Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 7)

• 32 440
  • 741
  •   1
Отговори
# 585
и аз го четох,..ама не е много вярно инфото Peace
както навсякъде-ако вярваш само на официалната машина-заблуди колкото щеш1
имам приятелка в Тулуза-детето не е ваксинирано след ваксините за хеп.Б/около 3м  newsm78-поне така е тук/,и си е на градина Peace

# 586
Уф, Джуличка, смях през сълзи с теб. Grinning
Hug  Laughing
Така, така.
То освен за смЕх на хората, за друго вече не ставаме, като се оставяме да ни правят на баламурници.
Но да зарежем за момента "откривателите" на несъществуващи болести, както и тези, дето ги лекуват, ама и те не знаят как и с к'во hahaha, и да ви кажа едно:

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
И
ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ ВСИЧКИ!
  Hug

# 587
Воистина Воскресе!

Джуличка, сега гледах линка в подписа ти. Вчера даваха по някое дискавъри предаване за ГМО, как искали да нахранят гладуващите хора по света и т.н. Не това ми е мисълта. Просто споменаха , че всяка година населението на Земята се увеличавало с ....не запомних цифрата, но беше голяма Embarassed  Така че....нищо чудно Thinking

# 588

и аз го четох,..ама не е много вярно инфото Peace
както навсякъде-ако вярваш само на официалната машина-заблуди колкото щеш1
имам приятелка в Тулуза-детето не е ваксинирано след ваксините за хеп.Б/около 3м  newsm78-поне така е тук/,и си е на градина Peace
Тук се запознах с една майка раждала във Франция тя ми каза, че са сложили само БЦЖ, и че персонала не я е съветвал да слага други ваксини, и затова ми напарави впечатления това изказване.

# 589
Воистина Воскресе!

Джуличка, сега гледах линка в подписа ти. Вчера даваха по някое дискавъри предаване за ГМО, как искали да нахранят гладуващите хора по света и т.н. Не това ми е мисълта. Просто споменаха , че всяка година населението на Земята се увеличавало с ....не запомних цифрата, но беше голяма Embarassed  Така че....нищо чудно Thinking

А аз пък до сега не бях гледала това филмче, и едва днес си го намерих, но искам да ти кажа, че ме отврати и ужаси изказването на човекът в бяла престилка!  Sick
Значи обществото приемало и било съгласно моето/твоето/на съседката детето да станели жертви на ваксините (инвалиди или дори да си отидат от този свят Sad), в името на това, другите да останат здрави?!  ooooh! #2gunfire
Кой си ти, бе, безсрамно същество, та ще слагаш живота и здравето на моето дете на кантар?
И кой си ти, да ми определяш, че неговия живот е по- маловажен от този "на другите"?!
Как може такова нещо?!
Потресена съм!  #2gunfire
И това го заявява пред камера!
Не искам и да си помислям какво ли вършат, когато никой не ги гледа!
 ooooh!

# 590
Здравейте! Аз пак се бях позагубила и ще се опитам  да наваксам след малко.

Такааа... решихме да боядисваме яйца с малкия и стана фал. Както и да е на кратко обърна тенджератас вряла вода и яйца вътре, която тъкмо бях махнала от котлона. Следователно се заля почти целия, но пораженията са само по едната ръка. Веднага намазах с дефламол и чаках баща ми да дойде да го караме към Пирогов тъй като ръката започна да се бели. Почистиха го, махнаха изгорялата кожа и сложиха превръзка, която казаха днес да отидем да се смени. Днес се оказа, че лекаря , който е приел малкия тогава не е бил хирург , какъвто трябва да е . Дал е на баща ми да подпише някакъв документи, който днес се оказа,че е отказ от хоспитализация (никой не е споменавал дори той да остава в болницата). Аз чаках в колата тъй като ми беше много лошо от притеснение,а и около 30-40 мин съм духала по ръчичката,защото пищеше,че пари. Днес била друга лекарка, която вдгинала луд скандал и била с безумно гадно държание към детето ми. Сложила му дермазин и утре пак сме на смяна на превързката. Иска да го оставим за  1 седмица в пирогов, да му сложат пълна упойка, да го поизтържат още  зза да са сигурни, че всички мъртви клетки са изчистени и да му правят компреси със нещо си Сребърен... Както и да е мъжа ми е решил утре като отиде да гледа хубаво какво точно правят и да пита с какво ще мажат от тук натаък и да го прави той вкъщи. Да, ама трябвало да е стерилно. Е, извинявайте,ама ако техните кабинети са стерилни, аз съм.... нз какво. Дано не направим грешка, но и в двата случая ние си носим отговорност,тъй че...

Пита ме обаче една позната сложили ли са му инжекция тетанус. Никой не ни е и питал. Но ми е интересно в такива случаи какво се прави. Бихте ли  сложили? Аз най-вероятно нямаше да позволя да сложат, но искам да чуя и други мнения .
Благодаря ви!  Hug

# 591
Teddy_, съжалявам за инцидента. Моят брат преживя същото, когато беше около 2 годинки, но с много тежки изгаряния и месеци престой в болницата. Едва ли някой тук ще се наеме да ти казва дали да сложиш или не тетанус, но сигурно много ще ти препоръчат да се обърнеш към класически хомеопат, както за детенцето ти, така и за теб (стреса,който си изживяла). Желая ви бързо възстановяване!

# 592
В един от подфорумите попаднах на това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=332933.390 ...Не мога да изведа конкретния цитат, става дума за четвъртя пост от горе на долу. Интересно защо ваксина + урочасване? На хората им е по-лесно да повярват, че са урочасани, от колкото, че ваксините са по-вероятната причина за проблема им.

Последна редакция: пн, 05 апр 2010, 19:19 от sheherizada

# 593
sheherizada, благодаря ти! Ако е отворена рана и тече кръв не бих позволила в никакъв случай да бият тетанус, но сега при условие, че няма кръв ми стана странно защо изобщо трябва да се слага  newsm78

Ох, много съм изнервена. Предполагам всички знаете какви грубияни работят в Пирогов и тъй като не желая повече да стъпваме там търся друга болница с детски хирург, който да погледне изгореното и да види дали е добре почистена раната за да мога да чуя и друго мнение и никъде няма такъв. Звънях в Токуда и там няма, имало само в Пирогов. Инцидента стана в петък. До сега нямаше никакви ядове. Сега обаче като му смениха днес превръзката се вижда отдолу тъмно оранжево и жълто, което много ме притеснява. Крема, който бяха сложили е бял . Та си мисля,че това може да е кръв и откачам. Няма да го оставя в Пирогов да лежи и лекарите там разбраха това и сега ще ни правят луди. Но не мога просто. Там щяха да уморят баща ми (той е случай,за който всички по-стари лекари от там знаят), мен  също искаха да режат, за нещо , което се оправи след консултация с друг лекар напълно безпроблемно и лесно. Просто им нямам доверие и много се притеснявам,че няма къде другаде да заведа детето.  Cry

# 594
Ох, Теди, какво сте изживели Cry.....И милото хлапе. Ама....случва се.

Това жълтооранжевото може и да е лимфа и телесни течности. От моята рана поне това се виждаше. Сестра ми е с попарен крак като малка и майка каза, че се виждало по същия начин, след като изчезне първоначално кървавото.... Confused
За тетануса - не знам какво да ти кажа. Аз не бих сложила...То по тая логика , всеки път, като си цъфнат моите бесове лактите или колената, трябва да ги бода....но, това си е ваше решение.

За специалисти не мога да те насоча Sad. Не виждам причина обаче хирургът да е детски... В крайна сметка няма да го оперират, я!

# 595
  • И аз не знам къде...
teddy_, съжалявам за ужаса, който сте преживели! Дано бързо да се оправи детенце  Praynig! Това което виждаш най-вероятно е лимфна течност. Преди години мъжа ми беше стъпал във вряло машинно масло и изкара голям зор. Та от там знам, че лимфната течност се появяваше доста дълго време. Чак като започна да се възстановява кожата спря да избива от превръзките. На него са му сложили тетанус, но все пак е било мръсно машинно масло и чорапа му беше залепнал за крака. При вас е чиста вода, така че не виждам причина. И аз мисля, че не е необходимо хирурга да е детски  Peace!
Бързо възстановяване!

# 596
teddy, мисля че в такъв случай изобщо не се слага тетанус, чудно ми е защо е споменато

иначе, наистина идете на хомеопат, има лекарства за изгорено, които могат много да помогнат

също така с рейки може да се помогне, знам за случай, едно момче цялото му лице е било жестоко изгорено и лекарите са казали, че ще е обезобразен, но той си е давал рейки през цялото време и нямаше нито един белег, нито следа дори

бързо оздравяване на детето!

# 597
Милото детенце, дано бързо се оправи.  Praynig
Знам какво е, малкото ми преди около година си залепи цялата длан за ютията, беше кошмар.
Нито на лекар го водихме, нито нещо сме му били.
Кремът на бабата от Костинброд не остави даже белег.
Да е жива и здрава женичката, която го прави, за втори път се убеждавам, че този крем е чудо!

# 598
Здравейте, момичета!!! Чували ли сте за антиваксина и евентуално къде може да се намери?

# 599
Здравейте, момичета!!! Чували ли сте за антиваксина и евентуално къде може да се намери?

Това  да не би да е хомеопатично лекарство приготвено от ваксина? Има такива и се ползват за премахване на странични ефекти от ваксини. Не се взима от никъде-дава го класически хомеопат, ако прецени, че детето е пострадало от ваксина.

Общи условия

Активация на акаунт