® E-bay - тема 47

• 32 445
  • 756
  •   1
Отговори
# 645
Аз да се похваля с още едно комплектче на Калина. ))))
цък
и якенце Чероки. )
яке

# 646
спри се бе жена ,те нямат износване тия дрешки ...... Joy

# 647
Mirama, мила, моля те спри се, изкупи и-бея.  Heart Eyes Много са хубави, завиждам на малкия бонбон. Със здраве да си ги носи.

# 648
Момичета, наддавх за тази блузка, но не я спечелих. Сега получих имейл със следния текст: "Dear eBay Community Member,
The following item, on which you placed a bid (320491299516) has had a bid retraction or cancellation, and you are now the high bidder. Congratulations! You can view the retraction/cancellation and the reason provided by selecting the (bid history) link from the individual item page. As a result of this retraction/cancellation, there is a possibility that the high bid amount and the current high bidder have changed. You can always view the current status of any item by going to the individual item page. (Be sure to refresh or reload the page to view the most up-to-date information.)"

Как да процедирам  newsm78 Писах на продавача да ми потвърди за да извърша плащане, но той не го прави. В този случай ще ми виси ли като неплатена стока? И друго странно нещо ми се случи... обявих максимално наддаване в цената на едно бебешко комплектче, а сега виждам , че е спечелено за по- малко от обявената от мен сума и най- лошото не от мен  #2gunfire Знаете ли защо става така  newsm78

Mirama, а ти умора нямаш   bouquet откъде ги намираш тези красоти. Представям си и принцеса каква е наконтена, милата  Wink
Иглата за зеленчуци постната няколко странички назад и мен мн ме интересува, но ...

# 649
Анима, благодаря   bouquet
Мирама, страхотни дрешки, със здраве да си ги носи малката.

# 650
Здравейте,един въпрос newsm78
Този кучегон дали гони къртица newsm78
Една къртица се е заселила в градинката на мъжът ми и той ще се поболее,не знае как да я изгони Mr. Green

# 651
уф, ние гоним съседски котки от двора ни, че само ни ровят и аката навсякъде. Миналата година купихме един ultrasonic animal chaser, който уж трябваше да свърши работа (и за къртици, и за котки), монтира се на стена и се включва в контакт - е, нямаше ефект. Нито котките започнаха да ни заобикалят, нито къртиците изчезнаха. Може нашият да е нещо калпав, но...  Sick още търсим решение на проблема  Crossing Arms

# 652
  • на пистата
и аз да се похваля,да видим къв китайски боклук ще дойде

# 653
А къде се настройва, за да изпраща СМС при теглене на пари - в акаунта на Пейпал или при уговорка с бг банката?

# 654
А къде се настройва, за да изпраща СМС при теглене на пари - в акаунта на Пейпал или при уговорка с бг банката?

Услуга, която предлага твоята банка е.
При някои банки се заплаща, при други - не.

# 655
Момичета, наддавх за тази блузка, но не я спечелих. Сега получих имейл със следния текст: "Dear eBay Community Member,
The following item, on which you placed a bid (320491299516) has had a bid retraction or cancellation, and you are now the high bidder. Congratulations! You can view the retraction/cancellation and the reason provided by selecting the (bid history) link from the individual item page. As a result of this retraction/cancellation, there is a possibility that the high bid amount and the current high bidder have changed. You can always view the current status of any item by going to the individual item page. (Be sure to refresh or reload the page to view the most up-to-date information.)"

Как да процедирам  newsm78 Писах на продавача да ми потвърди за да извърша плащане, но той не го прави. В този случай ще ми виси ли като неплатена стока? И друго странно нещо ми се случи... обявих максимално наддаване в цената на едно бебешко комплектче, а сега виждам , че е спечелено за по- малко от обявената от мен сума и най- лошото не от мен  #2gunfire Знаете ли защо става така  newsm78

Mirama, а ти умора нямаш   bouquet откъде ги намираш тези красоти. Представям си и принцеса каква е наконтена, милата  Wink
Иглата за зеленчуци постната няколко странички назад и мен мн ме интересува, но ...

Дай линк.

# 656
И аз имам мейл от Габко, явно курса вече тръгва в друг ден, защото са дошли неща, които няма как да са пристигнали преди неделя при тях. Thinking Някой ако има информация, да каже. Praynig
От поне четири курса насам ги ползвам постоянно. Буса тръгва в Неделя от Англия и към Петък е тук вече. В Събота или Неделя раздават пратките. Днес също ме зарадваха с 5кг  Laughing

# 657
Мерси много момичета за отзивите. ))) НАистина имам периоди в които ме удря съчмата и купувам много неща, но после си правя малко почивка (то по финансови причини де, иначе не бих я правила). ))))

# 658
Хайде и аз сега да се оплача. Преди малко си взех коженото яке. Малко ми е естествено.Ако не го закопчавам е ок. Пишеше в обявата ново без етикет, а сега като го загледах има няколко малки драскотинки. Сега какво да правя? ДА спретна едно писъмце до продавачката, че якето има драскотинки, ама ако ще трябва да и го изпращам, то транспорта ще ми излезе по-скъп от самото яке. А и ползвах превозвач, тя няма да поеме транспортните разходи до Бг? Посъветвайте ме нещо, моля!

# 659
Хайде и аз сега да се оплача. Преди малко си взех коженото яке. Малко ми е естествено.Ако не го закопчавам е ок. Пишеше в обявата ново без етикет, а сега като го загледах има няколко малки драскотинки. Сега какво да правя? ДА спретна едно писъмце до продавачката, че якето има драскотинки, ама ако ще трябва да и го изпращам, то транспорта ще ми излезе по-скъп от самото яке. А и ползвах превозвач, тя няма да поеме транспортните разходи до Бг? Посъветвайте ме нещо, моля!

Може да се споразумеете да ти върне част от парите а ти да задържиш якето.

Общи условия

Активация на акаунт