® E-bay - тема 47

• 32 743
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Авче, точно за такива случаи говорех.
Наистина и аз предпочитам при малка разлика да си го взема от тук направо/независимо какво е/, но има хора, които и за 20лв.по-малко поръчват.И обикновено горят.Затова предупредих.

# 331
Мерси момичета. ) Аз не съм гледала за по-големи, но дори и за 2-3г вече нещата не са чак толкова хубави. ) Явно просто не ги пускат в ибей...

# 332
не мога да платя  #Cussing out с виза на ПИБ съм,преди малко направих 3 плащания с нея,а сега не искааа  #2gunfire а пари има вътре ,иска друга карта ама нъцки-нямам друга  Crossing Arms

# 333
не мога да платя  #Cussing out с виза на ПИБ съм,преди малко направих 3 плащания с нея,а сега не искааа  #2gunfire а пари има вътре ,иска друга карта ама нъцки-нямам друга  Crossing Arms

Спокойно. Пробвай малко по-късно пак. И други се оплакват от това.
Аз също съм с Виза електрон на ПИБ, днес направих 6 плащания, нямах проблеми, явно съм имала късмет.

# 334
Здравейте,момичета.Разглеждам немския ebay и ми прави впечатление ,че повечето продавачи нямат плащане с paypal. newsm78 Пазарува ли някой от там и как става плащането?Трябва всеки да го питам ли ? Simple Smileю

От настройките можеш да зададеш да ти излизат обяви само с Пейпал плащане

# 335
  • София
..... днес направих 6 плащания, нямах проблеми, явно съм имала късмет.
....  Joy и пари..

# 336
Ха.. и аз утре трябва да взема от Е. същия Кикерс за мъжа + ТЕЗИ ЗА МЕН

Леле Мирама .. за 5-6 годишни принцеси не  намирам толкова сладки дрехи. Роклята е уникална.
А сайта тези обувки защо не ми се отварят? От 2-3 дни ми дава,че няма артикули за продажба?

Може ли да помоля Майка Зайка за линк към обувките . Praynig

# 337
  • Шумен
Всеки път като изпращате нещо на курер ли ги уведомявате с мейл. Защото преди няколко дни писах на Габко, сега още неща пробвам, и се чудя. Едно време на Емпреса им писах само веднъж, и после месеци наред те си знаеха.

И аз се интересувам, че ще пращам няколко неща на адреса на Габко. newsm78

# 338
..... днес направих 6 плащания, нямах проблеми, явно съм имала късмет.
....  Joy и пари..

Плюй да не ми е уроки. Mr. Green

# 339
  • София
Здравейте,
Имам Виза Електрон на ДСК, имам и виртуална Виза. Досега съм правила интернет плащания с виртуалната Виза, нея мога и да зареждам през ДСК Директ. Дали виртуалната Виза може да бъде регистрирана в системата на Пей Пал?

# 340
Всеки път като изпращате нещо на курер ли ги уведомявате с мейл. Защото преди няколко дни писах на Габко, сега още неща пробвам, и се чудя. Едно време на Емпреса им писах само веднъж, и после месеци наред те си знаеха.

И аз се интересувам, че ще пращам няколко неща на адреса на Габко. newsm78

аз първите 2-3 пъти ги уведомявах, след това вече ме научиха и вече не им пиша. В смисъл не съм им писала за всеки един артикул поотделно, а да очакват пратки на мое име през седмицата.

# 341
Всеки път като изпращате нещо на курер ли ги уведомявате с мейл.
Имаш предвид посредник ли?
Не.
Харесва ми много системата на Гив Транспорт.
Печеля, плащам и нанасям данни на сайта им.
От там нататък си следя личната страница : кога поръчката ми е пристигнала на английски адрес, кога е тръгнала за БГ, и кога е пристигнала в БГ.
Важна е организацията  Peace
Ще цитирам нещо любимо  Heart Eyes Правилото на петте П
Перфектната
Подготовка
Предотвратява
Провала на
Представлението

# 342
Очевидно днес пак има проблем с плащанията през Пей Пал. Изчакайте просто и пробвайте пак ! Има някакъв бъг в системата, който се повява периодично.

Мирама, аз съм луда по детски роклички! Ако имам момиченце, горкото сигурно само роклички ще носи ! На племенницата и бях накупила една торба само с роклички .

# 343
  • БГ
Здравейте,
Имам Виза Електрон на ДСК, имам и виртуална Виза. Досега съм правила интернет плащания с виртуалната Виза, нея мога и да зареждам през ДСК Директ. Дали виртуалната Виза може да бъде регистрирана в системата на Пей Пал?
питах същото вчера,отговориха ми че може, моята е прие ,направих 1 плащане през пейпал вече!

# 344
Kölsches Mädel, о, да, и аз много ги харесвам....но реално се оказват неудобни. ))) особено като играе.....и т.н. )
веднъж я обличам като кукла, пола, блузка, болеро, чоропогащник....при което тя реши да пълзи насред площада в Плевен. ) всичките хора се обръщаха да я гледат, някой се спираха. ) голяма атракция беше. )
друг един път същата работа, но в заведение на открито. )

Общи условия

Активация на акаунт