Ваксини - дискусия за вредата от тях (тема 7)

• 32 418
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Не се ядосвай и аз това му казах.

Как да не се ядосва човек, като ни съсипват децата залудо?!  Sad
Нямам думи!

# 661
Джуличка, успокой се. Знам, че имаш пълно основание да си събрала цялата тази агресия, всички тук таим в себе си нещо такова, заради тъпите ваксини...Но, направила си най-доброто - спряла си да ваксинираш. детето ти сега явно е по-добре. Всичко ще се нареди, но трябва да изхвърлиш този негативизъм от себе си, да се вглъбяваш прекалено навътре в закони, наредби, варианти и т.н., защото това е много затормозяващо (макар че, всеки от нас трябва да е запознат...). Наскоро някой беше писал, че както се настройваме вътрешно към нещата, така се случват те. Мислейки псотоянно за ваксини и всичко, свързано с тях, предизвикваш нещата да се случват така,ч е всичко да води към тях (малко смотано го обясних, съжалявам). Спри да се терзаеш и ядосваш, мисли за детето си и си повтаряй, че нищо, ама нищо на света няма да те спре да отстояваш решението си, а именно, да не го ваксинираш повече. Една мама по-горе много хубаво го беше написала - законът е последното нещо, което ще ме спре.
Мисли позитивно, прегръщам те Hug Hug Hug

# 662
... няколко детски жертви,колкото и тежко да е на родителите,били в полза на науката и на други деца...

Не вярвам техните деца да участват в тази черна статистика.
А жертвите не бих казала, че са в името на науката... те са в името на нечия банкова сметка.  #Cussing out

# 663
Cantariny,разбира се 4е жертвите са станали такива в името на парите,а не на науката. Money  Sick
За мен ли4но е неприемливо и абсурдно да изпълнявам стриктно санитарните им там норми в ущърб на детето ми.

.:.Stef.:. ,до преди година и половина и аз бях като Джули4ка,много бясна на тъй наре4ената здравна система тук.Системно ми вредяха на детето,страшна история,имах усещането 4е съм попаднала на невероятен геноцид.Много съм писала по този въпрос,възмущавах се,жалби съм правила къде ли не.След последното им престъпление спрямо дъщеря ми си потърсих правата по законен на4ин,отстоях си ги,полу4их морално удоволетворение и...спрях да се занимавам с тях.Не ме интересува нищо,не си водя детето и на контролните дори,ако имаше на4ин,бих я отписала и от здравната каса тук въобще да не то4ат пари от сметката ми,за да се гаврят с нас след това.

# 664
Най- накрая официално подписах отказ от ваксините на детето ми. Почувствах се по- добре.

# 665
  • в матрицата
Вижте на какво попаднах, защо ли тази  книга не се издава в БГ....     http://homeohelp.eu/component/content/article/60-premieri/302-da … -bez-vaksini.html   

# 666
Сега само остава да разберем какво пише в тази книга.  Rolling Eyes

# 667
  • в матрицата
Има част от съдържанието.... но цялата книга може би може да се поръча по интернет, но ще е на английски

# 668
Прегледах съдържанието на книгата, определено е интересно...малко ми напомня на Коток.
Жалко че не е достъпна тук, предполагам и за сваляне от нета не става, просто я няма...

Най- накрая официално подписах отказ от ваксините на детето ми. Почувствах се по- добре.
  bouquet

# 669
Suzza, поздравления  bouquet
Тъкмо се канех и аз да  пусна линк към книгата но ти си ме изпреварила.

# 670
  • София
  В сайта букдепозитъри я има налична за 16 евро с безплатна доставка. Мога да я поръчам или който иска да си я поръча.
  http://www.bookdepository.co.uk/book/9781418450175/Raising-A-Vaccine-Free-Child
  Вече съм пускала доста книга за кърменето основно от там и ми идват без проблеми на местния пощенски клон.

# 671
А това е покана за участие по повод Световната седмица на Хомеопатията
http://www.bghomeopathy.org/bg/filmRibareva.pdf

# 672
Не може ли някой периодично да пуска по една две странички с превод от нея, ако си я купи де.
Аз бих си я купила, но не се наемам да превеждам, тъй като английският ми не е на неподозирани висоти. Whistling
А има хора, които и бъкел не знаят, та си мисля, че би било полезно.

# 673
http://www.amazon.com/RAISING-VACCINE-CHILD-Wendy-Lydall/dp/1418450170
Тук един сайт намерих,където може да се поръ4а.За жалост не е преведена на испански,видях из нашите антивакс форуми,няма,4етат си я на английски.

# 674
Егати, пак ли сме пре...цаканите овчарчета? Crossing Arms
Никой ли не би се наел да преведе?
Ако евентуално си купи книгата, имам предвид.

Общи условия

Активация на акаунт