Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 7)

• 32 475
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Те не са ли длъжни да ти изпратят писмо? Какво е това викане по телефона, все едно те канят на кафе?
Не можете да си представите за какви мутанти става въпрос-нямат никаква култура на общуване. По преди ни бяха звъняли-държат се с тебе все едно си им подчинен и си длъжен да им сътрудничиш. На мен ми искаха лични данни по телефона-имена на съпруга ми, къде работел  Outta Joint

# 526

Не можете да си представите за какви мутанти става въпрос-нямат никаква култура на общуване. По преди ни бяха звъняли-държат се с тебе все едно си им подчинен и си длъжен да им сътрудничиш. На мен ми искаха лични данни по телефона-имена на съпруга ми, къде работел  Outta Joint
Eто за това писах по_горе.Свикнали са да общуват със снишени,уплашени хора.Ама я да иде един информиран 4овек как обръщат лопатата. Mr. Green

Имаме ново оформление на форума. Wink

# 527
Някой ще ми отговори ли на въпроса, дали в крайна сметка всичко е предварително обречено, въз основа на последния цитиран от мен член?  Rolling Eyes

# 528
Джуличка,
не знам, според мен отказът от ваксини не се основава на лични убеждения, че ваксинирането вреди, а е просто отказ от медицинска манипулация. Ако беше друго - нямаше да искат информирано съгласие от родителите преди да ваксинират децата, даже в родилното се подписваш.
Но ако ме повикат и мен - направо ще си потърся адвокат, защото не съм достатъчно компетентна, никога не съм се интересувала дори от право.

# 529
Мечка Малинарка,
успех днес  Hug Те не са ли длъжни да ти изпратят писмо? Какво е това викане по телефона, все едно те канят на кафе?

Да бе, днес в 4 на фонтаните...   Laughing

Ако е за кафе и ние можем да идем, времето е хубаво  Sunglasses

# 530
Имаме ново оформление на форума. Wink
Дам. Какви са тези лекарства тук?
В ляво минават за хомеопатични, но само минават. В дясно- нищо не ми говорят. Сигурно и те са "хомеопатични".

# 531
Не мога да отговоря юридически аргументирано на въпроса на Джуличка, но занимавайки се доста с бюрокрация у нас, ще ви кажа, че нищо никога не е обречено. Трябва да знаеш какво искаш и най-вече да не се държиш като теле на заколение. Внимателно, но настойчиво трябва да призоваваш съответните лелки да запазят началническия тон за някой на когото са началници или пък за вкъщи. На мен това винаги ми е помагало в борбата с най-различни институции, но признавам си с РИОКОЗ досега не съм се сблъсквала. За сметка на това успях да накарам социалните да идват вкъщи на проверка (по програмата "В подкрепа на майчинството") в удобни за мен часове. Бъдете спокойни и отстоявайте правата си, а те са че отговорноста за детето ви е ваша, не на някоя лелка, докторка, министър etc. Моя позната беше поискала лекарите да и подпишат декларация, че поемат отговорност за всички възможни последствия от ваксиниране в краткосрочен или дългосрочен план. Повече не я потърсиха, не отвориха дума. Тук някой беше писал за това, че не е получил писмено уведомление от лекаря какви може да са страничните реакция от ваксината и това е прекратило драмата.
Пак казвам, не съм юрист, но слушах следния разговор по ТВ във връзка с обвиненията към бившите министри за сключването на необезпечено финансово договори. Експерти обясняваха, че щом това деяние не е фиксирано в наказателния кодекс, въпросните лица няма как да бъдат осъдени. Доколкото разбирам от всичко, което беше публикувано тук, отказът от ваксина подлежи на глоба и нищо друго. Отнемането на деца, съдебните процеси и пр. глупости са нещо, което РИОКОЗ няма и мисъл да предприема.
Моя приятелка я привикаха в РИОКОЗ, където назидателно и обясняваха всички глупости за ваксините, и че ще я глобят. Тя междувременно си беше намерила лекар, който да ги впише фиктивно - това си е нейния избор.

И още нещо - обаждане по телефона не е официално действие и не сте длъжни да се съобразявате. Искайте всичко в писмен вид с подписчета и всичко останало.

Желая ви успех

# 532
А тези "лекарства", които са наблъскали отгоре са пълна отврат.  #2gunfire

# 533
Аз на обаждане по тел също не се връзвам. Както Лорето писа, това не носи никакви последствия и е недоказуемо като действие (въпреки разпечатките Wink). Само писмени документи. И аз много се занимавам с държавна администрация и също знам, че всичко е възможно стига да отидеш със самочувствие, да ги изслушаш и проявш уважение към личността им (тях това ги интересува, работата им е писнала и са вечно недоволни) и да отстояваш любезно но твърдо своите интереси. Проявяването на емпитя много помага..

За рекламката, че къде другаде д я лепнат?! Рекламира продукти със хомеопатични съставки - аз не бих ги нарекла лекарства защото нито са такива по смисъла на съвременната медицина, нито пък са хомеопатични лекарства...

# 534
На телефонно обаждане и аз ще отговоря, че държа на писмена покана, в която да се обяснява защо ме викат.
А рекламите във форума не ме дразнят - за да можем да си пишем тук, те са нужни  Peace А и шаренкото ми харесва повече.

# 535
Благодаря ви за отговорите.  Hug  bouquet
Явно трябва да попитаме някой, който е запознат със законите.
Някоя от вас опитвала ли е да пита такъв човек?
А тук, във Форума нямаме ли адвокати?
  Rolling Eyes

# 536
А тези "лекарства", които са наблъскали отгоре са пълна отврат.  #2gunfire

Решили са хората, че е удобно място да метнат няколко майчета, че това е хомеопатия. Laughing Всъщност-доктора, който работи за тях, най-вероятно е напълно искрен и си вярва, че помага. Комбинирани препарати...ако знаеха какво могат да докарат на децата си с тях, лошо ще им стане.

# 537
Оффффффффффффффффф.....отивам днес да видя какво станало .... "Добър ден" Викам си наум "Зависи.... Thinking"
"Ами спешно ни трябват няколко подписа и липсват част от еди-какви си документи за откриването на еди-кой си ресторант" newsm78 newsm78 newsm78 Гледам аз като теле в тикви.... #Crazy
Ама кой ви трябва....
Ами Н.С.....
Ами Н.С. бях преди да се омъжа, сега съм Н.Н. (Н.С. и точно името ми преди сватбата)
Може ли личната ви карта Embarassed
Може, ето ви я newsm78
Извинете, станала е грешка. Явно са ни дали грешни данни....
Грешка с имена, разбирам, няма проблем, но грешка с телефонен номер, и то на мобилен телефон? newsm78 Thinkingпитам аз....

Какво се оказало? Н.С и някой си - съдружници, щели да откриват заведение за хранене. Госпожа Хикс не си вдигала телефона от няколко дни, а Н.С. има същия телефонен номер като моя, само с една цифра разлика, но била замазана и се четяла като двойка....демек уцелили моя номер..... newsm78 Егати съвпадението.
Аз се позачудих като ме потърсиха със моминското ми име, ама.......не обърнах внимание тогава толкова....заради зора Mr. Green

# 538
Мечка Малинарка то това си е като първоаприлска шега  Shocked

# 539
  • Пловдив
Мечеnewsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт