Половината път вече измина ЮЛСКАТА славна дружина !

• 22 599
  • 711
  •   1
Отговори
# 75
Мда, за помощта...
Мъжът ми работи на едни странни смени - месец у дома, месец в чужбина; не е ясен графика все още, но би трябвало да се прибере около седмица преди термина, т.е. ще си е плътно у дома; Ако това е така, изобщо не ми трябва никой друг. ...Знаете ли как се закопчава боди с две(2) копчета от четири(4) ръце  ooooh!
 Да идват на гости понякога, да извеждат големия Митко на разходка - ок, то и сега си е такова положението Simple Smile  А мъжът ми прекрасно се справя с домакинството по принцип, та едва ли ще е нещо по-различно.
Опитът ми от преди две години е, че сами се справяме по-добре и по-спокойно! Може би не идеално, но сме намерили начина, за да вървят нещата.

И в този ред на мисли, най-вероятно ще прескочим официалната част по изписването... страхотно зле ми се отрази първия път. Ще се приберем мирно и тихо у дома, ще се пооправим, ще се нагласим, и после ще ги поканим - в удобно за НАС време - да дойдат, да видят внучето, да се снимат, и айде бай! Може да изглеждам като темерут отстрани, но си взех поука от предния път.  Crazy

ПП: пробвали сме със стетоскоп да слушаме на Митака сърцето - неуспешно; меже би защото плацентата беше точно отпред, не знам. Сега пак ще опитаме, задна е този път, дано да стане.

# 76
Здравейте и от мен!
От доста време Ви чета,но чак сега се престраших да се включа и аз.Терминът ми е на 30 юли и за мен това е втора бременност.По непотвърдено напълно към момента предположение на лекарите ,очакваме момиче,но не е сигурно.Ще почакаме и ще видим

# 77
Ох,тези секси бременни майки на първа страница много добре ми се отразяват. Grinning
А аз съм качила едни бутчета и даже лекаря ме пита дали са нормални тези кила за мен. Ама много му здраве-после да ми кърми той 2 години да го видя дали ще задържи килата. Laughing

# 78
Ето ме и мен. С дъщеря ми се радвахме досега на чудното време навън.  Party

Сю, честита мома.   bouquet

Юлченце, стискам силно палци. Ти само си лежи и спокойно.  Hug

nlight, втората ФМ я правят между 18 и 23г.с. Вагинален секрет вземат за установяване на евентуални инфекции без признаци(например разни коки и др.).

Аз с първото бебе исках помощ, ама нямаше кой. Свеки се фръцна като разбра за името и ни забрави, а родителите ми са далеч. Сестра ми дойде за 3 дни и ми показа основните неща. След това - сама.
И сега ще искам помощ, дано ме огрее. Аз пък нямам против и с бебето да ми помагат.Това ми е изводът след едно изгледано дете. Сега съвсем спокойно бих оставила бебето на свеки, за да се разходя сама за един час.

Дара82, добре дошла. Леко бременеене. И честито за розовите гащи.   bouquet

# 79
Мързелче,днес съм аз.Ръси,ръси и днес розов прашец Hug

Юлченце,всичко ще е наред Hug

Ние така се разходихме на слънчице,че малката едвам се наяде и заспа като къпана Laughing
Еххх,мирише вече на Пролет Heart Eyes

# 80
    Аз нямам стетоскоп,за да си чуя бебето,но моята лекарка на ЖК,понеже не ме гледа на ехограф, го слуша с дървена слушалка.
    За втората ФМ и аз знам ,че се прави между 18-23 г.с..

Днес ме впечатляват някои аватари :новият на Клер и този на новодошлото мамче Моник. Heart Eyes

# 81
  • София
Ле ле момичета, ама вие нямате спирка.... Hug
Благодаря на Пума за темата, наистина е много красива   bouquet
Искам да попитам магнезии задължително ли се пие или при болки и по преценка на лекаря  newsm78 нещо не съм наясно...аз до скоро бях постоянно на но-шпа заради болките които имах и ми казаха евентуално след 16г.с. ако продължават да взимам магнезии...ама тез акушерки дето ме следят на ЖК си траят...като ходя скоро при док ще го попитам... Hug
Пожелавам все така хубави дни от тук нататък...

# 82
Julia Yankova,пробвай да си набавяш магнезий с определени храни:банани,сусамов тахан, синап, броколи, камбала, ряпа, семена от тиква, краставици, зелен фасул, целина, зеле, слънчогледови семена, сусамови семена и ленени семена,орехи, лешници, бадеми или кашу, зърнени храни, ядки, какао Simple Smile

# 83
Хич нямам време да ви чета тия дни  Cry Cry Cry И хвърлям едно око за 3 страници...
Толкова проблеми имаме с тази нашата къща  Cry Cry Само ни размотават строителните фирми,хем нямат работа,обаче се чудят как да ни изпият кръвчицата,даже с мъжа ми започнахме да мислим за сглобяема къща  Cry Аз въобще не съм фен,но накрая ако нямаме изход и до нея ще стигнем  Cry

Юлче стискам палци  Peace

Със стетоскоп се слушам всеки ден,постоянно-сърцето го чувам-да,но само когато аз съм получила сърцебиене ,това става след много ядене вечер,получавам сърцебиене и моят пулс е адски бърз и така се отчита бебешкия,той е различен,също със стетоскопа си играем с бебето една игра,почуквам няколко пъти под пъпа и след малко то почуква и се чува,но иначе,ако оставя да чакам ...нищо не чувам освен червата си  Joy

# 84
За момичетата, които се притесняват прекомерно  Peace

# 85
Siiunewsm10   Hug

# 86
Siiu харесва ми и на мен. Особенно последните три изречения Simple Smile

# 87
Сю,колко сладко !  Heart Eyes Благодаря,че го сподели !  Hug

Дами,не знам какъв е моят сън,но от 11 като му легнах,та чак до сега - 3 часа е !  Crazy И това е вече всеки ден от доста време насам.Много ми се спи денем и май това правя. ooooh! Сега отивам на разходка,че с това легло - маса,маса - легло ще стане много зле положението.

# 88
Сега съвсем спокойно бих оставила бебето на свеки, за да се разходя сама за един час.
Ей на това му казвам аз помощ! Никога не бих отказала!  newsm10 
Siiu, много поучително, трябва да си го повтаряме често  Grinning

# 89
Здравейте момичета виждам че приемате нови попълнения.Може ли и аз да се присъединя към вас. Много сте сладки. Моят термин е на 16 юли.

Общи условия

Активация на акаунт