаче, по рано ставаше да ме търси, но сега го е страх да става. Незнам от къде дойде това, но мисля да го заведа на хомеопат, защото незнам какво друго да направя. Вчера даже отказа да си спи в стаята (а ние с бебо спим при него от 2 месеца някъде), защото го било страх от лампата и някакво грозно човече. И така жално и с крокодилски сълзи ми ги разказва тези неща, а аз се чуствам безсилна да му обясня, че няма нищо страшно и че сънищата не са истински,като знам че за него са си съвсем истински
Днес му сложихме пак старата лампа и заспа с една пръчка до него

Стана от втори опит 

... Иначе пишка в тоалетната сам много често , понякога пък си иска гърнето - различно постъпва... 
до ден днешен не е имала проблем
... Иначе пишка в тоалетната сам много често , понякога пък си иска гърнето - различно постъпва...
с каквото мога помагам на който поиска.. дано нямате никога вече проблеми от сорта..Препоръчани теми