® E-bay - тема 47

• 32 557
  • 756
  •   1
Отговори
# 525
Може ли от един компютър да се направят два акаунта с различни имена и адреси в Ибей?

# 526
  • София жк Бъкстон
Може ли от един компютър да се направят два акаунта с различни имена и адреси в Ибей?
Да

# 527
Мерси за бързия отговор!   bouquet

# 528
Здравейте!
След колко време се възстановяват броя съобщения , с които можем да пишем на продавача?
  bouquet

# 529
Здравейте!
След колко време се възстановяват броя съобщения , с които можем да пишем на продавача?
  bouquet
24часа беше май  newsm78

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 13:31 от vikuna

# 530
Мерси много  bouquet

# 531
От размер до размер също има разлика. Ето аз следя един топ примерно, на скъпа марка, хикс ес-а се продаде за 23 паунда, ес варианта беше с цена 5.99 и нито един човек не наддаде за него. И двата нови, от един и същи продавач.

Изпрати ме  при ес-ката,тъкмо ще ми е по размер Praynig

# 532
От размер до размер също има разлика. Ето аз следя един топ примерно, на скъпа марка, хикс ес-а се продаде за 23 паунда, ес варианта беше с цена 5.99 и нито един човек не наддаде за него. И двата нови, от един и същи продавач.

Изпрати ме  при ес-ката,тъкмо ще ми е по размер Praynig

Ако пусне пак обявата, веднага. Hug

# 533
  • Ловеч
Здравейте, най-после успях да платя часовника.

Мога ли някъде да следя кога е пратен и т.н. ?  Часовника не е спечелен на търг, а го има на опция "Купи сега"

# 534
Аз съм по-пухкава от вас  Flutter и нося М, но ми е направило впечатление, че М размер е доста дефицитен или на мен така ми се струва?
Исках да ви питам, поръчах един сервиз за чай за майка ми, но нямаше доставка до Б-я и използвам посредник. Кога да оставя коментар на продавача като разбера, че сервиза е при посредника или чак като го получа? От една страна продавача всичко си е изпълнил, но ако нещо стане и примерно ми е пратил друг сервиз или нещо такова? Малко май се объркват нещата с посредника  Thinking За първи път използвам посреднически услуги и съм никак не съм наясно с нещата.

# 535
Аз съм по-пухкава от вас  Flutter и нося М, но ми е направило впечатление, че М размер е доста дефицитен или на мен така ми се струва?
Нормално е да е така. М е доста търсен номер, както и дамските обувки 37 и 38;

# 536
Здравейте и от мен, аз да се похваля с една бърза покупка, при това на доста символична цена. ) за 3.75паунда.

комплект сутиен и бикини

и един фон дьо тен на Ив Сен Лоран, този път се надявам да съм уцелила цвета. ) трябва да е най-светлият. )
ето го

Последна редакция: пт, 26 фев 2010, 14:44 от Mirama

# 537
Исках да ви питам, поръчах един сервиз за чай за майка ми, но нямаше доставка до Б-я и използвам посредник. Кога да оставя коментар на продавача като разбера, че сервиза е при посредника или чак като го получа? От една страна продавача всичко си е изпълнил, но ако нещо стане и примерно ми е пратил друг сервиз или нещо такова? Малко май се объркват нещата с посредника  Thinking За първи път използвам посреднически услуги и съм никак не съм наясно с нещата.

А ти откъде знаеш че си е свършил работата. Ами ако не ти е изпратил същият сервиз?Или ако е дефектен, или ако изобщо не пристигне? Никакви оценки преди да получиш ти нещата, защото после няма да можеш да пуснеш диспут, ако се наложи.
Така че спокойно. Така и иначе не си задължена да оставиш оценка по-най-бързият начин.

# 538
Здравейте, най-после успях да платя часовника.

Мога ли някъде да следя кога е пратен и т.н. ?  Часовника не е спечелен на търг, а го има на опция "Купи сега"

И как стана номера, че ми е любопитно, все пак онзи ден отделихме поне 4страници за твоя проблем? Thinking

Цитат
Аз съм по-пухкава от вас   и нося М,

Много ще ви замола - и аз нося М-ка, но не се имам за пухкава.  Naughty

# 539
Здравейте Hug.

Да се похваля с моите скромни покупки от последните дни:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1104958 … ame=STRK:MEWNX:IT за мъжа ми, нямам идея дали ще му хареса, но много се надявам. Rolling Eyes
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2904041 … ame=STRK:MEWNX:IT за дъщеря ми.

И да похваля една англичанка. Чаках две седмици един топ, между другото е много готин, и го нямаше. Писах й, да питам дали го е изпратила, но тя не ми отговори. След още няколко дни аз получих топа, после й поставих положителна оценка и реших, че всичко е приключило. Обаче още на следващия ден видях, че тя ми е върнала парите за топа. Сега пък ги чакам да ми се появят по сметката, та да й ги пусна наново. Mr. Green
Ето го и топа:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3703227 … ame=STRK:MEWNX:IT

Общи условия

Активация на акаунт