Мъфини, малки кексчета и още нещо...... - 4 тема

• 187 255
  • 751
  •   1
Отговори
# 555
Мама Цоцоланка , по коя рецепта прави брауниса. Heart Eyes

Брауниса на Блонди, има го на 1 стр.......

# 556

Хайде и тук да сложа мъфините с къпини. Peace Набрах си ги собственоръчно и, покрай мамето, набързо спретнах мъфчетата! Peace

моля за рецепта  bouquet

evdokia1983, заповядай -  мъфини с къпини! Само да добавя, че прясното мляко, когато  нямам, го замествам с айрянче, така че според случая, все стават мъфинките.  bouquet

# 557
За утрешният празник малко мъфинчета.

Всички са на ванилова основа, но с различни добавки
- в червените чашки са с вишни
- в зелените с кори от лайм и сладко от портокал
- мини бели и червени са с орехи и шоколад

# 558
  • Torino,IT
Страхотни свежи мъфини видях, браво на всички  bouquet
И аз нещо напоследък съм се запалила по мъфиноправенето
Днес правих по основната рецепта за мъфини, като добавих праскови Peace

# 559
  • Berlin
Рецептата от моя блог. Simple Smile Да ви е вкусно!  И ако ви харесва, може да гласувате за конкурса в линка, който е посочен в блога. Благодаря! Simple Smile

# 560
Рецептата от моя блог. Simple Smile Да ви е вкусно!  И ако ви харесва, може да гласувате за конкурса в линка, който е посочен в блога. Благодаря! Simple Smile

abs, успех ти желая, гласувах! Кексчетата са чудесни!  bouquet

# 561
  • Berlin
Много благодаря! Simple Smile Стискам си палци.  Mr. Green
Искам да питам дали някъде сте виждали форма за мини мъфини?
Ето тук тези малките са мини мъфинчета и много ми се иска да си намеря такава форма, много ще е удобна и за домашни бонбони например.

# 562
Много благодаря! Simple Smile Стискам си палци.  Mr. Green
Искам да питам дали някъде сте виждали форма за мини мъфини?
Ето тук тези малките са мини мъфинчета и много ми се иска да си намеря такава форма, много ще е удобна и за домашни бонбони например.

Ако питаш за хартийки за мини мъфинс, моите са същите такива червени на бели точки и са от тук

Ако те интересува самата метална формичка за мини мъфинс, по Коледа имаше в Кауфланд, но от тогава не съм виждала.

# 563
И на мен много ми харесаха тези с точките, ама много са скъпи. Тук за 2 евро в 3 цвята( зелен,ч ервен и жълт) са 90 броя. Rolling Eyes

# 564
  • Berlin
Металната форма. Simple Smile Ако има силиконова - още по-добре, няма да има нужда от хартийки...

# 565
  • София
Мъфините с кокосов топинг на Aredhel - нещо не ми хареса как се получиха обаче, трябва пак да пробвам.

А тези са мъфини с пълнеж по тази рецепта http://ilrai.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html

(Ако някой може да ми каже сравнително лесен начин за намаляване на снимките, ще съм много благодарна!)

Последна редакция: пн, 16 авг 2010, 14:35 от Бърди

# 566
# 567
  • При елфите ...
Мъфините с кокосов топинг на Aredhel - нещо не ми хареса как се получиха обаче, трябва пак да пробвам.

А тези са мъфини с пълнеж по тази рецепта http://ilrai.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html

(Ако някой може да ми каже сравнително лесен начин за намаляване на снимките, ще съм много благодарна!)

Бърди, апетитно изглеждат кокосовите мъфинки! Ще чакаме и второто им издание!

Аз намалям снимките така:

В линка на снимката в 1-то [img], поставям следното: [img width=400], като между img и width има шпация.
Разгледай поста ми като цитат и ще видиш как точно съм го направила.
Приятен ден!

# 568
  • София
Aredhel, супер, стана, много ти благодаря  Hug
Ето по случая и още едни - от тестото на шоколадовия сладкиш с майонеза на Сладка хапка

# 569
  • София
Имам питанка за покриването на мъфините със захарно тесто.Измазват ли се и те с маслен крем под покритието като тортите или се покриват директно.

Общи условия

Активация на акаунт