Февруарските бонбони броят подаръци милиони!

• 25 422
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Фокси,разкошно място...Спор няма! Наистина може би ще ви е трудно в началото,но както и майка ти казва,едва ли повече,отколкото тук,в България.А и все пак имате "ракета носител",така да се каже,в лицето на твоята майка.Така,както си описала ситуацията,аз не бих се поколебала да замина.Децата ви ще имат сигурно бъдеще! А вие с Боби изглеждате борбени и силни хора и си мисля,че бързо ще се ориентирате! Галче,защо италианския език да е гаден?  Laughing На мен винаги ми е звучал особено романтично и притегателно... Laughing

Весе,Йоли,наистина не драматизирайте нещата.Става от мухата слон...От цялата сага Патето се почувства неудобно.Тук няма "лоши" хора.Кой зъл или лош човек би отделял толкова време за да чете и коментира радостите и терзанията на други хора?!

Мими,аз лично за среща не ставам.От сутринта започнах да пия и АБ,та с няколко думи -болна съм и заразна!  Mr. Green

# 586
Фокси, и според мен си струва да опитате в Швейцария, там ще имате помощ и след пъровначалния шок, ще се чувствате много по-добре отколкото тук. За колебанието те разбирам напълно, защото и аз съм много сантименална и носталгично настроена, и на мен лично (споменавала съм,че имаме възможност да отидем да живеем в Германия) биха ми липсвали много близките. Може би само това ме спира, аз съм много привързана към цялото си семейство и приятелите ми.
А за италианския език-аз съм учила в курс само 4 урока, а толкова много разбирам - все едно съм учила 40 урока.Няма по-лесен език. Добре,че не трябва да учите немски, макар че и там абсурдите се преодоляват Wink

Пете душа, добре че подсети за масажа-имаме ваучер от рождения ден на Жоро и още не сме ходили (дано не е изтекъл,че си беше януари)...ще взема сега да звънна  Rolling Eyes

Днес установих,че е по-гадно да вали дъжд отколкото да е студено. Опитахме малко навън, но не става, особено когато тъпия асансьор пак не работи.

# 587
  • в сърцето на един мъж...
Ооо, Фокси, не видях, че си пуснала снимки от там Laughing Аз съм първа писта да ти дойда на гости Joy Заминавай, заминавай Mr. Green

# 588
Дорабела, нашият ваучер е със "Срок на годност" 3 месеца. Май повечето са така, не отлагайте.
Виж дали не пише валидността на самия ваучер.

# 589
здравейте
аз по принцип не съм от най-пишещите, но и в последно време почти няма съх и врем .малката я
МЪЧат зъби и в момента е до мен и натиска копчета  Simple Smileе за
моля мамите от варна да помагат с дерматолог за мен. минмаенлата година ми се появи обрив по коленете и лактите.отмина с билков крем но много се мъчих.тази година почти по същото време съм пак така.моля ако някоя знае добър дерматолог да помага Praynig Hug
Станка Страткова Данева
АИПСМП-Станка Страткова
гр. Варна, бул. Цар Освободител 100-кабинет в МБАЛ Св. Анна
303-653, 0889/895-645, 21-36-454
Д-р Страткова работи по ЗК. Чувала съм и за един дерматолог във Военна болница, който работи само на частно, но не мога да се сетя за фамилията. Ако искаш, ще проверя и ще ти дам координати.  Peace
Аз пък, без да искам да дразня никого, ще се похваля, че си записах час за масаж за събота и ако котка и мъжо не ми минат път....ще се изкефя максимално.
Дразниш.  Mr. Green Гея, и ти. Вземете си сверете и педикюра, ама на ЛС, че да не си крия срамежливо мазолите в хавлиени чорапи.  Embarassed
Иоли, мерси за рецептите.   chef
Хетера, не се тревожи, за дружинка "Гадинка" не ставаш.  Mr. Green Ние там сме по-коравосърдечни, а ти наистина много присърце приемаш всичко.
Мен пък ме дразни необходимостта да си цензурираш мнението, за да бъде прието тук. Нямам впредвид точно конкретния случай, въпреки, че е показателен. С две думи: "Кажете си мнението, ама само ако съвпада с това на мнозинството, иначе си го дръжте, че да не ви сдъвчат." А също ме дразни как във всеки спор се защитаваме не въз основа на изказаните мнения, а въз основа на местожителство.   Stop

# 590
Еее, Цве, значи аз винаги съм малцинство, по местожителство Joy
За педикюра - и аз съм кат теб Mr. Green

# 591
Ооо, Фокси, не видях, че си пуснала снимки от там Laughing Аз съм първа писта да ти дойда на гости Joy Заминавай, заминавай Mr. Green

О,само да заминем... Laughing

Бе италианския не е гаден Confused Напротив,много добре звучи като го чуеш от устата на красив италианец,застанал на 1 метър от тебе Laughing Аз винаги съм искала да науча италиански,но все съм си казвала "За кво пък да го уча,нали знам английски...няма да ми трябва италиански".Ама при мен съм заблязала,че нещата се случват точно наобратно на това,което съм си мислила.Първо-никога не съм искала близнаци-точно пък с близнаци забременях.Второ-никога не съм искала две момчета-е,точно това се случи,да са ми живи и здрави на мама пичовете Heart Eyes.Трето-в чужбина не съм си и помисляла да ходя дори и на гости-Е,отидох тъкмо два пъти и определено ми хареса Laughing И четвърто-бях си наумила,че няма да живея извън България и че това е моето място.Не исках да чуя за живот в чужбина.Е,явно нещата тотално се обръщат при мен,но досега Слава Богу все е било в положителна насока..

Благодаря на всички за хубавите думи и подкрепата.Наистина ми е важно да знам,че няма да направим някоя глупост.Аз мислех,че доста от вас ще ме укоряват,че искам да напусна България и че децата ми реално ще живеят като италианци/швейцарци,а не като българчета.Това малко ме притеснява,но както ме успокои Гея-от нас зависи доколко децата ни ще научат български и ще знаят от къде идват.Аз искам непрекъснато да им го напомням...

# 592
  • Пловдив
А също ме дразни как във всеки спор се защитаваме не въз основа на изказаните мнения, а въз основа на местожителство.   Stop

нормално е ,защото се познаваме лично и имаме преки впечатления от човека.в нета е съвсем различно,от на живо.субективни сме-няма как

# 593
АЙЙЙ Цвети,ми ти кой ще защитаваш ако аз се скарам с Теди???Мен или дружката по бира,дори и аз да съм права.Шегувам се разбира се,така е по-градове се браним спор няма...
Гейче,(така отдавна никой не те е наричал Twisted Evil)ти се връзвш към няколко групи,и не се прави на малцинство Mr. Greenуффф ти си написала по местожителство,поправка,не се правиш,права си Laughing

Стига вече кръв потече,приберете си всичките двойните езици(иаз в това число) и да продължим по стария начин.

Петя,Петя браво,сега аз също ти завиждам за масажа и аз като една посестрима хич не благородно.А и ми се налага да поизчакам някой друг месец за качествен масаж.

# 594
А също ме дразни как във всеки спор се защитаваме не въз основа на изказаните мнения, а въз основа на местожителство.   Stop

нормално е ,защото се познаваме лично и имаме преки впечатления от човека.в нета е съвсем различно,от на живо.субективни сме-няма как
Да де, ясно. Но това, че живееш с някого в един град и го познаваш лично не означава, че по презумция трябва винаги да си съгласен с него или пък, ако не си съгласен да те е страх да му го кажеш. Едва ли някоя от нас е "направена от плюнка", както казваше баба ми, та да се разпадне от дума накриво. А ако е така, значи мястото и изобщо не е във виртуалното пространство, защото ако тук въз основа на общия си емоционален опит се стараем все пак да пазим някакъв добър тон, на друго място биха били доста по-брутални. Интернет е пълен с психари и емоционални идиоти.
Алхимикова, бирата е много важен стимул.  Twisted Evil Сети се кой.  Wink

# 595
Алхимичката, ако излъжеш СуперЛюбо да пази Майче-зайче, те вземам и теб, има и масаж за бременни, а моят подарък покрива няколко масажа по избор, така че ще те включим и теб, все пак бременна си, да не вземе да ти стане нещо немасажирана.  hahaha hahaha hahahaШегичка де.
Но горната оферта е валидна, ако решиш.
 По време на бременността ми ходих няколко пъти на масаж за бременни, разликата е, че те пипат по-внимателно, не слагат етерични масла, които са несъвместими с бременността и  гърба ти го разтриват, като си легнала странично.

# 596
Привет!
Много сдухано нещо днес, явно времето ни се отразява Tired
Ние продължаваме да тъпчем илачи, всичко й е чисто на Рая- гърди, уши, гърло, но това не пречи да си поддържа температура и това си е Confused Ако не спадне до понеделник пак на преглед и ще мислим нова схема, егати мъката, писна ми вече, направо съм изтрещяла #Crazy Док каза, че трябва да си изтърпи кашлицата и това, такъв бил вируса Shocked Ако ми изнася Rolling Eyes
Стига вече кръв потече,приберете си всичките двойните езици(иаз в това число) и да продължим по стария начин.
Joy Joy Joy
Мен пък ме дразни необходимостта да си цензурираш мнението, за да бъде прието тук. Нямам впредвид точно конкретния случай, въпреки, че е показателен. С две думи: "Кажете си мнението, ама само ако съвпада с това на мнозинството, иначе си го дръжте, че да не ви сдъвчат."
тъй, тъй, СЕМ е навсякъде hahaha ти що не цензурираш редовно, а, ша те санкционирам, да знаеш, ще ти се изтипосам лятото и само на бира, картофки и цаца ще останеш Joy
ох, отивам да приспиваме двата звяра Tired
Фокси, това, което ти се отваря като възможност е прекрасно, даже на моменти съм се чудела защо по-рано не си забегнала, но явно си си имала своите причини.Аз не мога да дам качествен съвету, по простата причина, че почти никъде не съм излизала и нямам кой знае какви наблюдения( преки) от живота навън, но благодарение на мъж ми, който пътува доста често започвам да се навивам много на идеята да се махна оттук. За съжаление вече при мен ще е по-трудно, защото имам дете, което след две години тръгва на у-ще и друго, което пък тръгва на ДГ, така че това са неща, които малко или много ке ми създават някакви временни трудности, но мисля, че ако се решим твърдо и това ще го преодолеем Wink Така че не се чудете и майте, ами бегайте, тъкмо ще ви идваме на гости Wink
Калинче, ама какъв е този хакер дето си го отглеждаш, много е сладък Ники Heart Eyes
Гане, ти какво се спотайваш, то не че аз се счупих от редовност( брей, какво дума измислих Crazy)
оф, отивам да приспивам Tired

Последна редакция: вт, 02 мар 2010, 13:59 от emym

# 597
тъй, тъй, СЕМ е навсякъде hahaha ти що не цензурираш редовно, а, ша те санкционирам, да знаеш, ще ти се изтипосам лятото и само на бира, картофки и цаца ще останеш Joy
ох, отивам да приспиваме двата звяра Tired
А де! Ела да си премерим халбите! Mr. Green
Еми, ако не е алергична към мед може да и направиш или компреса на Гея, или сироп от черна ряпа и мед. Вземаш средно голяма ряпа,измиваш, подсушаваш, отрязваш леко отдолу, за да стои права и отгоре за капаче, издълбаваш със супена лъжица и сипваш 1-2 супени лъжици мед, горе-долу до половината трябва да е меда, не повече, защото ряпата пуска доста сок. Поне 5-6 часа да престои, а после даваш по 1 ч.л. няколко пъти дневно, колкото пъти се сетиш. Държи се на стайна температура максимум 2-3 дена, защото после се разваля. Аз лъжа Калина, че това е сиропчето на Мечо Пух по тайна рецепта на Зайо.  Wink  Да му се не види на смотания вирус!  Tired Hug

# 598
Алхимикова, пак не четеш внимателно Mr. Green
П.С. Не смятам, че мнението ми по определени въпроси се определя от местоживеенето. По-скоро има нещо общо с основните ми принципи и начин на мислене.
Емски, кво да се спотайвам, и у нас сме болни като у вас, имам си ядове, хич не ми се пише Confused Оперираха вуйчо му на моя мъж, от сърце, мъж ми не е добре - високо кръвно има, аз имам ядове и като капак - децата са болни. Та ни ми се пише, ни нищо Confused Писна ми от тоя каръшки период Crossing Arms

# 599
Момичета, имам въпрос относно детските надбавки
Предстои ни подаване на декларация, а аз не знам от къде да си диря бележка за доходите - от работодателя ми или от НОИ.  newsm78
Говорих със счетоводителя ни току-що, но и той не знае. Моля някой запознат (Елфи  Praynig) ако има инфо да сподели.

Фокси, прекрасно място за живеене и отглеждане на деца изглежда това градче. Аз лично не бих му мислила много-много, ако имах такава възможност, още повече и ако майка ми бъде до мен. Сигурна съм, че ще намерите най-доброто решение.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт