® E-bay - тема 47

• 32 838
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
Това за кода ми е ясно.Въпроса ми беше при самата ргистрация трябжа ли да задам да ми изтеглят или това става автоматично? Офф то и аз така обеснявам,ч май само аз се разбирам ooooh!

# 121
Онзи ден регистрирах една от картите на майка ми,  дръпнаха 1.5 ЕУР, но това стана като исках да верифицирам адреса. Естественно за кода чакахме 4 дни. С тази верификация вдигаш някой лимити, които имаш на акаунта.
Внимавай ако го правиш с кода, при 3 грешни въвеждания ( спорен въпрос) ти блокират акаунта и искат копие на шофьорската ти книжка ( очакват, че като навсякъде по света там ти е едреса). При нас се съгласиха на копие от банковото извлечение, където е тази сума усвоена от ибей. Така че адреса посочен при регистрация трябва да ти е билинг адреса ( какъвто е в банковото извлечение),

# 122
  • Пловдив
Момичета какво трябва да значи това , че с преводача нещо не мога да схвана  newsm78

But to be honest as I am selling it so cheaply I didn't really want the hassel.

# 123
Но честно казано, тъй като я/го продавам толкова евтино не ми се занимава.  Преведох го по смисъл.

# 124
  • Пловдив
Но честно казано, тъй като я/го продавам толкова евтино не ми се занимава.  Преведох го по смисъл.

Хм , този пък  ooooh!

Много ти благодаря   bouquet

# 125
  • София
  И още нещо да се похваля -намерих фирма която доставя от Англия на супер цени и има безплатна доставка до вкъщи за София(което за мен е супер защото ходя/прибирам се с такси).

Ще подшушнеш ли коя е? Laughing

Предполагам, че е marina trans. И аз им видях сайта, но не знам дали смятат всеки пакет като закръгляват на 1 кг. или сумират всичките пакети и ги мерят заедно.
Мил@, кажи какво казаха, ако си говорила с тях?

# 126
привет от мен! днес си взех купчинка неща и имам 2 конкретни въпроса, да ме посъветвате:
* купих на щерката едни пролетни обувчици, обявени като кожени (leather) и като носени веднъж - всъщност на етикетче отвътре има знак (а и на външен вид си личи), че са изк. кожа - кажете ми LEATHER за вас какво означава, подвел ли ме е продавачът или сама съм се подвела? За мен leather значи ест. кожа  newsm78
* другото се отнася до 2 пижамки М&С, пишеше че са в много добро състояние - харесват ми, вярно е, че ги взех само за 0.99 лири + поща, но като ги отворих, и двете имат петънца отпред, близо до гушата. В обявата не пишеше за никакви петна. Писах на мацката, обясних състоянието, казах й, че ще пробвам да ги изпера, да не би от транспорта нещо да са се изцапали...

дайте съвети  Hug

# 127
И аз да попитам нещо - харесах си нещо, за което пишеше, че няма доставка до Бг, но след като писах на продавача, той ми каза, че ще ми го изпрати за 2 паунда. Въпросът ми е, че в момента нямам достатъчно пари в картата и ще мога съответно да ги вкарам чак в понеделник на обяд. Мога ли в момента да "го купя", а парите да се преведат след понеделник?
И още нещо - това е отговора на продавача - "Hi, the cost of shipping to Bulgaria is ?2.00.
If you would like to purchase this item, please request an invoice at checkout and I will alter the postage cost and send you a payment request."
Нещо по специално ли трябва да направя при поръчката, имам предвид " request an invoice  at checkout "

# 128
Mалейна и според мен LEATHER е естествена кожа  Peace  Аз също се дразня когато съм задала търсене на ест. кожа т.е LEATHER и велур SUEDE а ми излизат изкуствена кожа и велур  Tired явно не всеки държи на това каква е кожата  Thinking
Да се похваля с това за мен http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604040 … ame=STRK:MEWNX:IT

# 129
Дано само като е без етикет не се окаже и носен или с петна  Blush

# 130
Аз да се похваля с панталонки Некст за 2.71паунда. )
ето ги

tiya, купувай го, пък парите ще ги преведеш после. Аз не винаги плащам веднага, понякога се забавям малко повече. )

Малейна, leather си е естествена кожа, така че можеш да и пишеш, че те е подвела. За пижамките същата работа, със сигурност не са се изцапали при транспорта.
За това избягвам в повечето случаи да купувам употребявани неща, че англичанките все си спестяват по нещо.

# 131
Ама то като не ти върви и това е,мъжа ми си купил обувки,ама човека приема само пощенски запис ,помолих го по банков път но не иска .Мога ли от наща поща да изпратя запис до Англия?

# 132
Ама то като не ти върви и това е,мъжа ми си купил обувки,ама човека приема само пощенски запис ,помолих го по банков път но не иска .Мога ли от наща поща да изпратя запис до Англия?

Не - може да помолиш познат в Англия да го прати. Или ако някоя от фирмите се навие.
Друг начин е да предложите да изпратите чек, но ще стане много бавно.

# 133
  И още нещо да се похваля -намерих фирма която доставя от Англия на супер цени и има безплатна доставка до вкъщи за София(което за мен е супер защото ходя/прибирам се с такси).

Ще подшушнеш ли коя е? Laughing

Предполагам, че е marina trans. И аз им видях сайта, но не знам дали смятат всеки пакет като закръгляват на 1 кг. или сумират всичките пакети и ги мерят заедно.
Мил@, кажи какво казаха, ако си говорила с тях?

Теглят ги,поне така ми казаха  Peace

# 134
привет от мен! днес си взех купчинка неща и имам 2 конкретни въпроса, да ме посъветвате:
* купих на щерката едни пролетни обувчици, обявени като кожени (leather) и като носени веднъж - всъщност на етикетче отвътре има знак (а и на външен вид си личи), че са изк. кожа - кажете ми LEATHER за вас какво означава, подвел ли ме е продавачът или сама съм се подвела? За мен leather значи ест. кожа  newsm78
* другото се отнася до 2 пижамки М&С, пишеше че са в много добро състояние - харесват ми, вярно е, че ги взех само за 0.99 лири + поща, но като ги отворих, и двете имат петънца отпред, близо до гушата. В обявата не пишеше за никакви петна. Писах на мацката, обясних състоянието, казах й, че ще пробвам да ги изпера, да не би от транспорта нещо да са се изцапали...

дайте съвети  Hug
благодаря, момичета! явно и аз ще избягвам вече употребявани неща

а има ли смисъл да искам компенсация някаква? исках на едната мацка да й сложа неутрална оценка, но тогава ми излязоха едни - свързвали ли сте се с продавача, ала-бала - явно преди да е направил човек това, не върви да слага неутрална оценка, но подвеждането е факт.

Никак не ми се връзват сметките да връщам стоките, ще ги ползваме - каквито - такива, но мога ли изобщо нещо да направя, поне да си вземат мацките бележка за в бъдеще?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт