® E-bay - тема 47

• 32 777
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
  • Montana
 Peace

Последна редакция: пн, 22 фев 2010, 15:58 от desinik

# 211
иМАТЕ ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ДЕТСКИТЕ ДРЕШКИ НА зАРА? Хвърлила съм око на едно якенце, но се чудя дали няма да е малко.От Некст, пък и от други английски марки винаги вземам номер по-малко, от колкото носи, но на Зара нямаме нищо.

# 212
Имаме едни панталонки на Зара, отговарят си според мен. На Некст аз също взимам с един размер по-малки.

# 213
зара си отговарят точно,некст един по малък

# 214
sabotage , sabotage , благодаря ви  Hug Отказвам се тогава.
Между другото, ето го якенцето, изкуствена кожа е, но е гъзарско. Може да стане на някое от вашите хлапенца.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1303678 … ame=STRK:MEWAX:IT

# 215
Здравейте,
имам следният проблем-платих накуп няколко неща, прие ми плащането, всичко точно. Обаче тези неща продължават да си стоят неплатени, нямам фактура от ПейПал, а и ги няма отразени в акаунта ми в ПейПал. При това положение трябва ли да ги платя още веднъж и могат ли да ми дръпнат парите два пъти? Много е странно, никога не ми се е случвало, а плащам с ПейПал от години.
Влез си в пей пал акаунта,на извършени плащания ,ако имаш опция за канселиране на плащането ,значи че този продавач има сгрешен мейл адрес и не може да си дръпне парите.Това означава да канселираш плащането и до 2-3 дни ще ти бъдат в картата,те сега /парите/са в пей пал.Кореспондираш с продавача че имаш проблем с плащането и той трябва да си премахне обявата за да ти изчезне на теб като неплатено или някак си той  го маркира
като платено незнам.При мен беше така пробвах да платя 3 пъти не стана,продавача си смени мейла пак не стана ,помолих да премахне обявата и да си я пусне наново и при мен
вече нямам нищо като неплатено. Но може и проблема да е в нещо друго.

РЕДАКТИРАМ СЕ:Щом ги нямаш в акаунта,значи не си платила

# 216
m@ria, зара си отговарят, дори ако е по-едро детето може следващият размер, говоря за бебешките дрешки до 2г. ) хубави и качествени са им дрешките, ние имаме блузки, панталончета.

# 217
  • Варна
иМАТЕ ЛИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ ОТ ДЕТСКИТЕ ДРЕШКИ НА зАРА? Хвърлила съм око на едно якенце, но се чудя дали няма да е малко.От Некст, пък и от други английски марки винаги вземам номер по-малко, от колкото носи, но на Зара нямаме нищо.
Не знам за бебешките неща, но за по-големите нещата са уголемени. Поръчвала съм а преди година пазарувах за дъщеря ми от магазин в париж, за 7 и половина дете и ставаше идеално суитчър с размер по етикет 5-6г. в момента има палто размер7-8г което и купих миналата година и чак сега и става...на 8 и половина е 135см. На Нехт и вземам 9ка.

# 218
Колко време чакате преди да ескалирате диспута в клейм?
Нямам никакъв отговор от продавача вече една седмица, а в момента той няма нищо за продаване и се чудя дали не е изчезнал. Иначе рейтинга му е висок и с много фийдбек. Странна работа.

# 219
  • Варна
Стига чака, ескалирай.

# 220
  • Плевен
Получих си ъгчетата днес, купени и платени на 10-ти, чрез посредник. Вие ги бяхте показали тук и взех 2 бр. за мен и приятелката ми. Ето ги.
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3204739 … :IT#ht_1682wt_939

Обаче исках да ви питам всички ли са такива лефтерни, малко ми се струват като от тия домашните чехли и подметката и плата. Или са такива защото са от тези евтинките  newsm78

# 221
anyto  честито!
Аз все още очаквам моите от същата дата, с доставка до Бг, е няма ги. Дано да пристигнат до края на седмицата.
Наистина всички са си такива леки, като пантофи. Срещнах ги в един магазин за 35 лева. Оригиналните незнам как са, мисля за догодина да се сдобия с едни.

# 222
Оригиналните са много хубави, дебели, от агнешка кожа. Много по-различно от тези. Но пък не на всеки му се дават пари за оригинални, а и ако ще се сложат два-три пъти не си заслужава.

# 223
Аз вчера получих моите ъгове - бях ги поръчала до английски адрес. не са лоши, наистина са много леки, но са ми малко големи. аз поръчах 7 номер, а по принцип съм между 39 и 40. ако някой е взел 6ти номер, а са му малки, може де си ги разменим Simple Smile

# 224
  • София
Аз получих лилави вчера,много са хубави.Нося 37,но предвидливо поръчах 36,и сега са ми идеални,даже мисля,че малко ще се отпуснат.В Теранова имаше по 50лв,много по-лошо качество.А 200лв за истински няма да дам.

Общи условия

Активация на акаунт